İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
arkadaşlar mkv ve avi türü video dosyalarını nasıl açacağız bi çözümü olan var mı ?

IVI-Elia

Üye
arkadaşlar mkv ve avi türü video dosyalarını nasıl açacağız bi çözümü olan var mı ?

abi zaten açıyor diye biliyorum.Mkv için se bir proje vardı tamamlanırsa olacak inşallah

edit: abi değil avi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu iki formatta desteklenmiyor. Bir video dönüştürücü ile bu sorunu aşabilirsiniz. Lumia920 için desteklenen format ve kodek bilgileri şöyle.

Video oynatma kodekleri

• VC-1
  • Windows videosu
  • H.264/AVC
  • H.263
  • MPEG-4
Video oynatma dosya formatları

• MP4
  • WMV
  • AVI
  • 3GP
  • 3G2
  • M4V
  • MOV
Video kayıt formatları

• MP4/H.264
  • MP4/MPEG-4

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Bu iki formatta desteklenmiyor. Bir video dönüştürücü ile bu sorunu aşabilirsiniz. Lumia920 için desteklenen format ve kodek bilgileri şöyle.

Video oynatma kodekleri

• VC-1
  • Windows videosu
  • H.264/AVC
  • H.263
  • MPEG-4
Video oynatma dosya formatları

• MP4
  • WMV
  • AVI
  • 3GP
  • 3G2
  • M4V
  • MOV
Video kayıt formatları

• MP4/H.264
  • MP4/MPEG-4

en popüler hd video formatı mkv ama onuda açmıyor anlaşmış değilim

- - - Eklendi - - -

abi zaten açıyor diye biliyorum.Mkv için se bir proje vardı tamamlanırsa olacak inşallah

edit: abi değil avi

avi video sayfasında görünüyor ancak açılmıyor sorun veriyor

IVI-Elia

Üye
en popüler hd video formatı mkv ama onuda açmıyor anlaşmış değilim

- - - Eklendi - - -

avi video sayfasında görünüyor ancak açılmıyor sorun veriyor

Ben açtığımı düşünüyordum galiba baya film var bende aralarında abi var diye biliyordum ama sildim çoğunu 32 GB doldu da :D Yarın unutmazsam pc ye geçince bakarım...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnşallah yakın zamanda vlc player'ın platforma katılmasıyla, açamayacağımız video kalmayacak.

hero008

Üye
ya bişy sorcam, ben bazı telefonlardan bluetooth ile dosya alamıyorum.hepsine gönderiyorum ama alamıyorum.ama her telefonda olmuyo, bazı telefonlarda oluyor.
bilgisi olan var mı?şimdiden teşekkürler...

hakan.620

Üye
arkadaslar benim lumia920 var ama indirme yapamıyom ınternetten hd video indirmem gerekıyo 1 saat icnde cevap yazar mısnız...?

- - - Eklendi - - -

ya bişy sorcam, ben bazı telefonlardan bluetooth ile dosya alamıyorum.hepsine gönderiyorum ama alamıyorum.ama her telefonda olmuyo, bazı telefonlarda oluyor.
bilgisi olan var mı?şimdiden teşekkürler...

once sen yolla sonrada kendısi yollasın ben öyle cozdum olayı:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
qwerty5757

qwerty5757

Üye
Arkadaşlar yeni konu açmak istemediğim için buraya yazıyorum. Kapasite kontrolü ekranındaki sonsuz dönen daireden kurtulmak istiyorsanız lumia pusher den k.kontrolünün beta sürümünü indirmeniz yeterleri oluyor. İyi forumlar :D

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Şebeke internetini açmıyor cihaz ne yapmam gerek bilen varmı

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Telefonu kapatıp açtın mı? Belki internet paketin bitmiştir? Wi-fi den girebiliyor musun?

evet kapatıp açtım sim değiştirdim netim de var ama cihaz açmıyor neti acık yazıyor ama yukarıda bağlantı işareti çıkmıyor wifi calısıyor

ÖEY

ÖEY

Üye
evet kapatıp açtım sim değiştirdim netim de var ama cihaz açmıyor neti acık yazıyor ama yukarıda bağlantı işareti çıkmıyor wifi calısıyor
Valla ilginç bir durum dostum. Aklıma bir şey gelmiyor açıkçası. Acaba gsm operatörünü arayıp hattının internet durumunu incelemelerini istesen? Belki senin hattında bir sorun vardır şebeke üzerinde. Telefona başka birinin hattını taktığında şebekeden internete girebiliyorsun değil mi?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Valla ilginç bir durum dostum. Aklıma bir şey gelmiyor açıkçası. Acaba gsm operatörünü arayıp hattının internet durumunu incelemelerini istesen? Belki senin hattında bir sorun vardır şebeke üzerinde. Telefona başka birinin hattını taktığında şebekeden internete girebiliyorsun değil mi?

mst hizmetlerini aradım yardımcı oldı erişim noktasında ki bağlantı devre dışı kalmış nasıl olduğunu bilmiyorum sorunu çözdüm ilgin için tsk ler arkadasım

ÖEY

ÖEY

Üye
mst hizmetlerini aradım yardımcı oldı erişim noktasında ki bağlantı devre dışı kalmış nasıl olduğunu bilmiyorum sorunu çözdüm ilgin için tsk ler arkadasım
Rica ederim pek bir şey yapamadım ama sorunun çözülmesine sevindim:oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya akşam benim telefon kendiliğinden kapandı telefonun ekranına vede herhangi bir tuşuna bastığım halde açılmadı şarja taktım gene açılmadı telefon ve en sonunda telefonun bataryasını çıkarıp taktım düzeldi bide telefonun kullanma kılvavuzunda nemli ortamlardan nemden dikkat edin diyor acaba korumak için acaba ellerim çok terliyo bazen telefonun çalışmama sebebi buda olabilirmi :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ya akşam benim telefon kendiliğinden kapandı telefonun ekranına vede herhangi bir tuşuna bastığım halde açılmadı şarja taktım gene açılmadı telefon ve en sonunda telefonun bataryasını çıkarıp taktım düzeldi bide telefonun kullanma kılvavuzunda nemli ortamlardan nemden dikkat edin diyor acaba korumak için acaba ellerim çok terliyo bazen telefonun çalışmama sebebi buda olabilirmi :(

Sürekli yapmadığı sürece önemli bir sorun değil.
Nadiren de olsa olabiliyor bu tip kapanma durumları.

skynet

Üye
Arkadaşlar çektiğim videoları skydrive'ra yüklerken hepsi olmasa da bazılarını sıkıştırarak yüklüyor ve kalite düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim ? :hmmm

Üst Alt