Tel hardbrick oldu galiba. Bi el atın ustalar:)

Sponsorlu Bağlantılar

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Tel hardbrick oldu galiba. Bi el atın ustalar:)
Arkadaslar benim telefonum galiba hardbrick oldu modelim ace 2 yani i8160. odin ile firmware atarken (orjinal 2.3.6 version) şarjım bitti ve telefon acılmadı. şimdi hiçbir tepki yok. download ve recovery modda açılmıyor. arkadaşlarıma sordum tuğla diye kullan bunu dedi. ayrıca oncedende şarj bittiginde akapndı ama tel ile pc arasında ünlem işaretli bi resim cıkıyodu sarj edili bi bataryayla download moda alıp ırj firmware yükleyip düzeltiyodum. ama bu sefer dolu ace 2 bataryasıyla bişe denedgimde tepki gelmiyor. açılmıyor. download ve recovery moduna girmiyor. Turkcell bayiide kuzenim çalısıyor. o garanti işini halledebilir. yani benim hatam olsada gönderir garantiye. ayrıca telefonda root yoktu. yeni formatlıydı tel zaten. rom denerken oldu böyle. benim istedigim garantide beklemeden tel.i açmak. fikri olan olmayan herkes yorum lütfen!!! telefondaki son durum : download moda recovery moda falan girmiyor şarjı almıyor pc bağlantısını almıyor tepki vermiyor.!

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Odin ile tekrar flashlamaya çalıştın mı

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bi şey biliyoruzda konuşuyoruz bizimde okuma yazmamız var benim telefonumada oldu başta girmedi 1-2 saat sonra kendiliğinden ekrana logo geldi açmaya çalıştığımda konuşmalarina dikkat et

Emrebali05

Emrebali05

Üye
arkadaşım samsung cihazlarda usb takılı iken şarj bitme söz konussu değildir. muhakkak senin bir müdehalen olmuştur veya odinden kaynaklanmıştır benim tel galaxy mini bugün teli odin ile güncellicektim ve birden FAİL dedi sol alttaki kutucukta usb disconneted(usb bağlantısı koptu anlamında) dedi odin kendisi bağlantıyı koparttı ben telefoma bile ellemiyordum tekrar download moduna aldım teli ve sorunsuz bi şekilde yükledim

• Beğen
Tepkiler: guneylim
guneylim

guneylim

Üye
eğer ki hiç tepki yoksa yedek parça kullanın en ufak bir ışık belirtisi varsa vazgeçmek yok burda çoğu arkadaş doğru demiş telefonu 2saat bataryadan uzak tutun sabırlı olun ve düzgün bir usb kablosu bulun muhtemelen başınıza gelen kullandığınız kablodandır telefon usb ye bağlıyken bataryanın boşalması mümkün değil ama telefonu download moda almak için dolu batarya lazım 2 saat sonra tekrar deneyin mutlaka tepki verecek en ufak bir ekran kıpırtısı olsun bu yeter bazen ekranı görmeyebilirsin ama tel moda girmiştir odini çalıştır odin görürse işlerin tamamen yolunda görürse şayet işlemleri yani dosyarı doğru yere yerleştr işleme devam bazen indirmiş olduğumuz dosyalar bozuk çıkıyor cihazlarımızı bozuyoruz indireceğiniz dosyaları farklı sitelerde megabitleri karşılaştırın emin olun gerek görürseniz msj atabilirsiniz bunlarla çok uğraştım yazdıklarım çok eksik olabilir

Emrebali05

Emrebali05

Üye
şu an telin durumu ne hiç tepki veriyor mu

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
vermiyor arkadaslar vermiyor!! dediginiz herseyi yaptım tepki yok ekran kıpırtısı ısık belirtisi yokkk lanet olsun ki yok!!

best1905

best1905

Üye
Arkadaşlar merhaba , Birçok android kullanıcısı telefon üzerinde hatalı işler yaptığı için telefonları brick oluyor.Half-Brick te telefon download moda girer fakat telefonunuz download moda(Usb jig dahil) ve recovery moda girmiyorsa göstereceğim çözüm yolunu deneyin.

Fotoğrafta Galaxy SL I9003 gösterilmiş. Fakat diğer telefonlarda da fotoğraftaki gibi bir kısım vardır (örneğin ; Galaxy S 2 )

-İlk olarak telefonun arka kapağını açın.

-Fotoğrafta gördüğünüz yere ucu sivri bir cisimle (iğne olabilir) basılı tutun.

-Elinizi çekmeden telefonu Download Moda (Ses kısma + Power + Home tuşu) alın. (Bu işi tek başınıza yapamazsınız bunun için download moda alma işini başka bir kişiye yaptırın)

-Download Moda ilkinde girmediyse tekrar tekrar deneyin Download Moda girecektir.

Daha sonra telefonunuz için uygun olan Orijinal Firmware'yi yükleyin.

- - - Eklendi - - -

benim s3 minide girmiyordu bu yöntemle kurtardım

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim benim telde yok öyle bi yer. hem sağlıklı değil. daha iyi bi çözüm söyleyin arkadaslar

best1905

best1905

Üye
telefonu pc ye bağlayınca ses geliyormu pcden

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
gelmiyor ama aygıtlarda u8500 usb yazıyor ve hemen sönüyor tel i bağlayınca yani bilgisayar algılıyor. fakat odin görmüyor ve sarj olmuyorrr.sadece anakarta elektrik gidiyor :D

best1905

best1905

Üye
gelmiyor ama aygıtlarda u8500 usb yazıyor ve hemen sönüyor tel i bağlayınca yani bilgisayar algılıyor. fakat odin görmüyor ve sarj olmuyorrr.sadece anakarta elektrik gidiyor :D

söylediğim yöntemle odin modu açmaya çalış o bölge her telefonda vardır mesela benim kameranın yanında benimde odin görmüyordu sadece ses geliyodu pcden öyle açtım odin

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
onunla ugrasamam

mert3232

Üye
benim eski telefona da aynı şey olmuştu o telefon artık iflah olmaz garantiye yolla değiştirsinler

-Emre

-Emre

Üye
Peki hiç jtag kullanmayı denedin mi?

vega1977

vega1977

Üye
bana da oldu s3 te telefoncuya verdim 90 tl ye yaptı servisi 500 tl iistemişti telefon rootlu diye garanti dışı yaptı hemde ben telefon sistem ne varsa hepsini efs fln silmistim telefon oyuncak olmuştu

irememre

irememre

Üye

o telefon hayırlı işler olmuş boşuna ugrasma

systemchi

systemchi

Üye
Telefonu başka bir bilgisayardan tanıtmaya çalış ama bilgisayarda samsung usb aygıtlarının kurulduğundan emin ol.Eğer yine olmazsa başka bir ace 2 bulup bataryasını kullan download mod için.Sorum donanımsal görünüyor.Eğer download modu görürse ilk önce cwm yükle cache battery stats yap ve wipe yap sonra download moddan romu yükle.

Takipçi Satın Al

Üst Alt