Galaxy wonder en güncel almanya romu

Sponsorlu Bağlantılar

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy wonder en güncel almanya romu
GEÇEN HAFTA TELEFONUMU GARANTİYE YOLLADIM VE YENİ ÇIKAN ALMANYA ROMUNUN YÜKLENDİĞİNİ GÖRDÜM.
YÜKLEMEK İSTEYENLER BURDAN İNDİREBİLİR PEK KURCALAMA FIRSATI BULAMADIM.

SAMSUNG GALAXY WONDER İÇİN

-VİDEO ÇEKERKEN AYRICA RESİM ÇEKME ÖZELLİĞİDE EKLENMİŞ.

İNDİRMEK İSTEYENLER :

LİNK :
https://hotfile.com/dl/198799866/16cc046/I8150XXLMI_I8150DBTLL1_DBT.zip.html

SAMSUNG SİTESİNDEN BAKABİLİRSİNİZ :

LİNK : http://www.samsungroms.com/firmware/samsung-galaxy-w-gt-i8150-gingerbread-2-3-6-i8150xxlmi-germany-dbt-rom

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: gss_adnan

ÇILGINÖMER

Üye
ben kurdum internet paketim olmasına rağmen ve paket veri açık olmasına rağmen internet yok. çözümü nedir?

UnsYusuFxD

UnsYusuFxD

Üye
ben kurdum internet paketim olmasına rağmen ve paket veri açık olmasına rağmen internet yok. çözümü nedir?

Ayarlara gir .. Kablosuz ve ağa gir.. En altta mobil ağlara gir.. Erisim noktasi adlarina gir secenekler diyip yeni apn ye tikla .. İsim yazan yere salla biseler..apn yazan yere tikla internet yaz.. Asagi in apn turune tiklayip interneti sec.. Bende boyle duzelmisti belki sende de olur

gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Hattın ne benimm turkcelldi wap internet mms hepsini tek tek yazıp 2222ye gönderdim ayarlar mesajlarında yapılandırma ayarları yerine geldi kurdum sonra internete bağlandım dene sende

ÇILGINÖMER

Üye
Hattın ne benimm turkcelldi wap internet mms hepsini tek tek yazıp 2222ye gönderdim ayarlar mesajlarında yapılandırma ayarları yerine geldi kurdum sonra internete bağlandım dene sende
avea. valla apn yi yaptım. düzelmedi. en sonda kaydet dedim hiçbir şey olmadı.

- - - Eklendi - - -

birde bu romu direkt olarak odin ile atıyor muyuz? yoksa ayrı eten bir şey yapacak mıyız?

-Emre

-Emre

Üye
Apn Turkey ile dene olmazsa *100#den ayarları al. Bunları yaptın olmadıysa ucak modunu aç kapa nete girmeye çalış. Olmazsa bişey diyemicem =(

KELGER

KELGER

Üye
apn turkey diye program var onu kur.

ÇILGINÖMER

Üye
yardım eden herkese teşekkür ederim sorunu çözdüm.

ÇILGINÖMER

Üye
Nasıl cozdugunu de anlatsan iyi olur =)
ilk önce orjinal türkiye romunu kurdum. sonra türkiye romunun apn sini bir kağıda yazdım. almanya romunu yükledikten sonra aynı apn yi yazdım ve kaydettim. düzeldi.

tpnrck

tpnrck

Üye
Gençler şuanda en güncel rom bulgaristan romudur.

-Emre

-Emre

Üye
ilk önce orjinal türkiye romunu kurdum. sonra türkiye romunun apn sini bir kağıda yazdım. almanya romunu yükledikten sonra aynı apn yi yazdım ve kaydettim. düzeldi.

Bu kadar uğraşmana gerek yoktu apn Turkey hallederdi ama olan olmuş artık =)

ilcarnefice

Üye
:tşk:

cavciv

Üye
lütfen bu programda istemedigimiz kısımları nasıl silecegim mesela google play kitaplar,music hub bunun gibi...

-Emre

-Emre

Üye
gss_adnan

gss_adnan

Üye
    Konu Sahibi
Link2SD olabilir tercih senin

ceydonmez

ceydonmez

Üye
bu romu yukledim,şimdi root yapmak istiyorum bu konuda bana yön gösterirmisiniz.

-Emre

-Emre

Üye

Üst Alt