Subway Surfers Windows Phone Buldum

Sponsorlu Bağlantılar

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Bende de developer unlock l620 var dosya indirilebilse çekinmeden denerdim. Zaten Time Me uygulamasını da aynı şekilde yüklemiştim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
developer unlock cihazlarla tarayıcıdan .xap dosyası indirip yükleme yapamazsınız. Bunun icin fuIIunlock rom kurulu olması gerekiyor. Developerunlock cihazlarınıza xap deployer ve tom xap installer ile yukleme yapabilirsiniz.

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
link çalışıyor arkdaşlar linkte bir sorun yok ali kemal abinin dedği doğru

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
developer unlock cihazlarla tarayıcıdan .xap dosyası indirip yükleme yapamazsınız. Bunun icin fuIIunlock rom kurulu olması gerekiyor. Developerunlock cihazlarınıza xap deployer ve tom xap installer ile yukleme yapabilirsiniz.

Ondada yanılmıyorsam aylık 3 uygulama izni mi vardı? Öyle bir şeydi sanırım..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ondada yanılmıyorsam aylık 3 uygulama izni mi vardı? Öyle bir şeydi sanırım..

yanlış hatırlıyorsun. Aynı anda 10 yüklenmiş uygulama olabilir. Bir yenisini yüklemek icin bir uygulama silmeniz gerekir.

kesasd

kesasd

Üye

Daha önceki developer unlock cihazımda L800'de Bizzat WP SDK 8.0'da hiçbir 3.parti uygulama kullanmadan *.xap uzantılı uygulama ve oyunları sorunsuz yükleyebiliyordum telefona. Şuan Instagram ve Subway oyununu deneyeceğim. Sonuçları burdan sizlerle paylaşırım. Ama sahte çıkmaları yüksek ihtimal.

Not : Oyunu indirdim ve denedim. Maalesef bahsi geçen bir boyutta değil. 32MB denilen oyun 23MB. Normalde *.xap dosyaları ziplenmiştir. Winrar ile açabilirsiniz. Oyun yüklenmiyor hiçbir şekilde hasarlı bir arşiv. Umutlar boşa çıktı sanırım.

byibo

byibo

Üye
    Konu Sahibi
deneyebilmen şansın varsa güzel olur en azından haberimiz olur.

Üst Alt