arkadaşlar mkv ve avi türü video dosyalarını nasıl açacağız bi çözümü olan var mı ?
Bu iki formatta desteklenmiyor. Bir video dönüştürücü ile bu sorunu aşabilirsiniz. Lumia920 için desteklenen format ve kodek bilgileri şöyle.arkadaşlar mkv ve avi türü video dosyalarını nasıl açacağız bi çözümü olan var mı ?
Bu iki formatta desteklenmiyor. Bir video dönüştürücü ile bu sorunu aşabilirsiniz. Lumia920 için desteklenen format ve kodek bilgileri şöyle.
Video oynatma kodekleri
Video oynatma dosya formatları
- VC-1
- Windows videosu
- H.264/AVC
- H.263
- MPEG-4
Video kayıt formatları
- MP4
- WMV
- AVI
- 3GP
- 3G2
- M4V
- MOV
- MP4/H.264
- MP4/MPEG-4
abi zaten açıyor diye biliyorum.Mkv için se bir proje vardı tamamlanırsa olacak inşallah
edit: abi değil avi
en popüler hd video formatı mkv ama onuda açmıyor anlaşmış değilim
- - - Eklendi - - -
avi video sayfasında görünüyor ancak açılmıyor sorun veriyor
Yarın unutmazsam pc ye geçince bakarım...İnşallah yakın zamanda vlc player'ın platforma katılmasıyla, açamayacağımız video kalmayacak.

ya bişy sorcam, ben bazı telefonlardan bluetooth ile dosya alamıyorum.hepsine gönderiyorum ama alamıyorum.ama her telefonda olmuyo, bazı telefonlarda oluyor.
bilgisi olan var mı?şimdiden teşekkürler...

arkadaslar benim lumia920 var ama indirme yapamıyom ınternetten hd video indirmem gerekıyo 1 saat icnde cevap yazar mısnız...?
![]()
Telefonu kapatıp açtın mı? Belki internet paketin bitmiştir? Wi-fi den girebiliyor musun?Şebeke internetini açmıyor cihaz ne yapmam gerek bilen varmı
Telefonu kapatıp açtın mı? Belki internet paketin bitmiştir? Wi-fi den girebiliyor musun?
Valla ilginç bir durum dostum. Aklıma bir şey gelmiyor açıkçası. Acaba gsm operatörünü arayıp hattının internet durumunu incelemelerini istesen? Belki senin hattında bir sorun vardır şebeke üzerinde. Telefona başka birinin hattını taktığında şebekeden internete girebiliyorsun değil mi?evet kapatıp açtım sim değiştirdim netim de var ama cihaz açmıyor neti acık yazıyor ama yukarıda bağlantı işareti çıkmıyor wifi calısıyor
Valla ilginç bir durum dostum. Aklıma bir şey gelmiyor açıkçası. Acaba gsm operatörünü arayıp hattının internet durumunu incelemelerini istesen? Belki senin hattında bir sorun vardır şebeke üzerinde. Telefona başka birinin hattını taktığında şebekeden internete girebiliyorsun değil mi?
Rica ederim pek bir şey yapamadım ama sorunun çözülmesine sevindimmst hizmetlerini aradım yardımcı oldı erişim noktasında ki bağlantı devre dışı kalmış nasıl olduğunu bilmiyorum sorunu çözdüm ilgin için tsk ler arkadasım

ya akşam benim telefon kendiliğinden kapandı telefonun ekranına vede herhangi bir tuşuna bastığım halde açılmadı şarja taktım gene açılmadı telefon ve en sonunda telefonun bataryasını çıkarıp taktım düzeldi bide telefonun kullanma kılvavuzunda nemli ortamlardan nemden dikkat edin diyor acaba korumak için acaba ellerim çok terliyo bazen telefonun çalışmama sebebi buda olabilirmi![]()