Mali 400 bunuda kasmadan açarsa efsane olacak :)
teknolojibaronu Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Mali 400 bunuda kasmadan açarsa efsane olacak Genişletmek için tıkla ... Kaç yıl oldu mali 400 çıkalı?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Mali 400 bunuda kasmadan açarsa efsane olacak Genişletmek için tıkla ... Kaç yıl oldu mali 400 çıkalı?
DDPROG Üye Bende LG G2 de oynuyorum grafikleri gerçekten güzeldi MC4 ün. Hikayesindeki bi adam vardı teroristlerde o da iyiydi Adı Page di herhalde
Bende LG G2 de oynuyorum grafikleri gerçekten güzeldi MC4 ün. Hikayesindeki bi adam vardı teroristlerde o da iyiydi Adı Page di herhalde
teknolojibaronu Üye Son 9 gün beni en çok heyecanlandıran Asphalt 9 fakat onun ne zaman çıkacağı hakkında bilgi yok
ANIL Admin Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: Son 9 gün beni en çok heyecanlandıran Asphalt 9 fakat onun ne zaman çıkacağı hakkında bilgi yok Genişletmek için tıkla ... Asphalt için erken bana göre. Asphalt 8 geçen sene 22 Ağustos tarihinde yayınlanmıştı. Güncelleme ile devam ederler.
teknolojibaronu' Alıntı: Son 9 gün beni en çok heyecanlandıran Asphalt 9 fakat onun ne zaman çıkacağı hakkında bilgi yok Genişletmek için tıkla ... Asphalt için erken bana göre. Asphalt 8 geçen sene 22 Ağustos tarihinde yayınlanmıştı. Güncelleme ile devam ederler.
teknolojibaronu Üye sasasa741' Alıntı: 1520 de kasmasın da Genişletmek için tıkla ... Onda kasarsa herkeste kasar :P
beytullah6767 Üye S4 mini kasarmı acaba 4 ü güç tasarrufunda kasmıyordu çözünürlük düşük olduğu için kasmaz bence
teknolojibaronu Üye beytullah6767' Alıntı: S4 mini kasarmı acaba 4 ü güç tasarrufunda kasmıyordu çözünürlük düşük olduğu için kasmaz bence Genişletmek için tıkla ... Güç tasarrufunda kasmıyorsa açar gibime geliyor.
beytullah6767' Alıntı: S4 mini kasarmı acaba 4 ü güç tasarrufunda kasmıyordu çözünürlük düşük olduğu için kasmaz bence Genişletmek için tıkla ... Güç tasarrufunda kasmıyorsa açar gibime geliyor.
EneSismanoglu Üye Galaxy S3'de oynayabilir miyim acaba? Uyumlu olur mu? MC4'ü çok beğenmiştim MC5'i de oynamak istiyorum.
Galaxy S3'de oynayabilir miyim acaba? Uyumlu olur mu? MC4'ü çok beğenmiştim MC5'i de oynamak istiyorum.