[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

avrambey44

Üye
E 71 neden olmuyor yardım !

huseenn

Üye
dostum ıstedıgın programı yuleyen telefonu hıcbı sıkıntı olmadan bıde degısık modlarda yapalblırısn telefona tema efektıne degıdtırmk veya bazı hack ısteyen uygulamalar varr bence hackle eger hackleyemessen yardımcı olurum pm atman yeterlı :oke:
ya benim telefon 701 hackleyemiyorum denilen programları indirdim ama bu yerleşik bir bileşen yazıyo norton u yüklemeye çalışınca acil yardım

aries0636

Üye
Dostum merhaba, yardımların için öncelikle teşekkürler. Ben bahsettiğin dosyaları bilgisayara indirdim fakat bilg. mı telefona mı kurup çalıştıracağım anlayamadım. NortonSymbianHack dosyasını bilg. de çalıştırdım telefonu seçemedim. Telefnum nokia 5250, yardımcı olabilirs ve detaylı anlatabilrisen memnun olurum.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
indirdiğin dosyaları telefona at ve telefonda kur, işlemleri pc de değil telefonda yapacaksın...

aries0636

Üye
Yanıtın için teşekkürler dastum fakat telefonda çalıştırmak istediğim zaman bahsettiğim dosya için sertifika izni yok diyor ve yükleme başarısız kılınıyor. Ne yapabilirim???

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yanıtın için teşekkürler dastum fakat telefonda çalıştırmak istediğim zaman bahsettiğim dosya için sertifika izni yok diyor ve yükleme başarısız kılınıyor. Ne yapabilirim???

Yükleme ayarlarını kontrol et, Yazılım yüklemeyi 'Tümü', Çevrim içi sert. kont. 'Kapalı' olarak seç...

gorchem

Üye
x plore için süresi geçmiş sertifika hatası alıyorum yardım edersen...

manolyam63

manolyam63

Üye
sıgned olan dosyayı yuklersen sorun olmaz xplore 1.55 yada 1.56 surumu dene...

inekler2323

Üye
NortonSymbianHackLDD.sis i kurarken çevrimiçi sertifika kontrolü yapılamadı diyo bi yardım edin

yakamoz412

Üye
dostum bunu yaptıktan hangi formattaki oyunları çalıştırabiliyoruz acaba

Akıncı

Akıncı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy

aries0636

Üye
Dostum yeniden merhaba. Her şey tamam ancak installserver.exe dosyasını direkt olarak X-Plore uygulamasındaki SYS klasörüne atamıyorum. Ayrıca sys içinde bin diye bir dosya yok. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin?

gunercircir

Üye
teşekkürler kardeşim ise yaradı gerçekten

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Dostum yeniden merhaba. Her şey tamam ancak installserver.exe dosyasını direkt olarak X-Plore uygulamasındaki SYS klasörüne atamıyorum. Ayrıca sys içinde bin diye bir dosya yok. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin?
x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcherdan open4all yamasını aktif et.

artık C:/sys/bin konumunu görebilirsin...

exe dosyasını da atamamanın sebebi daha C:/ kök dizinini seçer seçmez dosyayı kök dizinine atmasından kaynaklanıyordur, C ye atılan dosyayı tekrar kes yapıştır yöntemiyle önce sys sonra bin konumuna atabilirsin...

eda_14

Üye
birşey soracam ben hepsini yaptım son aşamada installserver.exe zip içinde kuruyorum ama kurulmuyo bilgisayarima yardımci olur musunuz

x-scarface

x-scarface

Üye
birşey soracam ben hepsini yaptım son aşamada installserver.exe zip içinde kuruyorum ama kurulmuyo bilgisayarima yardımci olur musunuz

Bilgisayara kurmayacaksınız cihazınızda belirtilen klasöre atacaksınız.

x-scarface

x-scarface

Üye
Yani şöyleki; Zip arşivinin içinden cihazınıza uygun olan .exe formatındaki dosyayı çıkarıp x-plore yardımıyla c/sys/bin içine atacaksınız.

eda_14

Üye
tamam ben bi deneyim sağolun

- - - Eklendi - - -

bu seferde c de sys diye bi klasör yok ki benim nereye atacam:S

- - - Eklendi - - -

x- plore yardımı derken k.bakmayın cook soru soruyorum ama

Üst Alt