Nokia Asha501 tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Asha501 tanıtıldı

Nokia son dönemde Lumia serisi windows phone8 akıllı telefonlarıyla adında söz ettirmeyi başarmıştı. Bugün de yeni bir Asha serisi telefon tanıtımıyla urün gamını potansiyel mteri kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Bugün Hindistan Yeni Delhi'de yapılan etkinlikle Nokia Asha501 tanıtıldı. Duşük gelir grubu muşterileri hedef alan Asha 501 2013'ün 2. Çeyreginde tüm dünyada 90 ülkede satışa çıkacak. EA Games oyunları ve Facebook önyüklü olarak gelicek Asha501 99$'lık fiyatıyla satışa sunulacak.

Cihazın teknik özelliklerine kısaca göz atıcak olursak;

■3 inch kapasitif dokunmatik ekran
■GSM 900/1800 + WLAN; GSM 850/1900 + WLAN
■3.2MP QVGA kamera
■Müzik player, video player, FM Radyo
■Bluetooth, Wi-Fi baglantı
■Dual SIM
■4GB microSD card, 512MB dahili hafıza
■Micro USB konnektör ve şarj, 3.5 mm AV jack, 2 mm şarj konnektörü
■ÖnyuklFacebook, Twitter, Foursquare, Line, LinkedIn, WeChat ve WhatsApp uygulamaları
■Renkler- parlak kirmızı, Limon Sarısı, Yeşil,Buz Mavisi, Beyaz ve Siyah
■17 saat 3G konuşma suresi ve 48 gün standby bekleme süresi
■99.2 x 58 x 12.1 mm, 98 gr.

[video]http://www.youtube.com/embed/D6iMsePF0kk[/video]

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Orta düzey için güzel bir cihaz olmuş, sanırım kadınlar tarafından daha çok tercih edilir renklerininde katkısıyla :)

bahtiyad

bahtiyad

Üye
yeminle bi tane alasım war :aha:....bol şarj çok sosyal ağ :yuru..telefonu her akşam şarja takmadığım günleri özlüyorum :ağlarım: :D

Kerim.

Kerim.

Üye
hos

achambo

achambo

Üye
sade ve küçük telefon isteyenler için 1 e 1

skylinegti

skylinegti

Üye
telefon günlük kullanım için ideal albenisi var yani ama fiyat olarak 99$ deniyor ama türkiyede 300-350 tl den aşağıya satılmaz bence...

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Çok güzel.Kardeşime hediye olarak alabilirim.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İşlemci ve RAM hakkında net bir bilgi yok mu? Her yerde farklı yazıyor.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
isletim sisteminin duyurulmayan meltemi os oldugu soyleniyor :) eger dogruysa o cihaz 64 mb ram ile harika isler cikaracaktir. ucuz fiyata satilirsa almayi simdiden dusunuyorum. N9'un kardesi sayilir ne de olsa :)

MrTech

MrTech

Üye
Gelsin bakalim belki bende alirim.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
isletim sisteminin duyurulmayan meltemi os oldugu soyleniyor :) eger dogruysa o cihaz 64 mb ram ile harika isler cikaracaktir. ucuz fiyata satilirsa almayi simdiden dusunuyorum. N9'un kardesi sayilir ne de olsa :)

zaten bir cok yerde swipe arayuzu benzerligi nedeniyle N9 Mini diyorlar cihaza.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Çok güzel bir telefon gibi görünüyor. Şık ve küçük. Şayet meltemi os ise meraklandırdı beni. Sadece tek bir tuşunun olmasıda bunun kanıtı gibi.

messevim

messevim

Üye
Bende nişanlima almayı düşünüyorum . Yoksa acaba kendime mi alsam.s hoş bir cihaz

- - - Eklendi - - -

Bende nişanlima almayı düşünüyorum . Yoksa acaba kendime mi alsam.s hoş bir cihaz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gelsin bende benim hatuna almayı düşünüyorum. Arada bir değişiriz artık:)

rapman

rapman

Üye
İşletim Sistemi S40 diye okudum bir yerde.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Swipe ara yüzü meego ya çok benziyor. Acayip bir al benisi var.Herhalde yeni bir efsane olabilir gibime geliyor.

tapatalk

tapatalk

Üye
arayüz güzel

Kerim.

Kerim.

Üye
cok hos ya cok sevdim:D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
MeeGo'yu bıraktıgına pişman olmuş sagından solundan kesip yama yapmış Uİ arayüzüne bakınca anlaşılıyor Oguz :D