Maxicep Galaxy S3 Mini Hediyeli Yarışma Final Heyecanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
Forumun ne kadar adaletsiz olduğunu görmüş olduk. Tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: knight97 ve barak1071

marist

marist

Üye
TebrikLer ve başarıLar.

burax9494

Üye
Keşke oylama anket şeklinde olsaydı ve herkes ne kadar oy aldığını görebilseydi daha Adaletli bir oylama olurdu diye düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: knight97 ve barak1071
knight97

knight97

Üye
Bende bir katılımcı olarak acık ankette oylamasını isterdim ama neyse saglık olsun ilk 6ya basarılar

• Beğen
Tepkiler: asfwefdsvcsascf ve barak1071
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Finale kalan herkese başarılar :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Metin MF
MeLih_061

MeLih_061

Üye
Başarılar :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Baskentliia

Baskentliia

Üye
hak eden kazanır inanıyorum ne kadar ilk 5e kalamasamda

• Beğen
Tepkiler: cancan59
ismail

ismail

Üye
bu konuya yorum yazınca neden koyu gözümüyor :bilmm

cancan59

cancan59

Üye
inşAllah bir müzikle bir resmi karşılaştırırken bence buna daha fazla emek verilmiş denmez sonuçta calligraphy öğrenmek 2 senemi aldı yanlış anlamayın ben maxicepe güveniyorum ama bu yazının bilgisayar yazısı olduğunu düşünenler oldu ve olabilir bu yüzden ufak bir endişe vardı içimde ancak artık içim rahat :)

bu elle mi çizildi yoksa pcden mi çizildi?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Katılan herkese teşekkürler, finale kalanlara ise tebrikler...

• Beğen
Tepkiler: cancan59 ve najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye
inşAllah bir müzikle bir resmi karşılaştırırken bence buna daha fazla emek verilmiş denmez sonuçta calligraphy öğrenmek 2 senemi aldı yanlış anlamayın ben maxicepe güveniyorum ama bu yazının bilgisayar yazısı olduğunu düşünenler oldu ve olabilir bu yüzden ufak bir endişe vardı içimde ancak artık içim rahat :)

bu güzelim hattatı kullanabilir miyim :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beklediğim sorular gelmeye başladı. Konuda yorum yapılması ihtiyacı yoktu aslında bu sadece finale kalanları duyurmak için açılmış bir konuydu. Tebrikleri diğer konudan da alabilirdik ancak ben aklınızdaki soru işaretlerini sormanız için konuyu kilitlemeden yorumlara açık bıraktım. Hakkınızı aradığınızı görmek de hoşuma gitti açıkçası. Hepinizin ne kadar emek harcağının farkındayım ve bu emeği savunmanız en doğal hakkınız.

Ben sizlere bir kaç açıklama yapayım, eğer sözüme itimadınız yoksa tamam, saatlerimi alacak olsa da kimin hangi oyu gönderdiğini bir video yada resim yoluyla sizlere gösteririm. Bu yarışmanın benzerleri çeşitli teknoloji siteleri tarafından da düzenlendi. Benim de bizzat katılmış olduğum yarışmalar da var. Bu sitelerin ipad yada akıllı telefon ödüllü yarışmalarında oylama tamamen yönetim hatta sitenin sahibi tarafından yapıldı. Ödülü kimin kazandığını açıklama gereksinimi bile duymadı bu teknoloji siteleri ve gerçekten tepki aldılar, reklam amaçlı olduğunu söylendi.

Bizler aynı hataya düşmemek için elimizden geldiği kadar şeffaf ve adaletli davranmaya çalıştık. Kazananı belirlemede en büyük payı sizlere bıraktık. Anket olarak oylama yapmak istemedik çünkü anket şeklindeki oylamalarda oylama devam ederken kimin ne kadar oy aldığı, oy vermemiş kişiler tarafından görünebilecekti. Bu da oylamada ister istemez taraflı davranılmasına yol açacaktı. Anket düzenlemeyi seçmememizin bir diğer sebebi, emek harcamış olan üyelerimizin bu emeğine karşılık "0" oy alma riskiydi. Bu durum o kişide olumsuz duygusal sonuçlar doğurabilirdi.

Öngördüğümüz gibi oylamada hiç oy alamayan arkadaşlarımız oldu. Bizler kapalı oylama yaparak kimin ne kadar oy aldığını sizlere duyurmadık. Finale çıkan 6 arkadaşımızın da ne kadar oy aldıklarını açıklamadık. Rakamları açıklamış olsaydık adaletsizlik hissiyatınız şimdi olduğundan kat kat fazla olacaktı.

Şimdi sizlere şunu sormak durumundayım. 27 Mayıs tarihinde açtığım oylama konusunda, oylamanın PM gönderimi şeklinde olacağını ve oylamanın diğer kurallarını sizlere açıkladım. Bu oylama sitemine karşı güvensizliğiniz varsa neden http://www.maxicep.com/maxicep-yari...ni-hediyeli-yarisma-oylama-konusu-804772.html bu konuda dile getirmediniz bunu ? Oylama konusunda da yorumlara ihtiyaç yoktu, yapılması gereken sadece Oy.Sandığı üyeliğine PM göndermekti. Ancak ben o konuyu yine yorumlara açık bıraktım ve hiç kimseden oylama tarzına ilişkin itiraz gelmedi. Şuanda geri dönüşü olmayan bir noktaya gelindiğinde itiraz etmeniz bir anlam ifade etmiyor.

Oy.Sandığı üyeliğine gelen oyları sadece ben gördüm ve ben hesaplayıp sizlere duyurdum. Oylamada adalet yok derken eğer beni kastediyorsanız, dediğim gibi size kimin ne kadar oy verdiğini kanıtlamaya hazırım. Gelen oyları bu gibi bir durumun oluşacağı ihtimaline karşı silmedim. Oy verenleri kastediyorsanız buna benim yapacak bişeyim yok malesef.

• Beğen
Tepkiler: Metin MF, najanaja, Joker ve 2 diğerleri
Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm Erol en çok merak ettiğim şey şu, acaba bu oylamaya itiraz eden arkadaşlar finale kalsalardı aynı itirazı yine yapacaklar mıydı?

Seninde söylediğin gibi oylama şeklinde bir sıkıntı varsa neden oylamadan önce değilde finalistler açıklanınca itiraz ediliyor...

Gerçekten enteresan...

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Joker
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt