Subway Surfers Windows Phone Buldum

Sponsorlu Bağlantılar

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
Subway Surfers Windows Phone Buldum
Haber Doğru mu Değil mi bilmiyorum arkdaşlar o yuzden herkes affetsin haberi paylaşmak istedim çünkü bende bu oyunu bekleyenler arasındayım
internette gezinirken buldum dosya xap uyumlu kendim deneyemedim

Oyunun Resimleri Burda

Bu Videosu

[video=youtube;_7bDuDVSnWk]http://www.youtube.com/watch?v=_7bDuDVSnWk&feature=player_embedded[/video]

nanotex

nanotex

Üye
Eğer doğruysa wp7ler oynayabilir

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Konuyu görünce wp8de oynayabilecez sandım gene söndü hayallerim :/

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
sitenin linkine baktığımda hem vp7 hemde wp8 yazıyor ama dediğim gibi deneyemedim...

alical33

alical33

Üye
Wp8 e dışardan xap yüklenemiyor ama inşallah fake değildir

evarietyw

evarietyw

Üye
Linkte dosya bulunamadı diyor zaten indirilmiyor

pirenuri

pirenuri

Üye
Saçma unlock cihazlara gelse bize de gelir

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
ben hiç öyle bişey duymadım unlock olmuş cihaz çıksa piyasaya hack lenirdi zaten senin dediğin sim unlock olmasn ?

- - - Eklendi - - -

sanırım fake

Geliştiricilere verilen L920'ler unlock şekilde verildi.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Benim okuduğum habere göre unlock şekilde veriliyor. Geliştirici unlock yapsa zaten nasıl olduğunu internet üzerinden yayınlarlardı, bizde unlock yapardık. Hatta geliştiricinin biri unlock L920 satmıştı amazonda.

alical33

alical33

Üye
Benim okuduğum habere göre unlock şekilde veriliyor. Geliştirici unlock yapsa zaten nasıl olduğunu internet üzerinden yayınlarlardı, bizde unlock yapardık. Hatta geliştiricinin biri unlock L920 satmıştı amazonda.
o onlock yöntemini ardacumhur arkadaşımız paylaşmıştı araştırıp bakabilirsin

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Haklıymışsınız, özür dilerim. Lakin geliştiricileri çok kısıtlamışlar, okudum da şöyle bir..

kesasd

kesasd

Üye
Aslında elimdeki cihaz developer unlock L920. Deneyebilirim oyunu fakat sahte çıkacağını düşünüyorum. Instagram uygulamasını da bulmuştum bir ara WP için ama ben bunu Ruslar'ın işgüzarlığı diye düşünüyorum.

alical33

alical33

Üye
Aslında elimdeki cihaz developer unlock L920. Deneyebilirim oyunu fakat sahte çıkacağını düşünüyorum. Instagram uygulamasını da bulmuştum bir ara WP için ama ben bunu Ruslar'ın işgüzarlığı diye düşünüyorum.
zaten indirilemiyormuş ki

Takipçi Satın Al

Üst Alt