Maxicep Galaxy S3 Mini Hediyeli Yarışma Final Heyecanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cancan59

cancan59

Üye
Beklediğim gibi açıklayıcı ve tatmin edici bir açıklama. Herkesin emeğine sonsuz saygım var uğraşmışlar bir şekilde yarışmaya katılmışlar ama eğer oylama ile ilgili bir düşüncesi olan kişilerin "oylama konusu" başlığı açıldığı zaman düşüncelerini dile getirmesi gerektiği kanaatindeyim. Öte yandan dürüst davranmak gerekirse oylamaya katılıp finale kalamayan birisi olsaydım kaç puan aldığımı kaçıncı sırada olduğumu merak ederdim. Çünkü güvensizlik değil hak aramadır. Anket konusuna gelecek olursak oylamada kötü bir sıralamada olduğumu görmek yerine finale kalıp kalmadığımı öğrenmeyi yeğlerdim, çünkü emeğimin kötü sıralamada olmasına duygusal yaklaşabilirdim. Şahsi düşüncem budur. Herkese iyi forumlar dilerim. Saygılar...

ysssf

Üye

bu güzelim hattatı kullanabilir miyim :)

hattatı kullanabilir miyim derken bu yazıyı yazan kişiden bir şey mi isteyeceksin yoksa bu resmi bir yerde kullanmak mı istiyorsun
eğer resmi bir yerde kullanmak istiyorsan benden yana sıkıntı yok kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

ysssf

Üye
sanırım ağızdan bişey kaçtı yanlışlıkla?

hayır hayır bu hesap benim değil kardeşimin ben onun yerine girmiştim ve böyle bir saçma cümle kullanmışım özür dilerim inanmıyorsanız twitter hesabını vereyim çalışmalarına bakabilirsiniz :D

• Beğen

ysssf

Üye
@islamzengin diye bulabilirsiniz yazdigi yazilarla twitterda belli seyleri basardi takipcilerine baksrsaniz hakan sukuru ve cezayida goreceksiniz bu sanatla daha cok sey basaracak gibide duruyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
yinede çok ikilemli bişey olmuş kimin kim olduğunu anlamadım ben :) ama yinede kardeşin kendi adına katılmalıydı die düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede

ysssf

Üye
Aslinda yaziyi kardesim yazdi kalbin icine koymayi teknik kismi ben yaptim

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
@ysssf teşekkür ederim :)

ysssf

Üye
Eger kendisinden bir sey isticekseniz twitterinden ulasin artik yapar yapmaz kendi secimi

najanaja

najanaja

Üye
Beklediğim sorular gelmeye başladı. Konuda yorum yapılması ihtiyacı yoktu aslında bu sadece finale kalanları duyurmak için açılmış bir konuydu. Tebrikleri diğer konudan da alabilirdik ancak ben aklınızdaki soru işaretlerini sormanız için konuyu kilitlemeden yorumlara açık bıraktım. Hakkınızı aradığınızı görmek de hoşuma gitti açıkçası. Hepinizin ne kadar emek harcağının farkındayım ve bu emeği savunmanız en doğal hakkınız.

Ben sizlere bir kaç açıklama yapayım, eğer sözüme itimadınız yoksa tamam, saatlerimi alacak olsa da kimin hangi oyu gönderdiğini bir video yada resim yoluyla sizlere gösteririm. Bu yarışmanın benzerleri çeşitli teknoloji siteleri tarafından da düzenlendi. Benim de bizzat katılmış olduğum yarışmalar da var. Bu sitelerin ipad yada akıllı telefon ödüllü yarışmalarında oylama tamamen yönetim hatta sitenin sahibi tarafından yapıldı. Ödülü kimin kazandığını açıklama gereksinimi bile duymadı bu teknoloji siteleri ve gerçekten tepki aldılar, reklam amaçlı olduğunu söylendi.

Bizler aynı hataya düşmemek için elimizden geldiği kadar şeffaf ve adaletli davranmaya çalıştık. Kazananı belirlemede en büyük payı sizlere bıraktık. Anket olarak oylama yapmak istemedik çünkü anket şeklindeki oylamalarda oylama devam ederken kimin ne kadar oy aldığı, oy vermemiş kişiler tarafından görünebilecekti. Bu da oylamada ister istemez taraflı davranılmasına yol açacaktı. Anket düzenlemeyi seçmememizin bir diğer sebebi, emek harcamış olan üyelerimizin bu emeğine karşılık "0" oy alma riskiydi. Bu durum o kişide olumsuz duygusal sonuçlar doğurabilirdi.

Öngördüğümüz gibi oylamada hiç oy alamayan arkadaşlarımız oldu. Bizler kapalı oylama yaparak kimin ne kadar oy aldığını sizlere duyurmadık. Finale çıkan 6 arkadaşımızın da ne kadar oy aldıklarını açıklamadık. Rakamları açıklamış olsaydık adaletsizlik hissiyatınız şimdi olduğundan kat kat fazla olacaktı.

Şimdi sizlere şunu sormak durumundayım. 27 Mayıs tarihinde açtığım oylama konusunda, oylamanın PM gönderimi şeklinde olacağını ve oylamanın diğer kurallarını sizlere açıkladım. Bu oylama sitemine karşı güvensizliğiniz varsa neden http://www.maxicep.com/maxicep-yari...ni-hediyeli-yarisma-oylama-konusu-804772.html bu konuda dile getirmediniz bunu ? Oylama konusunda da yorumlara ihtiyaç yoktu, yapılması gereken sadece Oy.Sandığı üyeliğine PM göndermekti. Ancak ben o konuyu yine yorumlara açık bıraktım ve hiç kimseden oylama tarzına ilişkin itiraz gelmedi. Şuanda geri dönüşü olmayan bir noktaya gelindiğinde itiraz etmeniz bir anlam ifade etmiyor.

Oy.Sandığı üyeliğine gelen oyları sadece ben gördüm ve ben hesaplayıp sizlere duyurdum. Oylamada adalet yok derken eğer beni kastediyorsanız, dediğim gibi size kimin ne kadar oy verdiğini kanıtlamaya hazırım. Gelen oyları bu gibi bir durumun oluşacağı ihtimaline karşı silmedim. Oy verenleri kastediyorsanız buna benim yapacak bişeyim yok malesef.

açıkçası bu itirazları anlamış deilim seninde dediğin gibi en başta bütün kurallar belliydi herkes bu kuralları kabullenerek katıldı sonuçta yarışmaya eğer böle bi düşünce içindeselerde neden en başta düşüncelerini dile getirmedi bu arkadaşlar da şimdi söylüyorlar bunları. Artı güvensizlik olayını anlayamadım sonuçta bu oyları veren üyelerimiz sizinle hiçbi alakası yok ilk 6 sıralamasının size güvensizlikle alakası ne şimdi bunun ne yani aslında ilk 6 veya 5 farklı kişilerdide siz bunları deiştirdiniz diyemi düşünüyolar acaba Moderatörlere, yöneticilere güven duymuyolarsa bu forumda ne işleri var sorarım. Sonuçta forumu asıl ayakta tutan sizlersiniz ve sizlerin disiplini bi forumu yönetmeyi kolaymı sanıyo bu arkadaşlar?

DİPNOT : güzel kardeşlerim bu adamlar yönetici, moderatör adamlar forumu yönetiyor gerçektende bu arkadaşların haksız yada adaletsiz davranacaklarını düşünüyo musunuz siz şimdi? şahsen benim aklımın ucundan geçmiyo herhangi bi haksızlık yapacakları birilerinin hakkını yiyecekleri. saygılarımla herkese iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Astrosman

Astrosman

Üye
Başarılar demekden başka bişi yok :)

Metin MF

Metin MF

Üye
Beklediğim sorular gelmeye başladı. Konuda yorum yapılması ihtiyacı yoktu aslında bu sadece finale kalanları duyurmak için açılmış bir konuydu. Tebrikleri diğer konudan da alabilirdik ancak ben aklınızdaki soru işaretlerini sormanız için konuyu kilitlemeden yorumlara açık bıraktım. Hakkınızı aradığınızı görmek de hoşuma gitti açıkçası. Hepinizin ne kadar emek harcağının farkındayım ve bu emeği savunmanız en doğal hakkınız.

Ben sizlere bir kaç açıklama yapayım, eğer sözüme itimadınız yoksa tamam, saatlerimi alacak olsa da kimin hangi oyu gönderdiğini bir video yada resim yoluyla sizlere gösteririm. Bu yarışmanın benzerleri çeşitli teknoloji siteleri tarafından da düzenlendi. Benim de bizzat katılmış olduğum yarışmalar da var. Bu sitelerin ipad yada akıllı telefon ödüllü yarışmalarında oylama tamamen yönetim hatta sitenin sahibi tarafından yapıldı. Ödülü kimin kazandığını açıklama gereksinimi bile duymadı bu teknoloji siteleri ve gerçekten tepki aldılar, reklam amaçlı olduğunu söylendi.

Bizler aynı hataya düşmemek için elimizden geldiği kadar şeffaf ve adaletli davranmaya çalıştık. Kazananı belirlemede en büyük payı sizlere bıraktık. Anket olarak oylama yapmak istemedik çünkü anket şeklindeki oylamalarda oylama devam ederken kimin ne kadar oy aldığı, oy vermemiş kişiler tarafından görünebilecekti. Bu da oylamada ister istemez taraflı davranılmasına yol açacaktı. Anket düzenlemeyi seçmememizin bir diğer sebebi, emek harcamış olan üyelerimizin bu emeğine karşılık "0" oy alma riskiydi. Bu durum o kişide olumsuz duygusal sonuçlar doğurabilirdi.

Öngördüğümüz gibi oylamada hiç oy alamayan arkadaşlarımız oldu. Bizler kapalı oylama yaparak kimin ne kadar oy aldığını sizlere duyurmadık. Finale çıkan 6 arkadaşımızın da ne kadar oy aldıklarını açıklamadık. Rakamları açıklamış olsaydık adaletsizlik hissiyatınız şimdi olduğundan kat kat fazla olacaktı.

Şimdi sizlere şunu sormak durumundayım. 27 Mayıs tarihinde açtığım oylama konusunda, oylamanın PM gönderimi şeklinde olacağını ve oylamanın diğer kurallarını sizlere açıkladım. Bu oylama sitemine karşı güvensizliğiniz varsa neden http://www.maxicep.com/maxicep-yari...ni-hediyeli-yarisma-oylama-konusu-804772.html bu konuda dile getirmediniz bunu ? Oylama konusunda da yorumlara ihtiyaç yoktu, yapılması gereken sadece Oy.Sandığı üyeliğine PM göndermekti. Ancak ben o konuyu yine yorumlara açık bıraktım ve hiç kimseden oylama tarzına ilişkin itiraz gelmedi. Şuanda geri dönüşü olmayan bir noktaya gelindiğinde itiraz etmeniz bir anlam ifade etmiyor.

Oy.Sandığı üyeliğine gelen oyları sadece ben gördüm ve ben hesaplayıp sizlere duyurdum. Oylamada adalet yok derken eğer beni kastediyorsanız, dediğim gibi size kimin ne kadar oy verdiğini kanıtlamaya hazırım. Gelen oyları bu gibi bir durumun oluşacağı ihtimaline karşı silmedim. Oy verenleri kastediyorsanız buna benim yapacak bişeyim yok malesef.

Sonuna kadar haklısın abi. Bu kişiler finale kalsaydı acaba aynı şekilde karşı çıkacaklar mıydı merak ediyorum.

- - - Eklendi - - -

Sonuçlar bugün açıklanıyor değil mi?

fuathan

Üye
Sınavlardan dolayı katılamasamda yinede maxicep 1 numara pc ye ve telefondan her zaman girerim herkes girer adminlere ve moderatörlere bu siteyi yapılandırdıkları için teşekkürler...

ysssf

Üye
Heyecanla bekliyorum sonuclari herkese basarilar

cancan59

cancan59

Üye
8 gün oldu galiba sürekli sayfayı yeniliyorum :D

ysssf

Üye
5 haziran diyomus :) yat abi yat

Metin MF

Metin MF

Üye
heyecandan ölecem :(

ümran

Üye

Sonuna kadar haklısın abi. Bu kişiler finale kalsaydı acaba aynı şekilde karşı çıkacaklar mıydı merak ediyorum.

- - - Eklendi - - -

Sonuçlar bugün açıklanıyor değil mi?

yanlış anlama ama sen ve senin gibilerde finale kalmasaydı böyle açıklama yaparmıydı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt