Samsung Galaxy Wonder Android Güncellme Samsung Mail Kampanayası

Sponsorlu Bağlantılar

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
efe peki biliyor musun Akıllı telefonlara android 5 ve 4.2.2 güncellemesi ne zaman gelecek ?

DDPROG

Üye
Geçti artık gelmesi imkansız ne yazı ki ...

HeroMR

HeroMR

Üye
5 degil 4.3 kitkat gelecek.

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
Gençler sizin ram'iniz düşük öyle duydum.

genco15

genco15

Üye
Telefonu.satmayi dusunuyorum sattiktan sonra guncelleme gelirse var ya :-)

furkann20

furkann20

Üye
Ben bu zamana kadar işe yaradığını görmedim (ne android ne de symbian dünyasında)..... Ama yine de deneyin tabi şansınızı..... Umarım gelir..

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ısrarın faydası olur inşallah sonuçta 2012de 1000 liradan satışa sunulan bi telefon gerçekten birtane güncelleme gelmezse ayıp olur ve son haberlerde duymuşsunuzdur android 4.4 512mb ram li telefonlarada uyumlu olucak mail atalım sonuçta 5 dkmızı vericez atan atmayan herkese teşekkürler.

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Aynen beyler güncelleme gelmeli daha kötü telefona güncelleme geliyor bize gelmiyor çok saçma bu sizde iki dakka uğraşıp atın mail inşallah gelir güncelleme ,peki 4.3 felan yeni güncellemeler ne zaman gelir ?

blackcat67

blackcat67

Üye
sürücüler uyumsuz diyip kesip atcak samsung. İcs vermeyen firma 4.4 verirmi sizce

DDPROG

Üye
Bu telefondan umudu kestim artık :( Yaza kadar idare edicem sonra bakıcaz artık :) Şimdilik touchwiz 3 romu kurdum kasma yok ve samsungun arayüzü toucwiz bizim telefona güzel uyuyo :)

axpe

axpe

Üye
    Konu Sahibi
LG L7 ye bile android 4.4 geliyor 1GHZ 512MB ram var telefonda bizim telefondan yine düşük LG gibi bir firma güncelleme veriyor samsung gerçekten wondera ayıp ediyor..

HeroMR

HeroMR

Üye
Galaxy Nexus bile güncelleme alamamışken samsungdan s serisi harici güncelleme beklemek hayal!

blackcat67

blackcat67

Üye
512 mb rami olan cihazlar güncelleme alıcak diyolar e samsungda hiç bir cihaz almıyoki bu ne biçim iştir satın telefonu iphone alın nokia alın androidden soğuttular vallaha beni

genco15

genco15

Üye
512 mb rami olan cihazlar güncelleme alıcak diyolar e samsungda hiç bir cihaz almıyoki bu ne biçim iştir satın telefonu iphone alın nokia alın androidden soğuttular vallaha beni
Bidahaki telim lg olacak samsung bitirdi kendini bi yilda 7 8 tel cikarior

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ya her telefon alır almasınada tek sorun şu samsung un arayüz olarak kullandığı touchwiz çok fazla ram yiyor. LG, Sony gibi telefonlarda saf tema ile karışık bir işletim sistemi var fazla ram yemiyor ama samsung da saf android ile touchwiz arasında çok fark var tüm uygulamalar baştan yapılıyor. Buda çok kasmasına ve sistemin zorlanmasına neden oluyor. Bencede İCS vermeten firma JB ve ya Kitkat verir mi ?

blackcat67

blackcat67

Üye
android bence mobil cihazlar için uygun değil çok yol alması gerekiyor bizi 2.3.6 bıraktılar 512 mb ramli donanımı iyi olan bir cihazmı var işlerine gelmiyor yazılım desteği sunmak bu yüzden tercihim iphone ve windows phone dan yana

HeroMR

HeroMR

Üye
android bence mobil cihazlar için uygun değil çok yol alması gerekiyor bizi 2.3.6 bıraktılar 512 mb ramli donanımı iyi olan bir cihazmı var işlerine gelmiyor yazılım desteği sunmak bu yüzden tercihim iphone ve windows phone dan yana

O samsungun suçu Androidi suçlayamayız.

NanoTechnology

Üye
Arakdaşım Google Nexuslara bile 18 ay sonra güncelleme vermiyor (Galaxy Nexus bile Android 4.4 alamadı)
Biraz zor yani.

Üst Alt