Maxicep Galaxy S3 Mini Hediyeli Yarışma Kazananlar

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar kazanan kaybeden herkesi tebrik ederim. yorumlarda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar sonuçtan memnun değil onlara ufak bir hatırlatma bu yarışmadaki amaç maxicep'e olan sevgimiz göstermek ama görüyorumki hediye alma hırsınız bu sevginin önüne geçmiş ben, oy kullanmadım işte sebebide buydu ama şunuda belirtmek isterim oy kullanmış olsaydım metin kardeşe 10 verecektim kimsenin fark etmediğini ben fark ettim metin kardeş senin yazdığın şiiri rap tarzında okuyarak video veya ses kaydı halinde mükemmel bir rap olur

Metin MF

Metin MF

Üye
arkadaşlar kazanan kaybeden herkesi tebrik ederim. yorumlarda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar sonuçtan memnun değil onlara ufak bir hatırlatma bu yarışmadaki amaç maxicep'e olan sevgimiz göstermek ama görüyorumki hediye alma hırsınız bu sevginin önüne geçmiş ben, oy kullanmadım işte sebebide buydu ama şunuda belirtmek isterim oy kullanmış olsaydım metin kardeşe 10 verecektim kimsenin fark etmediğini ben fark ettim metin kardeş senin yazdığın şiiri rap tarzında okuyarak video veya ses kaydı halinde mükemmel bir rap olur

kardeş çok sağ ol ilk başta ben de öyle düşündüm ama tutmaz diye yapmadım

umitgul18

umitgul18

Üye
Tebrikler herkeze bu sonucu bekliyordum. :)

x-scarface

x-scarface

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve hikmet366
Kytos

Kytos

Üye
Tebrikler :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aras sen MP3 çalar kazanmadın iPod Shuffle (5. Nesil) 2GB MP3 Çalar kazandın ses kalitesi harika ve ufacık bir cihaz. Elinden düşürmeyeceksin buna eminim.

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
Aras sen MP3 çalar kazanmadın iPod Shuffle (5. Nesil) 2GB MP3 Çalar kazandın ses kalitesi harika ve ufacık bir cihaz. Elinden düşürmeyeceksin buna eminim.

O zaman hediyeme el uzatmayın dedeler :pro:

Benim cihazı açıp kullanmıyorsun demi erol usta :islik

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, hikmet366, EroL ve 1 kişi daha
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Senin cihazı şuan yüzüme gözüme sürüyorum. Biraz kirlenmiş tükürüp temizliyorum.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., Umur dağlar, najanaja ve 2 diğerleri
cardanadam

cardanadam

Üye
Erol :) sesli güldüm allahta seni güldürsün

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
x-scarface

x-scarface

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar, Nextman, -Akıncı ve 2 diğerleri
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Emekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...
Hepinizi tebrik ediyorum .

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve najanaja
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
  • Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
  • Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Kral konuşan elektronik gül al sende yenge düğmeye basınca hatun seni seviyorum filan desin :D

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Birazdan Reswan gelip ağzımıza gem vuracak tam olacak :)

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Metinleri hiç kazanamaz diye okumamıştım ama gerçekten metin inki harika olmuş :) bence de harika rep müzik olur :D diğer balcolu yu ve aras abimi de tebrik ediyorum :tebessüm:
Hem ben de tersten okudum bir şey çıkmadı :off:

• Beğen

Üst Alt