Avea Bilgilendirme Güncel..

Sponsorlu Bağlantılar

SquaLTR

Üye
    Konu Sahibi
Avea Bilgilendirme Güncel..
Merhaba öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Berkan Öz. Mersin Avea İletisim Merkezlerinin aktivasyon sorumlusuyum ve size sık sık yardımlarda bulunacağım. Müşteri hizmetlerini beklemeyin konu altından sorunlarızı belirtirseniz size yardımcı olmaya çalışacağım.

Not düşmek istiyorum ki cihaz ile ilgili sorunlarınızı buradan çözemeyiz. Ancak fatura borç sorgulama, avukatlık hatlar, taşıma sonrası neler yapılmalı, güncel tarifeler, hangi tarifeye taahhüt verilmeli, tarifeye ek hangi cihazlar alınabilir. Bana konu altından ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: gercek_dost

Bico-2

Üye
Süper 2'li 4Gb tarifesindeyim ancak tarifeme ek en hesaplı avea içi 7/24 konuşabileceğim Ay Boyu paketi haricinde hg paketi alabilirim..?
Bu paketi indirimli alma şansımda olamaz mı acaba..?
Avea yönüne 1000-1500 dk. yeter

SquaLTR

Üye
    Konu Sahibi
Süper 2'li 4Gb tarifesindeyim ancak tarifeme ek en hesaplı avea içi 7/24 konuşabileceğim Ay Boyu paketi haricinde hg paketi alabilirim..?
Bu paketi indirimli alma şansımda olamaz mı acaba..?
Avea yönüne 1000-1500 dk. yeter

KAT yazıp 1003 e göndererek 100DK daha alabilirsiniz faturaniza 5TL yansıyacaktır.

Bico-2

Üye
Bu şekilde 1000 dak. 50 TL yapar ve pahalıya kaçar.

SquaLTR

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıda bahsettigim dışında daha uygun malesef bir tarife alamazsiniz.

Bico-2

Üye
AVEALILARLA 500 DAK. 8 TL
alınabiliyormuş Kaynak: Avea M.H

SquaLTR

Üye
    Konu Sahibi

SquaLTR

Üye
    Konu Sahibi
arslanla

arslanla

Üye
aveada sınırsız (hız düşmeden) internet paketi var mı faturalı veya faturasız?

phasan

phasan

Üye
2000 dk avea içi ve 5000 sms ıkısı bir arada var mı

N. O. T. E. 2

Üye
Super ikili 4gb ye gctm bu ay internet hızı ne kadar turkcellde 7.2 mgbt ti harikaydı aveada ise nasıl benim icin cok onemli cevabını bekliyorum..

green_cakir

Üye
merhaba arkadasım bana yardımcı olursanz sevinirm müşteri hiz. pek verım alamadım.. avea yıkılan paketi 5 ayın 31 den sonra musterı alımını kapattı. benım o tarıfeye basvuru tarıhım 5 ayın 25i ilk girişi kendilerinden olan hata yuzunden olmamış.. benım hattımın tasınması 6. ayın 7 sıne kadr uzadı.. ben yıkılan paketı kullanabılmek ıcın avea yı sectım, ama kullanamıyorum.. benden kaylaknan bı hata yok, sorun tamamen aveadan kaynaklı, ama madur olan benimm..

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar süper 2li 4gb tarifesinde internet hızı düşük değil bazen 22 megabiti buluyor anlık örnek 60 megabayt lık dosyayı youtube dowland ile 1dakika 30 saniyede indiriyor

• Beğen
Tepkiler: erdem689047

N. O. T. E. 2

Üye
Arkadaşlar süper 2li 4gb tarifesinde internet hızı düşük değil bazen 22 megabiti buluyor anlık örnek 60 megabayt lık dosyayı youtube dowland ile 1dakika 30 saniyede indiriyor

Evet dun 9.5 mgbt grdum testte

ozcnyldrm

Üye
Merhaba Berkan benim tarifem 500 dakika heryöne 5000 sms sınırsız internet iyi bir telefon almak istiyorum android ve ios olabilir üstün bi teknoloji istiyorum fakat mevcut şartlarda kazık yemek istemiyorum tarifme uygun aklında olan birşey söyleyebilir misin? şimdiden teşekkür ederim

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşım önce kaç liralık limit var bunlari yaz ona göre yardımcı olalım

ozcnyldrm

Üye
Arkadaşım önce kaç liralık limit var bunlari yaz ona göre yardımcı olalım

limit pek önemli değil mesela samsung galaxy s4 evkur da 2000 küsür lira 24 ay fakat avea da tarifme 2500 küsür liraya denk geliyor başka seçenekler de önerebilirsiniz kardeşim

remixerio

Üye
faturalı avealiyim yeni bir faturalı kampanya çıkmış ancak faturalıdan geçiş olmuyo bende hattımı kapatıp yeni bir numara alarak o kampanyadan yararlanacağım.bu yapacağım işlemlerde ek olarak ödeyeceğim ücretler neler bilmiyorum.bilgilendirirseniz çok sevinirim:-)

arslanla

arslanla

Üye
ramazan paketi ****Avea (bimcell dahil)****
SAHUR yaz 5555 e gonder
Ramazan boyunca her gun saat 02:00-06:00
arasinda 250 MB ucretsiz internet
kullanabilirsiniz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt