Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Pringles

Pringles

Üye
Anıl abi çok güzel olmuşlar :tebessüm:

Rica etsem fontunu alabilirmiyim ?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja, Mr. SaLÇa, CouTFeeL ve 1 kişi daha
Anil-D

Anil-D

Üye
ekranlar on numara olmuş brigtnes prosunu verirmısın

Anil-D

Anil-D

Üye
tesekurler abi

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

uuuwww abi gerçekten süper olmuş toggleler ekranla tam uyumlu olmuş resimlere zaten laf yok :aha: avkon garip geldi ama ekranlarla uyumlu olmuş :D ellerine sağlık bende bi toggle set hazırliyim de ekranlarımı paylaşayım :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye

uuuwww abi gerçekten süper olmuş toggleler ekranla tam uyumlu olmuş resimlere zaten laf yok :aha: avkon garip geldi ama ekranlarla uyumlu olmuş :D ellerine sağlık bende bi toggle set hazırliyim de ekranlarımı paylaşayım :D

Teşekkür ederim kardeşim :D avkon garip aynen ekranlarla uyumlu olsun diye koydum :D hazırlada paylaş bakalım

Pringles

Pringles

Üye
sLeepLe Abi gerçekten çok hoş olmuşlar :)

najanaja

najanaja

Üye
buyurduk bakalım :) wallaha harika olmuş kardeşim bu sefer duwarkağıdı seçimin iyi olmuş :) ve nihayet toogle lar deişmiş ekranlara tam uymuş pil de tam uymuş ekrana tema seçimide iyi olmuş herşey tam bi uyum içinde. Walla bu sefer bi kusur bulamadım :D diyecek sözüm yok ellerine sağlık kardeşim harika ekranlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

buyurduk bakalım :) wallaha harika olmuş kardeşim bu sefer duwarkağıdı seçimin iyi olmuş :) ve nihayet toogle lar deişmiş ekranlara tam uymuş pil de tam uymuş ekrana tema seçimide iyi olmuş herşey tam bi uyum içinde. Walla bu sefer bi kusur bulamadım :D diyecek sözüm yok ellerine sağlık kardeşim harika ekranlar :oke:
Sana inat hazırladım ekranları açık renk değilde koyu renk seçtim :kop: avkon bu tiple çok hoş gözüktü gözüme :) teşekkür ederim yorum için kardeşim :oke:

- - - Eklendi - - -

sLeepLe Abi gerçekten çok hoş olmuşlar :)
Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Mr. SaLÇa
yaren_dede

yaren_dede

Üye

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa ve asigsasi
Anil-D

Anil-D

Üye
Toggleler yansın avkonla toggleyi alabilirmiyim

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye

güzel olmuş kardeşim ama istersen konuya bi daha bak. baktın mı bilmiyorum ama düzenlemeler yapıldı widgetlerde :)

evet abi baktim bugun tekrardan cok sagol widgetlarin ve iltifatin icin:)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Radyo widget in çok guzelmiş link verebilirmisin? tek radyo dısında aynı modelde baska widget varsa onlarıda atabilirsin :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/shadow-sensual-widget-set-by-najanaja-799747.html

- - - Eklendi - - -

10 numara olmuş dostum ellerine sağlık :) yeni toggle de güzel miş :)

radyonun temasını kullandım toggle olarak pek güzel durmadı ama yapmışken bir ekran koyim dedim :)

- - - Eklendi - - -

Toggleler yansın avkonla toggleyi alabilirmiyim

avkonu paylaştım zaten modlama bölümünde ilk sayfada bulabilirsin :)
toggle deneme amaçlı düzenledim ve najanin radyo için kullandığı temadan yaptım yani paylaşıma açık değil, belki naja bunu daha iyi bir düzenleme ile paylaşmak ister artık bakacağız :)

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt