Lumia 920 Orjinal Yazılım Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Orjinal Yazılım Yardım
bu sabah telefonu sıfırladım fakat telefon açılmadı en başta o somun gibi şeyler dönüp duruyo care ile orjinal yazılıma recovery yapıcam fakat care bulmuyor ve ben orjinal yazılım bulamıyorm tlefon hala dönüyo aynı şeklde en başta kapatamıyorumda telefonu tekrar açılıyo ısınıyo sürekli o işlemi yaptğı için

tikkers

Üye
arkadaşım bekle sonunda açılıyor.benimde aynısı olmuştu çarklar döndü döndü sonunda açıldı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Batarya bitene kadar bekle. Şarj bitince telefonu şarja tak biraz bekle açılır.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Garanti varsa gonder

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah beyler care ile yapmayı öğrendim bide yapmadan önce bişey sorcam elimdeki telefon turkcell romu ile geldi 0002 ile normal rom 0001 atsam garanti dışı kalma ihtimali varmı ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Teorik olarak hayır diyelim. Sistemi hack edip Ayarlar ile uğraşmıyorsunuz netice itibariyle :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Zaten 0002 olan bir sisteme 0001 atmayı başarabilen pek üyemiz yok diye hatırlıyorum :hmmm

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
tam onu sorcaktım :D 0002 li telefona atılırmı atmayı deniyecem diyecektimm :D ama sıkıntı olcağını pek düşünmüyorum ben ya denesem sıkntı olurmu ki ?

--
Sanırım oldu bu ya 0001 i yükledim şu anda sorun gözükmüyo gibi sağolun yardımlarınız için konu kilitlenebilir sorun kalmadı :)

Ulumem63

Ulumem63

Üye
hocam care ile yapmayı nasıl öğrendin bir zahmet söylesende bizde yapsak

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
pc telefonu görmüyor flaş atamıyorum bende garantiye göndermek istemiyorum aylarca gelmiyor zaten bi kaç aya askere gidecem...

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşim carede find online'den yazılımı aratıyodum bulmuyordu. sonra tools sekmesinde firmware downloadı gördüm oraya product codunu yazdım direk yazılımı navifirmdeki gibi verdi indirdim 1.17 gb lık bi dosya sonra start dedinmi zaten başlıyo atmaya bu sözlü anlatım olmadıysa ekran görüntüsü çekiyim istersen ?

Ulumem63

Ulumem63

Üye
bizimk, telefonu görmüyor

OozyStaw

OozyStaw

Üye
valla kardeşim carede find online'den yazılımı aratıyodum bulmuyordu. sonra tools sekmesinde firmware downloadı gördüm oraya product codunu yazdım direk yazılımı navifirmdeki gibi verdi indirdim 1.17 gb lık bi dosya sonra start dedinmi zaten başlıyo atmaya bu sözlü anlatım olmadıysa ekran görüntüsü çekiyim istersen ?

sen bir konu açıp anlatımını yap ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt