Tel hardbrick oldu galiba. Bi el atın ustalar:)

Sponsorlu Bağlantılar

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar gönderdim türkcell bayiiye demekki birdaha böyle birşey olursa yine türkcell bayii ye ordanda garantiye gidecekmiş :) benim tanıdık var türkcell bayii de garanti dışı aslında telefon ama garanti dahili yapıp garantiye yolladılar. birkaç gün içinde gelir dedi tanıdık. servisten özellikle aciliyetini istediler ama 1,5 hafta oldu telden haber yok ses soluk yok :))

- - - Eklendi - - -

ama yinede önerisi olan söylesin. işe yara birşeyse birdaha sorun oldugunda servise verip 2 hafta beklememek için:)

-Emre

-Emre

Üye
Arkadaşım hiç jtag ile downloada almayi denemedin mi? Yorumda söylemiştim keşke deneseydin belki gitmezdi.

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
jtag çok para yav. bende uğraşamam onunla. denemedim o yüzden kardeş

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
valla bilemem ama 90-150 arası olması lazım. o parayı vereceğime gider anakartı değiştirrim az daha verip

-Emre

-Emre

Üye
valla bilemem ama 90-150 arası olması lazım. o parayı vereceğime gider anakartı değiştirrim az daha verip

O kadar pahalı olacağını sanmam. Samsung jigleri zaten usb gibi bağlanıyor tele cihazın kendisi em fazla 40 lira

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Jig mi JTAG mı demek istiyorsun bir karar ver. jig ve Jtag farklı şeyler. biri anakarta hükmeder birisi sadece usb kablosundan bi kaç dokunuşla telefonu açar

-Emre

-Emre

Üye
Jig kullanılamayan cihazlarda jtag atılmiyr mu. Pardon ben karstrdm ikisini. Jig aleti ile denediniz mi?

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
denemedim ama önceki mesjallarda yada baska konularda görmüştüm jig gibi ama kabloyu parçalamadan. usb kablosunu takıp pc giriş yerindeki 4 metali değdirip telefonu açıyormuşuz falan. hiç uğraşamam. benim tel servste zaten. bişe sorcam sana hocam ben. şimdi ilk gönderdigimde (2 hafta once p tesi gunu) bir kaç güne gelir dediler. 1 hafta gecti yani gectigimiz pazartesi günü sordum noldu cihaz gecikti dedim onlarda bu hafta içinde gelir dedi yani en geç bu gün gelmesi lazım. hala tık yok acaba ne tarihe ertelenecek bu seferde :)

-Emre

-Emre

Üye
denemedim ama önceki mesjallarda yada baska konularda görmüştüm jig gibi ama kabloyu parçalamadan. usb kablosunu takıp pc giriş yerindeki 4 metali değdirip telefonu açıyormuşuz falan. hiç uğraşamam. benim tel servste zaten. bişe sorcam sana hocam ben. şimdi ilk gönderdigimde (2 hafta once p tesi gunu) bir kaç güne gelir dediler. 1 hafta gecti yani gectigimiz pazartesi günü sordum noldu cihaz gecikti dedim onlarda bu hafta içinde gelir dedi yani en geç bu gün gelmesi lazım. hala tık yok acaba ne tarihe ertelenecek bu seferde :)

Onu bilemeyiz. Servisi sürekli takip etmeniz lazım yoksa bazen sorun çıkabiliyor.

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
anakart değişmiş bugün büyük ihtimalle gelecekmiş(dün söylediler) akşam üzeri oldu tık yok :D

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
tel sarjdayken kapandi acilmadi de onlar gene belese yaparlar ben galaxy miniyi cokerttim rom atarken garantiye gonderirken oyle soyledim.

TEST EDİLİP ONAYLANMİSTİR... :)

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
telefon hala gelmedi beyler :/ ctesi pazar kesin geliyordu pazar akşamı oldu tık yok hala !

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Mesajını düzenle ban yiyebilirsin
tamamdır saol. tel geldi bu arada maşallah hızına yetişilmiyor. galiba kablo arızalı o yüzden kapandı rom yükleme yarıda kaldı. anakart değişmiş belgede yazıyor. başarı ya gitmiş gelmiş :). .zip olarka yüklenilen romlardan önerisi olan var mı ace 2 icin??

firat663

Üye
gecmis olsun cihaz hardbrick olmus jtag ile cozmen lazim telefoncu.com bak 150 tl cozuyorlar.

-Emre

-Emre

Üye
gecmis olsun cihaz hardbrick olmus jtag ile cozmen lazim telefoncu.com bak 150 tl cozuyorlar.

Sorun çözülmüş. 150 TL mi! O alet zaten 10 lira ve buradakiler o alet olduktan sonra sorunu cozebilecek düzeyde..

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözülmüş. 150 TL mi! O alet zaten 10 lira ve [[[buradakiler o alet olduktan sonra sorunu cozebilecek düzeyde]]]]..
iltifat olarak kabul ediyorum kardeşim. teşekkürler:) birde xda dan .zipli cwmden yapılacak bir rom yüklüyorum. kyrillos v7 isimli 4.1.2 rom u. sağlıklı olur mu sence?

-Emre

-Emre

Üye

Bu arada alet dediğim jig jtaga ihtiyaç yok Burada fakat arkadaşın anakart gitmiş

- - - Eklendi - - -

iltifat olarak kabul ediyorum kardeşim. teşekkürler:) birde xda dan .zipli cwmden yapılacak bir rom yüklüyorum. kyrillos v7 isimli 4.1.2 rom u. sağlıklı olur mu sence?

Rom güzel gibi duruyor ama bilemem =)

- - - Eklendi - - -

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada alet dediğim jig jtaga ihtiyaç yok Burada fakat arkadaşın anakart gitmiş

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Olmuyor yüklenmiyor!!!!

Üst Alt