Microsoft sonunda Google'ı dize getirdi!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft sonunda Google'ı dize getirdi!

Microsoft, Google'a karşı bugün bir zafer daha kazandı. Bugün sabah saatlerinde Microsoft XBox'ın Google'ın Motorolasına karşı kazandığı patent girişiminin ardından, akşam bir gelişme daha oldu ve Google, WP için hazırlanacak Youtube uygulaması konusunda Microsoft'la birlikte çalışmayı kabul etti.

Akıllıca oynanan satranç hamleleriyle Google ya mahkemeye gidip pek çok şeyi riske atma yahut daha efendi davranarak Microsoft'la çalışmaya razı olma seçenekleriyle başbaşa bırakıldı.

İşte Google ve Microsoft'tan yapılan açıklama:

“Microsoft ve YouTube, Windows Phone'daki Youtube uygulamasının güncellenmesi ve (reklamları içerme vb gibi) Youtube API kurallarına uyumluluğunun sağlanması konusunda önümüzdeki haftalarda birlikte çalışacak.”

“Microsoft, Windows Phone'daki mevcut Youtube uygulamasını bu süreçte eskisi (önceki sürüm) ile değiştirecek."

Aslında Microsoft'un Google'ı kendisiyle çalışmaya zorlaması başarı gibi görünse de, olayın tam olarak zafer mi yoksa yenilgi mi olduğunu ancak yeni uygulama yayınlandıktan sonra görebileceğiz. O zamana kadar maalesef eski (evvelki gün güncellenen veya en eski mobil youtube) görünümlü sürümle devam edilecek.

• Beğen
Tepkiler: HaYalPeresT TM, Oğuzhan, OttomaN TigeR ve 5 diğerleri

nanotex

nanotex

Üye
Önceki sürümde download özelliği kalacak mı yani? Yoksa browser a yönlendirme dalgasına geri mi dönecek :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Download olayı kesinlik olmaz.
Muhtemelen yeni güncelleme hazırlanana kadar 2 gün önce güncellenen (yani şu an kullanmakta olduğumuz) sürümde kalırlar ya da en baştaki browser tipine dönerler.
Ama download olayını unutun :)

kesasd

kesasd

Üye
Önceki sürümde download özelliği kalacak mı yani? Yoksa browser a yönlendirme dalgasına geri mi dönecek :D

Donwload özellikli sürüme dönüleceğini zannetmiyorum. Zira google youtube downloader sitelerine bile karşı ve mahkemeye veriyor. Youtube'un mobil sürümüne yönlendirme olacak diye düşünüyorum. Ama bu sürüm windows phone için optimize edilmiş hali olur. S3 kullanan bir arkadaşımın telefonundaki youtube uygulaması bile mobil sürümdü hazırlanmış bir yazılım değildi. tahminimce bu platformda da olmayacak. elden geçmesi gereken gmail var birde.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Donwload özellikli sürüme dönüleceğini zannetmiyorum. Zira google youtube downloader sitelerine bile karşı ve mahkemeye veriyor. Youtube'un mobil sürümüne yönlendirme olacak diye düşünüyorum. Ama bu sürüm windows phone için optimize edilmiş hali olur. S3 kullanan bir arkadaşımın telefonundaki youtube uygulaması bile mobil sürümdü hazırlanmış bir yazılım değildi. tahminimce bu platformda da olmayacak. elden geçmesi gereken gmail var birde.

daha önceki yazımda Microsoft 'un download olayını bilerek yaptığını söylemiştim, aynen söylediğim gibi çıktı. Google Microsoft ile baş edemez. Microsoft inanılmaz derecede büyük.

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu demek oluyor ki yenilenmiş ama download özelliği olmayan ve resmi bir youtube uygulaması yakın bir zamanda mağazada:oke:Hayırlısı olsun bakalım:oke:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben şahsen microsoft'un google dize getirdiğine inanmıyorum.Google download seçeneğinin kaldırılmasını istemişti ve kaldırıldı bu durumda Google 1-0 Microsoft,Ama bu hamleyle microsoft ancak durumu beraberliğe getirmiş gözüküyor milletin gözünde 1-1 ama benim gözümde hala google önde download kalktığı için

erknlmn

erknlmn

Üye
microsoft hayranlığım giderek artmaya başladı ama bundan daha güzel youtube uygulaması yapılabilir mi bilmiyorum :)

- - - Eklendi - - -

şimdi baktım mağazadan kaldırılmış ve eski kısayol gibi olan sürüm getirilmiş

ademoz05

ademoz05

Üye
umarım 2si kavga yapmadan adam akıllı bir uygulama yaparlar. Bence download özelliği de biraz abes kaçmıştı. Gmail uygulaması falan da yaparlar insaallah.

nanotex

nanotex

Üye
umarım 2si kavga yapmadan adam akıllı bir uygulama yaparlar. Bence download özelliği de biraz abes kaçmıştı. Gmail uygulaması falan da yaparlar insaallah.
Gmail, google search, chrome, maps :)

Invoke

Invoke

Üye
Bence de download kalkacak. Zaten böyle olacağını belliydi: Sonuçta adamların sitesi adamların uygulaması. E microsoftta boru değil. Uzlaşıp takılacaklar işte :D

ademoz05

ademoz05

Üye

Gmail, google search, chrome, maps :)

haritamız fena değil diye biliyorum aslında ama diğer uygulamalar mutlaka lazım :) veya microsoft daha iyilerini yapsın. Gerçi gmail için hotmail var ama youtube,google search, chrome kesin lazım :)

• Beğen
Tepkiler: nanotex
FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
ben Youtube u Bi sure daha guncellemiyimde download özelliği gitmesin

bozokluht

bozokluht

Üye
Kendi uygulamalarını mağazadan kaldırmışlar artık yanlışlıkla güncelleme derdi kalmadı :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler Özgür,

Google'ın bu gelişmeden pek memnun olduğu söylenemez herhalde. Her neyse bir kaç gün önce WPhone kullanıcılarının reklam desteği olmayan sürümüde kullanabileceklerine dair bir haber okumuştum... Buda demek oluyor ki mağazada iki farlı sürüm yer alacak.

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayır olamaz kesin rüya bu...

ecel54

ecel54

Üye
wp 7.8 e eski youtube un gelmesini beklerken şimdi de bunun bekleriz :hih:

PureFood

PureFood

Üye
Chrome gelse çeşitlilik olur. Firefox gelse daha bomba olur :) ayrıca yayınlayıcı kim gözükecek acaba mağazada Google Inc. mi yoksa Microsoft Corp. mu :hmmm

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
dovnload özelliği olmayan youtubeyi kıçlarına s..... sadece izleyeceksem internette bir sürü video var girer ordan izlerim

Takipçi Satın Al

Üst Alt