Symbian Belle [windows Phone 8] V.4

Sponsorlu Bağlantılar

halilaykol42

Üye
emeğine sağlık hocam çok hoş fakat desk clock için dahili bileşen hatası alıyorum sebebi nedir acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
  • Beğen
manax

manax

Üye
hcam saat fotoğraflardaki gibi gözükmesi için ne yapmamız gerekiyo bi yardım edebilirmsn

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık hocam çok hoş fakat desk clock için dahili bileşen hatası alıyorum sebebi nedir acaba ?

Sisteme Gömülüdür Desclocku aç kapat sonra sikin dosylarını C/Desclock dosyasının içine at desk clok programını çalıştır sikinler gelecek saatlerde gelecek ..

• Beğen
manax

manax

Üye
ellerine sağlık yaptım çok güzel olmus ama aynı sorun bendede var deskclock çalıştıramadı

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık yaptım çok güzel olmus ama aynı sorun bendede var deskclock çalıştıramadı

arkadaşim deskclock programı sisteme gömülü senin yapman gereken uygulamalara girip deskclok u bul aç programı sonra programdan çıkış yap sonra verdim sikinleri rar dan çıkart e ye sonra sikinleri c/deskclock a kopyala sonra deskclok programını aç sikinler gelecek sonra bir tane saat seç ordan ve ana ekrana saat gelecek bu kadar ya

- - - Eklendi - - -

Yeni Güncellememiz Var V.3

• Beğen
manax

manax

Üye
çok saol ellerine sağlık

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Emeğine sağlık hikmet :)

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
v.3 kurup deneyen beğenen varmı

• Beğen

uqr2057

Üye
guzel olmuş da bişi soracagım bn dün hakan abinin kini attım nete tam sayfaya girerken nettn cıkıyr bunu attım şimdi aynısını bundada yaptı napmalıyım ? jafta yüklerken flash a bastıgımda hata verdi tamam a bastım normal yükledi daha once vermiyrdu oyle hata ?

başka hat taktıgımdada rehberi gormüyr bide

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
guzel olmuş da bişi soracagım bn dün hakan abinin kini attım nete tam sayfaya girerken nettn cıkıyr bunu attım şimdi aynısını bundada yaptı napmalıyım ? jafta yüklerken flash a bastıgımda hata verdi tamam a bastım normal yükledi daha once vermiyrdu oyle hata ?

başka hat taktıgımdada rehberi gormüyr bide
CTR 308 Tikini kaldırman lazım yüklerken

• Beğen

uqr2057

Üye
ilk oyle yaptım snra onu kaldırdım yine aynı bidaha deniyim saol guzel olmuş :)

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
marist

marist

Üye
Ellerine sağLık dostum. Güzel olmuş..