LG G3 için ilk resmi tanıtım videosu paylaşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Milletin S805 diye tutturmasının sebebi oyun değil 2K ekranı.
oppo find 7 2k ekran ve snapdragon 801 3 gb ram var 38.000 skor alıyor zaten 2k ekranı kaldırmıyacak olsa lg böyle bir işe kalkışmaz biraz mantıklı olun bile bile kasıcak telefonumu cıkaracak

• Beğen
Tepkiler: meg1ddo

Invoke

Invoke

Üye
Kasmaz ama 1080p ekrana göre daha düşük fps sunabilir. Ayrıca 2K ekran daha çok batarya harcar daha yüksek fiyat ile gelir. Onlar açısından karlı olsa da bizim açımızdan zararlı bir durum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
2K ekran nedir şimdi tam olarak?
Bu cihaz G2 ye göre daha iyi ekran ve kamera olarak mi geliyor yani?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
2K ekran nedir?

• Beğen
Tepkiler: Dede
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yani G2 yanında halt etmiş olacak değil mi?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
2K akıllı telefonlar için pek gerekli değil abi. G2 sahiplerinin değiştirmelerine gerek yok zaten bana göre.

G2 nin kamerası tatmin edici , ondan daha iyisini düşünemiyorum . :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Milletin S805 diye tutturmasının sebebi oyun değil 2K ekranı.
S801in 2K ekranı kaldırmayacağını en iyi LG nin kendisi bilir, demek hiçbir sorun yok ki çıkarmış, ayrıca şimdiye kadar S801 in 2K yı kaldırıp kaldıramayacağını test eden bir telefon veya araştırma yok, nasıl böyle bir sonuca varılıyor onu da anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: AndroidTR20, TeknoÖmer ve Dede
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
S801in 2K ekranı kaldırmayacağını en iyi LG nin kendisi bilir, demek hiçbir sorun yok ki çıkarmış, ayrıca şimdiye kadar S801 in 2K yı kaldırıp kaldıramayacağını test eden bir telefon veya araştırma yok, nasıl böyle bir sonuca varılıyor onu da anlamıyorum.
işte bende onu anlatmaya çalışıyorum belki 2k ekran daha az güç harcayacak hiçkimse bilmiyorki önceden cıksa eywallah ama bilmediğimiz donanım için yorum yapmak saçma bence

Emip

Emip

Üye
LG Firması baya kendini Geliştirdi

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Az bile yahu. :)
Garantili kutusunda cihaz teknosa dan :D
Su an 1500 tl teknosa da 16 gb ...
Hmmm, zaten bende G2 var ama 7. kattan Spigen kılıf ile düştüğü için sadece ekranı kırıldı, şuan kaskosu vardı bekliyoruz. Inşallah iyi alıcı çıkar sana. Seni ümitlendirdiğim için affet. :D:D

Invoke

Invoke

Üye
Yani G2 yanında halt etmiş olacak değil mi?

Yani ama çok da gerekli değil. Evindeki televizyonun çözünürlüğü kaç sanki? 1080p yeter bir telefon için. :D
Bence asıl farkı, dış görünüş çok iyi duruyor.

Invoke

Invoke

Üye
Qualcomm'un sitesinde s800'ün 2K desteklediği yazıyordu ancak desteklemek başka bir şey akması başka bir şey. Ben bu cihaz kasar demiyorum. Diyorum ki, 1080p olsa daha iyi perf. sunardı ki bu çok basit bir şekilde açıktır. Ayrıca lgnin koyması ile alakası yok bu durumun. Htc ile Sony işi bilmiyor mu? Adreno 320/ 1080p cihaz yaptılar. xz ile one m7. Sorun var mı cihazlarda, kasıyor mu oyunlar? Tabiki hayır. Peki adreno 330/1080pye ya da adreno320/720p ye daha düşük performans mı sunuyorlar? Evet.