dostum o driver ekran kartı için. görüntülü konuşma için değil. görüntülü konuşma için driver olmaz zaten. görüntülü konuşma için kendi programını kendin yazmalısın. çünkü google androidi çıkarırken görütülü kouşma koymuyo içine kodların. markalar kendisi yazıyo o kodları. ve bunu da paylaşmıyolar haliyle. ben böyle biliyorum. hiç bir zaman custom romlarda görüntülü konuşma olmayacakdoğukan kardeş xda da jb için adreno driver yayınlanmış. sende yorum yazmışın. görüntülü görüşme için mi o driver?
[Adreno Driver][JB] Latest Adreno Driver [Version code 2.5.1-04.02.00.64.009] başlığı böyle görünce heyecanlandımdostum o driver ekran kartı için. görüntülü konuşma için değil. görüntülü konuşma için driver olmaz zaten. görüntülü konuşma için kendi programını kendin yazmalısın. çünkü google androidi çıkarırken görütülü kouşma koymuyo içine kodların. markalar kendisi yazıyo o kodları. ve bunu da paylaşmıyolar haliyle. ben böyle biliyorum. hiç bir zaman custom romlarda görüntülü konuşma olmayacak
DD bilgi için sağol kardeş
mesela samsung firmasının görüntülü görüşme için yazdığı kodu arcoda yazamaz mı wonder içinAlpha 3 te su gibi gidiodu bunda sanirim duzelme var.Stock rom daki gibi ayni kullanim benim neredeyse.10 saatte yüzde 30 bayağı iyi.
Eski driverbeyler yeni driver test eden varmi
valla kolay olsaydı yapardı heralde ama demek ki baya zor[Adreno Driver][JB] Latest Adreno Driver [Version code 2.5.1-04.02.00.64.009] başlığı böyle görünce heyecanlandımDD bilgi için sağol kardeş
mesela samsung firmasının görüntülü görüşme için yazdığı kodu arcoda yazamaz mı wonder için
salla ya cok kullanıyosan stock rom yoksa cmye devam kullandığımdan değilde eksik olmasın diye işte. hep bir üstünü bekliyoruzvalla kolay olsaydı yapardı heralde ama demek ki baya zorsalla ya cok kullanıyosan stock rom yoksa cmye devam
![]()

Bu telefon bu yıl sonuna kadar güncelleme alacak almassa bir dahada bu samsung ile ilgili bir bo. almiyacam şerefsizler 1 yıl oldu ne ics ne jb veriyorlar hıyar ağaları en basit ics verilirdi bu telefona telefon üretiyor daha ilgilenmiyor varmı böyle bşe ya

bence gram umurlarında değil bu konuştuklarımız![]()
wifi de sorun var bluetooth sorunu giderilmis ama wifi baglanmıyor.
diger yonden herhangi bir problem yok

Gayet sağlıklı bir şekilde bağlanıyor.İnsanlara yanlış bilgi vermeyelim![]()