Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Pringles

Pringles

Üye
Çok güzel olmuşlar CouTFeeL abi :)

najanaja

najanaja

Üye
it's soooo s... :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Anil-D

Anil-D

Üye
abi muzık caları sılmediysen verirmısın bu arada adını ogrendim

- - - Eklendi - - -

temayıda nolur set de olur kırma benı be ekranlar on numara

- - - Eklendi - - -

adını kımseye soylemicem

• Beğen
Tepkiler: najanaja
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

waay kardeşim işte bu gerçekten harika ekranlar olmuş. Herşey uyumlu toogle lar da gayet şık olmuş :oke: yalnız 4. ekrana wall eklemeyi unutmuşsun sanırım :)

teşekkür ederim abi ben avkonu pek sevmedim pcye geçince değiştircem :) wall bilerek koymadım konusunu açıcam belli olsun die bide wallpaperle çektim ikisinide koyucam :)

- - - Eklendi - - -

ooo abi tam tarzında set düzenlemişsin süper olmuş ellerine sağlık tek kusur müzikçalarda şarkı ismi şekillerin üzerine çıkmış. Valla başka diyicek bişey bulamadım :D

- - - Eklendi - - -

Çok güzel olmuşlar CouTFeeL abi :)

teşekkür ederim kardeşim :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
tam istediğim gibi ama aile görürse die yapamıyom :D

ben takmam böle şeyleri görsünler nolacak ki :) yaz geldi çarşıya çıkınca bunlardan daha beterini görüyom emin ol :) her sene daha da açılıyo kız milleti :)

- - - Eklendi - - -

abi muzık caları sılmediysen verirmısın bu arada adını ogrendim

- - - Eklendi - - -

temayıda nolur set de olur kırma benı be ekranlar on numara

- - - Eklendi - - -

adını kımseye soylemicem

kardeş m.çalar işini görmez emin ol çünkü çakma sadece görsellik var orjinal düğmeleri gizledim oradaki play pause düğmeleri görüntü amaçlı yoksa onların yerini deiştirme mif le olmuyo biliyon :) tema da yarım yamalak bişey oda iş görmez sadece ekranda görünen ikonları ekledim temaya gerisi orjinal tema ikonu yani herşey göz aldatmacasından ibaret toggle lar hariç :)

- - - Eklendi - - -

adımı kimden öğrendiğini sormıcam bile :) sölemezsen memnun olurum :oke:

- - - Eklendi - - -

ooo abi tam tarzında set düzenlemişsin süper olmuş ellerine sağlık tek kusur müzikçalarda şarkı ismi şekillerin üzerine çıkmış. Valla başka diyicek bişey bulamadım
aynen tarzımı yakaladım :) m.çalara yapacak bişey yok biliyon o yazıyı ordan kaybedemem yada yerini deiştiremem onun mifle alakası yok :) zaten görsel yönde bişey oldu sonuçta play next dümelerinin de yerini deiştiremem normal dümeleri gizledim bunlar görsel olarak duruyo yani :) teşekkür ederim kardeşim. toogle lar biraz kasıyop ekranı kaydırınca geç geliyo ekran :)

Anil-D

Anil-D

Üye
olsun temayı at sadece

- - - Eklendi - - -

evet abi ben kız olsam utanırım bi acılıyolar gerısını anla

- - - Eklendi - - -

abi su kızların radyo widgeti ıyi olurdu gobegine radyo ac koyardın kız yatık karnından frekans yeri of super olurdu toggleyi verebilirsen ver ama temayı mutlaka istiyorum ama verirsen ☹

Symbianizer

Symbianizer

Üye
http://m1305.hizliresim.com/19/l/n6mg9.png http://l1305.hizliresim.com/19/l/n6nh1.jpg http://p1305.hizliresim.com/19/l/n6nkk.png Bunlar da benim 500 den :)

nokia13

Üye
asigasi symbian_loverin 3.resimdeki araç çubuğunu nasıl transparent yapabiliriz belle refresh

yaren_dede

yaren_dede

Üye
asigasi symbian_loverin 3.resimdeki araç çubuğunu nasıl transparent yapabiliriz belle refresh

araç çubuğundan kasıt alt bar ise kullandığın Temanın alt barını şeffaf yapabilirim :)

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: najanaja, Mr. SaLÇa ve Plesk234
Anil-D

Anil-D

Üye
ekranlar guzel olmus

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
abi ilk ekranina bayildim hatta cakmasini yapmak istiyorum duvar kagidini paylasabilir misin?? :D

Anil-D

Anil-D

Üye
kac seferdir kimse bısey yazmıyor nasıl olmus?

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
güzel olmuş ellerine sağlık :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt