LG Optimus L5 Jelly Bean Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Raxs006

Üye
kafayı yıcem hep yabancı sıteler var bulamadım .s

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
ee oradan indir.yok mu link?

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
burada var

Raxs006

Üye
ben anlamadım . İlk Jb ye cevırdıgımde hersey normaldi . dun v20c ye gecıcektım . Ama Kurtarma Moduna Geçmiyodu Telefon . Unkown Device ' Hatası Verıyo . Şarj İşaretinin Yanında Unlem İşareti Yanıyo Sürekli Çözemedım nıye boyle oldu .s.s

- - - Eklendi - - -

yazılım guncellemedenmı ındırecem . usb download falan yazıyo

- - - Eklendi - - -

şarjı az yıyen bı kdz yokmu ya canlı bısı .

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
kurtarma moduna gecmek icin; telefonu kapat. elin ses kisma tusundayken usb yi tak.isiklar yaninca power tusuna da bas.aninda kurtarma modunu acacak.verdigim linkten drivers kismina girip usb driversi yuklemen gerek.sarj icin bisey diyemicem.sabah 9dan beri bilfiil kullaniyorum.surekli net acik.oyun oynuyorum face e giriyorum.hatta klip izliyorum. su an bile telden yaziyorum bunlari.sarj seviyem %33. ortalama bi akilli telefon icin iyi bir sure bence.her gece takiliyo sarja zaten.akilli telefon anlayisim budur benim malesef :)

Raxs006

Üye
haklısın :) senın kdz ney ? ebende yukleyım onu madem .

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
ispanya v20d kurulu bende su an

celal_52

Üye
Ben nasil 4.0.3 e donebilirim

folfol322

folfol322

Üye
4.0.3 e aynı geldiğimiz şekilde dönüş yapılmıyo :D nasıl olduğunu ben de aramıştım ama olmayınca olmuyo naapcan :D (Kısacası bulamadım (=_= )

Ben de Rusya için sunulan e612 v20B'yi kullanıyorum. Şarj olayı nedir nedendir niye yapar bilmiyorum ama benim telefonum 2 gün çok rahat dayanıyor ki üstüne bir de aramalarım, oyunlar vs... olmasına rağmen pek sıkıntı yaşamıyorum.

Bir de kurtarma modu için telefonu tak programı çalıştır, program yüklemeye başlarken telefon kendiliğinden geçiyor. Yani ben 4 defa KDZ değiştirdim ilk denemem dışında hepsinde program kendi açtı :D Şu an gayet sorunsuz ve rahat bi telefon kullanımım var fakat ram konusunda biraz sıkıntılıyım. Görev yöneticisinden kapattığım bazı uygulamalar sonradan tekrar çalışmaya başlıyor. LG AppClub, Software Update vs...

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
gorev yoneticisinde bende surekli bos gozukuyo nedense:) ama bosta ram miktari genelde 100un altinda.oyun oynadiktan sonra bu bazen 200lere kadar cikiyor ama bi kac dakika icinde yine 100lere dusuyor.:)

kaptan3858

Üye
tek kelimeyle mükemel :)

atakanzzz

Üye
Telefonun kendi yazılım güncellemesine ne zaman yüklerler acep olması gereken şekilde indirsek çok uzun beklemeyiz umarım e-610 sonuçta güncelleme mutlaka sorun çıkar bi şekilde e-612 değil

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
vallahi hic bir fikrim yok maalesef.

ugurs00

Üye
singapur v20c yükledim. e 612 için olanını fakat acayip ram yiyor ve telefon daha önceden ısınmadığı kadar ısınmaya başladı. var mı tavsiye edebileceğiniz e 612 için kdz?

celal_52

Üye
4.0.3 e geri don yada 20 a ile 20c yi yukle

folfol322

folfol322

Üye
Tayland için LG Optimus L5 e612 v20C güncellemesi gelmiş. Bugün indirdim ve kurdum (22.05.2013) yanlış mı görüyorum yoksa tüm iconlar az bi oranda büyüdü mü emin değilim ama telefonumun ekranı çok göz doldurur görünüyor.

Daha öncesinde Rusya için sunulan KDZ'yi indirmiştim ve v20B kullanıyordum. v20C oldukça iyi geldi ayrıca arkaplanda çalışan uygulamaları sayısı azaldı ve uygulamalar değişti. Bence gayet iyi oldu çünkü her seferinde tek tek elle kapatmaya çalışıyordum.

Şimdi telefonum her durumda 150 MB ram boşta çalışıyor ve gayet başarılı. Ben oldukça memnunum. İndirmek isteyen olursa ülkeye göre ip ler engellenmeden indirin. Bence gayet başarılı ve içinde Türkçe dil desteği de tamamen gösteriliyor. Google Play'den indirdiğim uygulamalar Türkçe yapamıyordu çünkü. Şimdi oldukça güzel göründü bana :)

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
Tayland için LG Optimus L5 e612 v20C güncellemesi gelmiş. Bugün indirdim ve kurdum (22.05.2013) yanlış mı görüyorum yoksa tüm iconlar az bi oranda büyüdü mü emin değilim ama telefonumun ekranı çok göz doldurur görünüyor.

Daha öncesinde Rusya için sunulan KDZ'yi indirmiştim ve v20B kullanıyordum. v20C oldukça iyi geldi ayrıca arkaplanda çalışan uygulamaları sayısı azaldı ve uygulamalar değişti. Bence gayet iyi oldu çünkü her seferinde tek tek elle kapatmaya çalışıyordum.

Şimdi telefonum her durumda 150 MB ram boşta çalışıyor ve gayet başarılı. Ben oldukça memnunum. İndirmek isteyen olursa ülkeye göre ip ler engellenmeden indirin. Bence gayet başarılı ve içinde Türkçe dil desteği de tamamen gösteriliyor. Google Play'den indirdiğim uygulamalar Türkçe yapamıyordu çünkü. Şimdi oldukça güzel göründü bana :)
en düşük 150mb mi oluyor? süper o zaman :)

folfol322

folfol322

Üye
Evet aynen öyle, daha önceden 70 mb hatta 50 mb'a kadar düştüğünü görmüştüm ama telefonumda 33 tane yüklü uygulama var, arkaplanda da uygulamalar çalışmasına rağmen bu KDZ oldukça başarılı geldi bana :)

bnerdem

bnerdem

Üye
    Konu Sahibi
dille ilgili hiç bir problem yok değil mi? o kısmı pek anlamadım da :)

folfol322

folfol322

Üye
Rus KDZ'si dil konusunda sorun çıkarıyodu. Türkçe yoktu içinde. Yanlış anlamadıysam google play'de sunulan dil değişim programları da Jelly Bean'de fazla bi etki yapmıyor. Zaten kullanıcı yorumları da belli eder bunları.

Tayland KDZ'de Türkçe dil desteği var. Ayrıca v20A'daki ve v20B'deki yazım hataları da düzeltilmiş şekilde tekrar yüklenmiş v20C'ye. Oldukça başarılı buldum ben :)

-----

Bu arada eklemeyi unuttum, Telefonun bataryasını sömüren ekstralar daha stabil halde sanırım. arama yaparak ya da oyun oynayarak 2 gün kullandım telefonumu. Tam olarak kaç saat kullandığımı söyleyemem ama sabah 08.30 itibariyle başlayıp ikinci günün akşamına kadar gitti rahat bi şekilde.

Bi de LG'nin kendi içinde bulunan animasyonlu duvar kağıtlarını kaldırmışlar. Rus KDZ'sinde de yoktu zaten. Yanlış hatırlamıyorsam e610 Europe da vardı :)

• Beğen
Tepkiler: bnerdem

Üst Alt