Avea Bilgilendirme Güncel..

Sponsorlu Bağlantılar

restmod

restmod

Üye
ramazan paketi ****Avea (bimcell dahil)****
SAHUR yaz 5555 e gonder
Ramazan boyunca her gun saat 02:00-06:00
arasinda 250 MB ucretsiz internet
kullanabilirsiniz.

Guzel bir kampanya denedim ama sadece faturasizlar icinmis

arslanla

arslanla

Üye
ben faturasızım tadını çıkarıyorum...:)

Bico-2

Üye
pocell'de faydalanıyor.
Bizzat hattımda mevcut.

phasan

phasan

Üye
Bundan avea ve alt yapısında olanlar faydalanıyo

siepls13

siepls13

Üye
Merhaba bende mersinde yasiyorum ve sorum var tarifem akilli kamu 500dk her yone 3000avea 2gb da int var ve 20 tl oduyorum ve int paketi daha fazla olan bi tarife varmi yada uygun bi ek paket varmi acaba

workbunner

Üye
Şuan itibarıyla cepten sınırsız internet var mı acaba.birde tahutnameli 6 aylık veya 1 senelik hangi internet paketlerini alabiliriz fiyat da belirtirseniz sevinirim

EneSinan

EneSinan

Üye
Avea sınırsız sosyal 10 kb/s ile sınırlandırılmış bu sınırı kaldırabilir miyim

emre_2535

emre_2535

Üye
merhaba ben avea nın faturalı tarife veya paketlerinden birisine geçmek istiyorum ama sürpriz fatura korkusundan geçemiyorum. üst limit belirleme 100 tl den başlıyor 50 tl olarak ayarlayabilsek gözüm kapalı geçerim tahahütte veririm. avea faturalı hatta geçipte sürpriz fatura şoku yaşamadan gönül rahatlığıyla kullanabilmek mümkün mü? (avea profesyonel 600 e geçmek istiyorum.)

beruk

Üye
Benim hat turkcell ben avea ya gecmek istiyorum bana hangi kampanyaları önerisinisiniz

emre_2535

emre_2535

Üye
Benim hat turkcell ben avea ya gecmek istiyorum bana hangi kampanyaları önerisinisiniz
Ben 3 haftadir pocell kullaniyorum 39 tl 1000 dk 1000 sms 4 gb akk sinirsiz internet suan icin gayet memnunum

beruk

Üye
Benim için çok pahalı o tarife :(

emre_2535

emre_2535

Üye

Bunlarda pocell de yaptigim internet hizi ölçümleri

beruk

Üye
Gayet güzelmiş :)

phasan

phasan

Üye
Şuan itibarıyla cepten sınırsız internet var mı acaba.birde tahutnameli 6 aylık veya 1 senelik hangi internet paketlerini alabiliriz fiyat da belirtirseniz sevinirim
Faturalı 2 gb 29 tl idi bi bak derim

phasan

phasan

Üye
Yasın 25 ve altındaysa 23 tl 500 dk 2 gb 5000 sms var faturasız aynı paket faturalıda 2 gb sonra sınırsız net var 23 tl

Takipçi Satın Al

Üst Alt