a123bc
Üye
ACİLLLLL.. avea iphone 4s kampayası için yardım edermisiniz?
şimdi arkadaşlar ben aveadan iphone 4s almak istiyorum fakat paketlere baktığımda 250 dk ve 250 sms
ilk etapta 250 dk 250 sms seçsem ileride 1000 dk 1000 sms'e çevirmek gibi bir şansım varmı?
yardımcı
bknz.. alltaki madde de '' hattının tarifesini kampanya kapsamı dışındaki tarifelerden birine geçirmesi'' demesi yapa
Taahhüt süresinin sona ermesinden önce abonelerin hattının kapatılması, faturasız tarifeye geçiş yapılması, hattının tarifesini kampanya kapsamı dışındaki tarifelerden birine geçirmesi, fesih/devir işlemleri durumunda, ilgili durumun gerçekleştiği tarihten itibaren faturalarına kalan cihaz taksitleri toplamı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1000 dk ile 1000 sms arasında kaldım... ilk etapta 250 dk 250 sms seçsem ileride 1000 dk 1000 sms'e çevirmek gibi bir şansım varmı?
yardımcı
ursanız çok sevinirim.... bknz.. alltaki madde de '' hattının tarifesini kampanya kapsamı dışındaki tarifelerden birine geçirmesi'' demesi yapa
irim anlamına mı geliyor..? Taahhüt süresinin sona ermesinden önce abonelerin hattının kapatılması, faturasız tarifeye geçiş yapılması, hattının tarifesini kampanya kapsamı dışındaki tarifelerden birine geçirmesi, fesih/devir işlemleri durumunda, ilgili durumun gerçekleştiği tarihten itibaren faturalarına kalan cihaz taksitleri toplamı
cayma bedeli yansıtılacaktır. Eğer abone ilk 12 ayı kredi kartı ile ödeme seçeneği ile kampanyaya dahil olmuş ve yukarıda bahsedilen durumlardan biri taahhütname imza tarihinden itibaren ilk 12 aylık fatura döneminde meydana gelmiş ise abonenin son faturasına cihaz bedelinin ilk 12 aylık taksitlerinin kredi kartı ile tahsil edilmiş olması nedeniyle; taahhütname imzalandığı tarihteki cihaz taksit bedelinin fesih/devir/taşıma/faturasız tarifeye geçirme tarihinden itibaren kalan aylık taksitleri yansıtılacaktır.