Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG Optimus L5 Jelly Bean Güncellemesi
Sponsorlu Bağlantılar
Fırat76
Üye
Sonunda Türkiye içinde geldi ama yalnız wi-fi ayarlarında DNS değiştirmiyor acaba diğer kdzlar da mı böyle bir bilginiz varsa paylaşın lütfen.
bnerdem
Üye
Konu Sahibi
jb lerin hic birinde degistiremedim ben de.
arnaldo
Üye
türkiye sürümü çıktı uğraşmayın.............çok hizli(stabil) lg update programı ile yükleyebilirsiniz
Fırat76
Üye
Sıkıntıyı çözdüm no problem Jelly bean güncellemesinden sonra telefon acayip hızlandı.Bu arada DNS ayarlarını değiştirmek isteyen varsa nasıl değiştirildiğini anlatabilirim
Sıkıntıyı çözdüm no problem Jelly bean güncellemesinden sonra telefon acayip hızlandı.Bu arada DNS ayarlarını değiştirmek isteyen varsa nasıl değiştirildiğini anlatabilirim
Ayarlar gelip wi-fi basıyoruz sonra kaydettiğimiz wi-fi ağının üzerine basılı tutup şebekeyi düzenle diyoruz sonra çıkan sayfada ilk olarak wi-fi ağımızın şifresini şifre bölümene giriyoruz sonra aynı sayfada aşağıya gelip gelişmiş seçenekleri gösteri işaretliyoruz biraz daha aşağıda IP Ayarları DHCP olan yeri statik olarak değiştiriyoruz ve son olarak en aşağı inip DNS 1 kısmını 8.8.8.8 DNS 2 kısmını 4.4.4.4 olarak değiştirdikten sonra kaydet tuşuna basıyoruz vee olay bitmiştirrr Biraz uzun oldu ama açıklayıcı bir şekilde anlatmak istedim
bnerdem
Üye
Konu Sahibi
demek ki bendeki sorun sifreyi yazmamakmks eyvallah sagolasin
handosme18
Üye
Jelly Bean guncellemesi geldiginden beri telefonda ikidebir beyaz ekran cıkıyo tus kilidini kapayıp acınca duzelıyo sonra tekrar aynı ! beyler buna da bi el atın fikri olan var mı
bnerdem
Üye
Konu Sahibi
ics kullanırken oluyodu bende o olay. sonra format attım da mı düzeldi yeni kdz yükledim de mi düzeldi hatırlamıyorum. format atmayı deneyebilirsiniz en basit yöntem.
ics kullanırken oluyodu bende o olay. sonra format attım da mı düzeldi yeni kdz yükledim de mi düzeldi hatırlamıyorum. format atmayı deneyebilirsiniz en basit yöntem.
guncelleme yapmadan 1 gun once yani ics kullanırken oldu bu beyaz ekran . arada çizgiler falan cıkıyo. format attım duzelmedı JellyBean yaptim yine olmadı .. kdz yuklemede yardımcı olabilir misiniz bana
bnerdem
Üye
Konu Sahibi
kdz dedigimiz olay zaten jb kurma falan.ama bi sorunuz olursa cevaplayabilirim. brick olan telefonu duzeltme diye taratirsaniz forumda, actigim konuyu bulabilirsiniz.orada ayrintili bicimde aciklamistim.
Amozonlardab
Üye
Arkadaşlar Lg l5 e612-e610 telefonunun türkiye güncellemesi resmi olarak gelmiştir.Resmi siteden pc suite programını indirerek telefonunuzu 4.1.2 jelly bean e yükseltebilisiniz....
Amozonlardab
Üye
Arkadaşlar Lg l5 e612-e610 telefonunun resmi jelly bean yükseltmesi gelmiştir...Orjınal lg türkiye sitesinden pc suite programını indirip yükseltebilirsiniz..Yükseltme uzun sürüyor bide bitince telefon ilk açılışta çok geç açılıyor bozuldu sanmayın....
bnerdem
Üye
Konu Sahibi
yeterince iyi degil mi sizcede 22 bucuk saatte %48 pil harcadi. turkiye guncellemesi bekledigimden iyi geldi
ccaann35
Üye
SD karta taşı seçeneği çıkıyormu bu güncellemeden sonra. Çıkıyorsa tadından yenmez.
bnerdem
Üye
Konu Sahibi
maalesef dostum.
kestal
Üye
bende şu an jelly bean yüklüyüyorum inşalllah güzel bir şekilde biter
ccaann35
Üye
Ben lg suitlerde iki kere denedim yüzde 60 larda iki kere okumuyor diye iptal etti. Sonra s. tool la denedim. Tam bir saat üç dakika sürdü sonuç mükemmel. 4.1.2 karşımda.
bnerdem
Üye
Konu Sahibi
kdz updater la 10 dakikada yukleniyo
Ocean258
Üye
JB güncellemesi ile pil konusu çok iyi olmuş optimus L5in