Nokia'dan şarj sorununa çözüm:DC16

Sponsorlu Bağlantılar

acoustic

acoustic

Üye
Htc ye uyumlu mudur?

bloodrap

bloodrap

Üye
Hocam ürün resmi olarak Türkiye'ye gelmiş hatta satılıyor fiyat dalgalanması her üründe maalesef var.Bu arada bu ürünü bende kullanıyorum çok memnunum.Cihaz sadece lumialarla uyumlu değil mini usb olan her elektronik cihazı şarj edebiliyor.(fotoğraf makinesi v.b.)

alical33

alical33

Üye
Hocam ürün resmi olarak Türkiye'ye gelmiş hatta satılıyor fiyat dalgalanması her üründe maalesef var.Bu arada bu ürünü bende kullanıyorum çok memnunum.Cihaz sadece lumialarla uyumlu değil mini usb olan her elektronik cihazı şarj edebiliyor.(fotoğraf makinesi v.b.)

maalesef öyle standart bir fiyat yok

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bu bütün lumialar içinmi geçerli

csH

csH

Üye
dc 16 tek şarjla 620 yi kaç defa şarj edebilir?

braayn

braayn

Üye
[video=youtube;wUJNaBjPPGg]http://www.youtube.com/watch?v=wUJNaBjPPGg&feature=player_embedded[/video]

izlemek bedava :)

serinaga

serinaga

Üye
Bende Sony'nin aynı boy, şekil ve özelliklerde 2000 mAh. var, arada sırada kullanıyorum, oldukça kullanışlı, 40-50 TL.'ye almıştım media-markt'tan ...

Dementor61

Üye
'500 şarj adediyle tam performansını koruyan' şu cümleyi anlayamadım abi. Tam olarak ne demek istiyor ?

csH

csH

Üye
500 defa şarj ediliyor ve performansı değişmiyor diyor:D

achambo

achambo

Üye
ben yurtdışından 10000 mah lık alıcam buna benzer ama o daha geniş:D

- - - Eklendi - - -

25 dolaraymış

flutewoddy

flutewoddy

Üye
cumartesi alıyorum bunu :d:

serinaga

serinaga

Üye
'500 şarj adediyle tam performansını koruyan' şu cümleyi anlayamadım abi. Tam olarak ne demek istiyor ?

Yani ürün sadece 500 defa tam performns şarj oluyor, sonra performansı düşüyor, yarım şarjda felan bitiyor demek istemiş ...

remzi33

remzi33

Üye
bu ürünü alan oldu mu arkadaşlar

remzi33

remzi33

Üye
hangi siteden alacaksnız vatan bilgisayarda kredi kartı tek çekim veya 12 taksit olursa 44 lia 4 lira da kargo 48 e geliyo. ama kaç günde gelir sizce. daha önce vatandan bişy alan oldu mu kaç günde geliyor? perşembe günü adres mersine gitcm okul bitiyo da

flutewoddy

flutewoddy

Üye
hangi siteden alacaksnız vatan bilgisayarda kredi kartı tek çekim veya 12 taksit olursa 44 lia 4 lira da kargo 48 e geliyo. ama kaç günde gelir sizce. daha önce vatandan bişy alan oldu mu kaç günde geliyor? perşembe günü adres mersine gitcm okul bitiyo da

vatandan alacağım

flutewoddy

flutewoddy

Üye
siparişi pazar günü verdim ürünü bugün hazırlamışlar kargoya teslimatı bekleniyormuş perşembeye elimde olur heralde

Üst Alt