Temple Run Brave ve Gta III (artık oynanabiliyor) :D

Sponsorlu Bağlantılar

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
Temple Run Brave ve Gta III (artık oynanabiliyor) :D

Arkadaşlar Yukarıda Görüldüğü gibi Temple Run Brave ve GTA III Artık Sorunsuz Oynanabiliyor.Galaxyyarchive tarafından keşfedilmiş bende sizinle paylaşayım ben kendi telefonumda gerçekten oynadım ...

+Öncelikle
+Root explorer varsa açın yoksa

+Chainfire 3d gerek onu da

+Arkadaşlar ilk adımda bir dosya vermiştim egl klasörünün içindekileri kopyalayalım ve /system/lib/egl dizinine atalım ve telefonu yendiden başlatalım .
+Herşey tamam şimdi alt kısımda oyunların kurulumu ile ilgili videou verdim lütfen izleyin
+
------
+Galaxy y de denedim diğer telefonlarda çalışacağını sanıyorum :D(ace mini)

[video=youtube;5sI2Zk_etQc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5sI2Zk_etQc[/video]

Telefonun root kök erişimi olması gerek

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: çekıc
kapakli511

kapakli511

Üye
sadece bravemi var en iğrenç temple run serisi oda :) temple run 2 olursa yapıcam ama sistem dosyalarını kopyalıyoruz sıkıntı çıkmasın krdşm sonra

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
sadece bravemi var en iğrenç temple run serisi oda :) temple run 2 olursa yapıcam ama sistem dosyalarını kopyalıyoruz sıkıntı çıkmasın krdşm sonra

Temple run brave seri değil Temple run zaten bir seri lütfen yorumlara iğrenç Vs. Yazmayın.

slmks

slmks

Üye
telefonun rootlu olması lazım sanırım belırtmemıssın

batudator

Üye
T20 de olurmu acaba ?

kapakli511

kapakli511

Üye
Temple run brave seri değil Temple run zaten bir seri lütfen yorumlara iğrenç Vs. Yazmayın.
düzgün oku :) temple run serisinin en kötüsü brave dedim neyse sağol braveyi açtım ancak biraz ilerledikten sonra ölüyor kendi kendine teşekkürler ginede ..

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
düzgün oku :) temple run serisinin en kötüsü brave dedim neyse sağol braveyi açtım ancak biraz ilerledikten sonra ölüyor kendi kendine teşekkürler ginede ..

Evet bende farkettim ama inşallah düzeltilir iyi oyunlar ...

Üst Alt