Uygulama Bölgenizde Desteklenmiyor Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Manny Calavera

Manny Calavera

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama Bölgenizde Desteklenmiyor Sorunu
Arkadaşlar merhaba.

HTC WP8 S kullanıcısıyım.

Bir kaç sevdiğim oyunu yüklemek istedim;

Ibomber
Pes 2012
Asphalt 7

Bu oyunlar Türkiye mağazasında yok Amerika mağazasında var bu yüzden yükleme yapamıyorum. Telefonu bölge seçeneklerinden Amerika yapıp denedim yine indirilemiyor.

Çeşitli linklerden oyunları indirdim SD karta attım uygulamalar kısmında oyunu goruyor ama aynı sekilde kuruluma izin vermiyor ülkenizde desteklenmiyor diyor.

Bu oyunları veya buna benzer bazı uygulamaları ben kullanamayacak mıyım ?
Bu sorunu çözen birileri varsa paylaşırsa sevinirim.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Belkide oyunlar telefonuna uyumlu değildir

Manny Calavera

Manny Calavera

Üye
    Konu Sahibi
Bu şekilde yapıyorum ama yinede indirme seçeneği çıkmıyor mesajımda da belirttim. Ama sağol ilgin için teşekkürler.

Bak şöyle yap ayarlar>dil+bolge>ulke+bölge ye tıkla oradan Amerika birleşik devletlerini seç sonra altta kırmızı yazıda telefonu yeniden başlat yazıcak oradaki yeniden başlat seçeneğine bas ve telefon kapanıp açılsın sonra mağaza uygulamasına hir istediğini indir Amerika mağazasından
not:Türkiye mağazasına geri dönmek içinde aynı ayarları yapıp abd olan seçeneği Türkiye yapın

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Telefondan girdiydimde orayı görmemiştim direk o mesajı yazdım kusura bakma :) ama belki o oyunlar 512 mb ramli cihazlara göre daha yapılmamış olabilir o yüzden indiremiyorsundur belki ama buda çok küçük bi ihtimal yani

nanotex

nanotex

Üye
Telefondan girdiydimde orayı görmemiştim direk o mesajı yazdım kusura bakma :) ama belki o oyunlar 512 mb ramli cihazlara göre daha yapılmamış olabilir o yüzden indiremiyorsundur belki ama buda çok küçük bi ihtimal yani
Benim bildiğim asphalt 512ram li telefonları destekliyor. mağaza bölge ayarlarını kontrol et :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
8s asphaltı yüklemez de senin ki ayrı bir sorun.bölge ayarlarınla alakalı

csH

csH

Üye
asphalt 7 512 ramli telefonlarda çalışıyo bende yükleyememiştim bölgeyi amerika yapınca yüklendi

Manny Calavera

Manny Calavera

Üye
    Konu Sahibi
Bölge kısmını ABD yaptım ancak hala yükleyemiyorum. Mağazada bulamıyor. PCden yukleme yapayım dıyorum yıne aynı sekılde olmuyor.

kesasd

kesasd

Üye
Mağazada bulmak yerine birde bilgisayardan linki alıp telefondaki tarayıcıdan girmeyi deneyin. Bu şekilde oyuna ulaşırsınız. Çoğu mağazada görülmeyen uygulamalar bu şekilde bulunuyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefondan bölgenizi abd yaptıktan sonra tarayıcıdan magazaya girip bölgenizi kontrol edin. Bazen güvenlik sebeplerinden dolayı telefondan bölge degiştirseniz de magazada bolgeniz degişmemiş gözüküyor. Böyle bir durum yaşıyorsanız oyunu da yükleyemezsiniz.

Üst Alt