it's soooo s...

waay kardeşim işte bu gerçekten harika ekranlar olmuş. Herşey uyumlu toogle lar da gayet şık olmuşyalnız 4. ekrana wall eklemeyi unutmuşsun sanırım
![]()
wall bilerek koymadım konusunu açıcam belli olsun die bide wallpaperle çektim ikisinide koyucam 
it's soooo s...

Çok güzel olmuşlar CouTFeeL abi

tam istediğim gibi ama aile görürse die yapamıyom![]()
yaz geldi çarşıya çıkınca bunlardan daha beterini görüyom emin ol
her sene daha da açılıyo kız milleti 
abi muzık caları sılmediysen verirmısın bu arada adını ogrendim
- - - Eklendi - - -
temayıda nolur set de olur kırma benı be ekranlar on numara
- - - Eklendi - - -
adını kımseye soylemicem
tema da yarım yamalak bişey oda iş görmez sadece ekranda görünen ikonları ekledim temaya gerisi orjinal tema ikonu yani herşey göz aldatmacasından ibaret toggle lar hariç 
sölemezsen memnun olurum 
aynen tarzımı yakaladım
ooo abi tam tarzında set düzenlemişsin süper olmuş ellerine sağlık tek kusur müzikçalarda şarkı ismi şekillerin üzerine çıkmış. Valla başka diyicek bişey bulamadım
m.çalara yapacak bişey yok biliyon o yazıyı ordan kaybedemem yada yerini deiştiremem onun mifle alakası yok
zaten görsel yönde bişey oldu sonuçta play next dümelerinin de yerini deiştiremem normal dümeleri gizledim bunlar görsel olarak duruyo yani
teşekkür ederim kardeşim. toogle lar biraz kasıyop ekranı kaydırınca geç geliyo ekran 
Bunlar da benim 500 den![]()

asigasi symbian_loverin 3.resimdeki araç çubuğunu nasıl transparent yapabiliriz belle refresh

abi ilk ekranina bayildim hatta cakmasini yapmak istiyorum duvar kagidini paylasabilir misin??![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

2. Ekran Süper![]()

anil41kocaeli' Alıntı:kac seferdir kimse bısey yazmıyor nasıl olmus?