Avea Jet kademeli internet tarifesi hakkında hlp pls !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
Avea Jet kademeli internet tarifesi hakkında hlp pls !!!
merhabalar ,
avea nın jet kademeli tarifesini almak istiyorum.... 49 tl modem ücreti 1 gb internet 9 tl 4 gb 29 tl diye biliyordum... bunda bir değişme oldu mu? sık takip edemediğimden eksik bilgim var mı bilmiyorum... asıl sorma gelecek olursak . bu tarifeyi seçtiğimizde taahhüt yokmuş ancak yeni data hattı açılacakmış. 1 gb interneti aşmadığım sürece bana toplam ne kadar fatura gelebilir... kullanan var mı acaba bu tarifeyi önceleri... alıp almayacağım hakkında kullananlardan tavsiyelerini istiyorum.... alıp sonrada başımızı taşlara vurmaktan ne duvar ne de baş kaldı ... bu yüzden tavsiye almadan tam araştırmadan 3g almayacam...

saygılar...
selman güleç
konya

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
merhabalar ,
avea nın jet kademeli tarifesini almak istiyorum.... 49 tl modem ücreti 1 gb internet 9 tl 4 gb 29 tl diye biliyordum... bunda bir değişme oldu mu? sık takip edemediğimden eksik bilgim var mı bilmiyorum... asıl sorma gelecek olursak . bu tarifeyi seçtiğimizde taahhüt yokmuş ancak yeni data hattı açılacakmış. 1 gb interneti aşmadığım sürece bana toplam ne kadar fatura gelebilir... kullanan var mı acaba bu tarifeyi önceleri... alıp almayacağım hakkında kullananlardan tavsiyelerini istiyorum.... alıp sonrada başımızı taşlara vurmaktan ne duvar ne de baş kaldı ... bu yüzden tavsiye almadan tam araştırmadan 3g almayacam...

saygılar...
selman güleç
konya
arkadasım avea jet alacaksan ben 8 gb lık paket aldım.1 yıl taahhtlü.7.2 mbps hızında modem verdiler.ama gel gelelim baglantı hızım 15 kbps ile 30 kbps arasında gidip geliyo.video izlemekte çok sıkıntı çekiyorum.iki sefer aradım müşteri hizmetlerini ayar yapalım dediler.ayarı da yaptılar 2-3 gün çok hızlandı.abartısız 6.5 mbps i gördüm.ama şimdi yine aynı.çok istikrarsız bir baglantısı var.hiç tavsiye etmiyorum.ben aldım yaklasık 7 aydır kullanıyorum.pişmanım.daha önce vodafone kullanmıştım 4.gb lık.aveaya hız konusunda 5 çeker.paran boşa gitmesin.ben avea digerlerine göre daha cazipti fiyat olarak.ona aldandım.ucuz etin yahnisi bu kadar oluyomuş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...