gitar çalan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
gitar çalan var mı?
arkadaşlar gitar çalan varmı ben yeni başladım sayılır birkaç sorun olacak

trecool

trecool

Üye
kardes bende cok istiyom gitar calmayi kursa falan mi basladin? yoksa kendi kendine mi basladin gitara bide su an hangi tur caliyosun? bende baslayacam yakin zamanda :D

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Elektro gitarla ugrasiyorum 1 seneye yakin

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
kardes bende cok istiyom gitar calmayi kursa falan mi basladin? yoksa kendi kendine mi basladin gitara bide su an hangi tur caliyosun? bende baslayacam yakin zamanda :D
kardeşim öner yavuz un eğitim seti var video halinde gerçekten çok güzel anlatıyor ben onu izleyerek biraz kaptım birşeyler youtube ye öner yavuz yaz 70 adet ders videosu var.oradan başla :rock: :) he ben klasik gitar çalıyorum zaten öyle olması gerekir yeni başlıyorsan kendini geliştirdikçe akustik bas elektro falan geçersin :oke:

balcolu

balcolu

Üye
Ek olarak Selim Işık dersleride var kendini geliştirmek istersen dinle.

Bu arada bende 1 yıldır klasik gitar çalıyorum, sıkıntın olursa yazarsın. Bildiğim kadarıyla yardım ederim.

trecool

trecool

Üye
@sincarezindan sagolasin kardesim. klasik cok farkli digerlerinden ben akustikle baslamayi dusunuyorum.
@balcolu selim isik i bendeizliyorum ben bir aydir ama daha gitar almadim alinca uygulamaya gecicem :D

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
öner yavuz hocam bi başka :)

ümran

Üye
youtube de bi çinli var daha küçük ama çok iyi çalıyor izlemenizi önerirm :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
İlk öne klasik ile başla kadar yanlış bir önerme olamaz.Hadi ritm elektro, akustik için bi nebze -yine boş zaman kaybı da- bas ve solo elektro için bile klasik gitarla başla diyorlar.Yalan, tamamen yalan...

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
2 yıldır yaklaşık elektro gitar çalıyorum bayağı ilerledim grupta çalabilecek kadar en azından. Teorik olarak çok bilgiliyimdir. Senin soracağin bütün sorulara cevap verebilecek kadar birikimli olduğumu düşünüyorum elimden geldiğince yardımcı olmak isterim özel mesaj atabilirsin

marist

marist

Üye
çaLmayı çok istiyorum , ama imkanım yok , koşullar izin vermiyor.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Bende yeni başladım gitara şimdilik youtübeden derslere bakıyorum ve notaları ezberliyorum ama hadisenin düm tek tek şarkısını çalabiliyorum :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
10 seneye yakın süredir bas gitar çalıyorum sorusu olan, merakı olan herhangi bir şeyi sorabilir.

• Beğen
Tepkiler: Mert
Mert

Mert

Üye
10 seneye yakın süredir bas gitar çalıyorum sorusu olan, merakı olan herhangi bir şeyi sorabilir.

Hocam, 17 yaşındayım. 11. sınıf öğrencisiyim. Seneye sınavlara girdikten sonra üniversite hazırlıkta elektro gitar çalmayı öğrenmem geç olur mu? Şuan mandolin çalıyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Hocam, 17 yaşındayım. 11. sınıf öğrencisiyim. Seneye sınavlara girdikten sonra üniversite hazırlıkta elektro gitar çalmayı öğrenmem geç olur mu? Şuan mandolin çalıyorum.
niye geç olsun ki her yaşta öğrenilebilir ben de üniversiteye geçince çalmaya başlayacağım

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Geç diye bir şey yok enstrümana başlama konusunda.40 yaşında gitar çalmaya başlayıpta bir kaç yıla döktüren insanlar tanıyorum.Tabi ne kadar erken başlarsan o kadar çok deneyim kazanacağından dolayı özellikle yaşıtların arasında avantaj sağlayacaktır erken başlaman.Şöyle bir şeyde yapabilirsin ; nota, armoni bilgini evde çalışarak ya da bir kursa giderek üst seviyeye getirebilirsin.Hem mandolin çalıyormuşsun teori kısmı lafta kalmamış olur böylece.Bu sayade çok ama çok hızlı gelişirsin elektro gitara geçtiğinde.Çünkü teorik kısımlarla uğraşmak zorunda kalmayıp teknik geliştirebileceksin.Hemde tekniği geliştirirken ne yaptığını bileceğin için bilerek, anlayarak öğrenmiş olursun ezberleyerek değil :) Sana tavsiyem eğer şimdi gitar alamıyorsan bile teori kısmına çalışmaya başla :)

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
8 yıldır elektro ağırlıklı olmak üzere elektro, klasik

sincarezindan

sincarezindan

Üye
    Konu Sahibi
bu forumda yok yok :)

Joker.

Joker.