Uygulama yeri

Sponsorlu Bağlantılar

rytu21

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama yeri
Merhaba arkadaşlar. Benim Nokia 5800 marka telefonum var ve ben bunda uygulamayı nereye yükleyeceğimi seçemiyorum ve sürekli Telefon hafızasına yüklüyor, ben hafızaya yüklemek istiyorum. Bunu nasıl ayarlayabilirim?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
marketten mi uygulamaları yüklüyorsunuz?

rytu21

Üye
    Konu Sahibi
evet. fark ediyor sanırım?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
marketten hesap ayarlarından uygulama yükleme yerini hafıza kart olarak ayarla sorun düzelecektir

rytu21

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekkür ederim. Bir sorum daha var. Telefondan internetten bir program yüklüyorum hafıza kartına indiriyor. Sonra onu yükle diyorum telefon hafızasına yüklüyor bunu nasıl halledebilirim? Seçmek istiyorum.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
normalde yüklerken sana nereye kuracağıni sormasi lazım

rytu21

Üye
    Konu Sahibi
işte sormuyor onu ben de hatırlıyorum bir aralar soruyordu.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
söyle yapıyorsun değilmi örneğin maxicepten bir x uygulamasini indirdin sonra indirdiğin uygulamayı kurduğun zaman direk telefon hafızasına yükleniyor

marist

marist

Üye
Bazı uygulamar sana sormadan direk telefon hafızasına kuruluyor.

rytu21

Üye
    Konu Sahibi
Anladım. Peki bir sorunum daha var. Telefonun hafızası 70 Mb boş hafıza 8,2 Mb. Ve açıp baktığımda hiç bir boyutu büyük dosya bulamadım. Nerede bu dosyalar nasıl kaldırabilirim.

marist

marist

Üye
Eğer fazla uygulama kurulu değilse oraya ve resim , muzik , video gibi dosyalar yoksa bir soft format at derim. Ama önce bilgilerini yedekle.

rytu21

Üye
    Konu Sahibi
"soft format" nasıl atılır peki :)

Akıncı

Akıncı

Üye
fabrika ayarlarına dön ü tıklayın ya da *#7780# i tuşlayın

marist

marist

Üye
*#7370# yi tuşlayarak yapabilirsin. Tekrar hatırlatmak isterim ki bu işlemi yapınca verileriniz silinecektir. Onun için işlem öncesinden verilerini yedekle.

Akıncı

Akıncı

Üye
*#7370# yi tuşlayarak yapabilirsin. Tekrar hatırlatmak isterim ki bu işlemi yapınca verileriniz silinecektir. Onun için işlem öncesinden verilerini yedekle.
hard format o

Akıncı

Akıncı

Üye
tuşlada atılıyor

marist

marist

Üye
Ben böyle biliyordum, Teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt