kardeşim öner yavuz un eğitim seti var video halinde gerçekten çok güzel anlatıyor ben onu izleyerek biraz kaptım birşeyler youtube ye öner yavuz yaz 70 adet ders videosu var.oradan başlakardes bende cok istiyom gitar calmayi kursa falan mi basladin? yoksa kendi kendine mi basladin gitara bide su an hangi tur caliyosun? bende baslayacam yakin zamanda![]()
he ben klasik gitar çalıyorum zaten öyle olması gerekir yeni başlıyorsan kendini geliştirdikçe akustik bas elektro falan geçersin 
youtube de bi çinli var daha küçük ama çok iyi çalıyor izlemenizi önerirm![]()

10 seneye yakın süredir bas gitar çalıyorum sorusu olan, merakı olan herhangi bir şeyi sorabilir.
niye geç olsun ki her yaşta öğrenilebilir ben de üniversiteye geçince çalmaya başlayacağım
Hocam, 17 yaşındayım. 11. sınıf öğrencisiyim. Seneye sınavlara girdikten sonra üniversite hazırlıkta elektro gitar çalmayı öğrenmem geç olur mu? Şuan mandolin çalıyorum.
Hocam, 17 yaşındayım. 11. sınıf öğrencisiyim. Seneye sınavlara girdikten sonra üniversite hazırlıkta elektro gitar çalmayı öğrenmem geç olur mu? Şuan mandolin çalıyorum.
Sana tavsiyem eğer şimdi gitar alamıyorsan bile teori kısmına çalışmaya başla