[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

babyshoot

babyshoot

Üye
doğukan kardeş xda da jb için adreno driver yayınlanmış. sende yorum yazmışın. görüntülü görüşme için mi o driver?

ismailnayir

Kapalı Hesap
cwm 6.0.3.0 değilse onu güncelle ya da bi önceki sürümleri dene
sorun devam ediyorsa gapps yeniden indir kurmayı dene

erdi_s

erdi_s

Üye
doğukan kardeş xda da jb için adreno driver yayınlanmış. sende yorum yazmışın. görüntülü görüşme için mi o driver?
dostum o driver ekran kartı için. görüntülü konuşma için değil. görüntülü konuşma için driver olmaz zaten. görüntülü konuşma için kendi programını kendin yazmalısın. çünkü google androidi çıkarırken görütülü kouşma koymuyo içine kodların. markalar kendisi yazıyo o kodları. ve bunu da paylaşmıyolar haliyle. ben böyle biliyorum. hiç bir zaman custom romlarda görüntülü konuşma olmayacak

babyshoot

babyshoot

Üye
dostum o driver ekran kartı için. görüntülü konuşma için değil. görüntülü konuşma için driver olmaz zaten. görüntülü konuşma için kendi programını kendin yazmalısın. çünkü google androidi çıkarırken görütülü kouşma koymuyo içine kodların. markalar kendisi yazıyo o kodları. ve bunu da paylaşmıyolar haliyle. ben böyle biliyorum. hiç bir zaman custom romlarda görüntülü konuşma olmayacak
[Adreno Driver][JB] Latest Adreno Driver [Version code 2.5.1-04.02.00.64.009] başlığı böyle görünce heyecanlandım:DDD bilgi için sağol kardeş:) mesela samsung firmasının görüntülü görüşme için yazdığı kodu arcoda yazamaz mı wonder için

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler yeni driver test eden varmi

erdi_s

erdi_s

Üye
[Adreno Driver][JB] Latest Adreno Driver [Version code 2.5.1-04.02.00.64.009] başlığı böyle görünce heyecanlandım:DDD bilgi için sağol kardeş:) mesela samsung firmasının görüntülü görüşme için yazdığı kodu arcoda yazamaz mı wonder için
valla kolay olsaydı yapardı heralde ama demek ki baya zor :) salla ya cok kullanıyosan stock rom yoksa cmye devam ;)

babyshoot

babyshoot

Üye
valla kolay olsaydı yapardı heralde ama demek ki baya zor :) salla ya cok kullanıyosan stock rom yoksa cmye devam ;)
kullandığımdan değilde eksik olmasın diye işte. hep bir üstünü bekliyoruz:)

eMReSK26

Üye
Yüklü olan File Manager, MicroSD'yi görmüyor. Başka bi şey kurmak zorunda kaldım. Bir tane yeter diye diğerini kaldıriyim dedim o da olmadı.
Evet arkadaşlar, yeni başlayanlara yardımlarınızı bekliyoruz :D

Bir de; cm9da kullandığım touchwiz 5 'i denedim olmadı. ne kullanabilirim

yavuz1214

Üye
Beyler wifi da sikinti var wifi nin sifresini giriyorum baglaniyor diyor sonra geri atiyor sizce neden olabilir?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Romu bugün yükledim.Bluetooth çalışıyor.gapps dosyasını yolladım 91 mb.Sorunsuz gönderdi.Kamerada çekim yapınca yeşil şey çıkıyor resime yansımıyor.

• Beğen
Tepkiler: eMReSK26
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon bu yıl sonuna kadar güncelleme alacak almassa bir dahada bu samsung ile ilgili bir bo. almiyacam şerefsizler 1 yıl oldu ne ics ne jb veriyorlar hıyar ağaları en basit ics verilirdi bu telefona telefon üretiyor daha ilgilenmiyor varmı böyle bşe ya

• Beğen
Tepkiler: ÇILGINÖMER ve eMReSK26

eMReSK26

Üye
Bu telefon bu yıl sonuna kadar güncelleme alacak almassa bir dahada bu samsung ile ilgili bir bo. almiyacam şerefsizler 1 yıl oldu ne ics ne jb veriyorlar hıyar ağaları en basit ics verilirdi bu telefona telefon üretiyor daha ilgilenmiyor varmı böyle bşe ya

Hepimizin temennisi o yönde. Hadi 4.2 veya 4.1 i de geçelim, 4.0 bile vermediler telefona. Çok da tercih edilmiş bi cihaz aslında. Her hafta yeni bir model tanıtıyor; ace'si yetmiyor ace2, mini'si yetmiyor mini2, s3'ü yetmiyor s3 mini vs... istediğimiz altı üstü bi güncelleme. samsung duy sesimizi :)

• Beğen
Tepkiler: ÇILGINÖMER
spazmol

spazmol

Üye
bence gram umurlarında değil bu konuştuklarımız :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bence gram umurlarında değil bu konuştuklarımız :D

hakkımız kardeşim sonuçta bu android yani google çıkardığı bir güncelleme cihaza para verdikmi verdik güncelleme vermiyorum diyemez vermiyorsa bile jelly bean sürücülerini yayınlasınlarda biz kendimiz bişeler yapalım zaten meraklı değilim samsung arayüzüne sistemi boşa yoruyor

ayrıca tek samsung sinirli değilim qualcomm acayip sinirliyim adreno 205 için sürücü çıkarmadılar 1 yıl olmuş forumda yazdıları güncelleme istediler adamlar adreno 220 ve üzeri için çıkarmışlar

suleyman_77

Üye
yaw ben beta 7 le bunu yükledim google play çalışmıyor bir bilgisi olan warmı

nicked

nicked

Üye
wifi de sorun var bluetooth sorunu giderilmis ama wifi baglanmıyor.
diger yonden herhangi bir problem yok

dramixfurkan

Üye
wifi de sorun var bluetooth sorunu giderilmis ama wifi baglanmıyor.
diger yonden herhangi bir problem yok

Gayet sağlıklı bir şekilde bağlanıyor.İnsanlara yanlış bilgi vermeyelim :)

• Beğen
Tepkiler: eMReSK26

Üst Alt