ya benim telefon 701 hackleyemiyorum denilen programları indirdim ama bu yerleşik bir bileşen yazıyo norton u yüklemeye çalışınca acil yardımdostum ıstedıgın programı yuleyen telefonu hıcbı sıkıntı olmadan bıde degısık modlarda yapalblırısn telefona tema efektıne degıdtırmk veya bazı hack ısteyen uygulamalar varr bence hackle eger hackleyemessen yardımcı olurum pm atman yeterlı![]()
Olmayan yer neresi???E 71 neden olmuyor yardım !
senin telefon fp2 ye güncellenmiş, bu konudan hack olmaz, fp2 ler için olan hack konusuna bak...ya benim telefon 701 hackleyemiyorum denilen programları indirdim ama bu yerleşik bir bileşen yazıyo norton u yüklemeye çalışınca acil yardım
Yanıtın için teşekkürler dastum fakat telefonda çalıştırmak istediğim zaman bahsettiğim dosya için sertifika izni yok diyor ve yükleme başarısız kılınıyor. Ne yapabilirim???
ayarlardan kapatın.NortonSymbianHackLDD.sis i kurarken çevrimiçi sertifika kontrolü yapılamadı diyo bi yardım edin
dostum bunu yaptıktan hangi formattaki oyunları çalıştırabiliyoruz acaba
s60v5 'in çalıştırdığı her uygulama bu metod unsigned uygulamaları yüklemek içindir 
x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcherdan open4all yamasını aktif et.Dostum yeniden merhaba. Her şey tamam ancak installserver.exe dosyasını direkt olarak X-Plore uygulamasındaki SYS klasörüne atamıyorum. Ayrıca sys içinde bin diye bir dosya yok. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin?
birşey soracam ben hepsini yaptım son aşamada installserver.exe zip içinde kuruyorum ama kurulmuyo bilgisayarima yardımci olur musunuz