Laptop Alacaksanız Bakın ( Fiyat - Performans - Sağlamlık )

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
Vay arkadas ise bak ya pazari unuttum siparis verdim kargo bekletiliyor diyor pazartesi yola cikacakmis

pcdepo'dan mı aldın ? bana da ertesi gün kargoya vereceklerini söylediler sonra aynı gün verdiler dün makine elime geçti:)
eğer yarın verirseler ups kargo cumartesi günleri normal bir biçimde akşama kadar açıkmış pazartesi elinde olur Allah'ın izniyle :eller: hamaci yaparız :ehe

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

kezban yenge

kezban yenge

Üye
:tşk:

ozakin70

ozakin70

Üye

pcdepo'dan mı aldın ? bana da ertesi gün kargoya vereceklerini söylediler sonra aynı gün verdiler dün makine elime geçti:)
eğer yarın verirseler ups kargo cumartesi günleri normal bir biçimde akşama kadar açıkmış pazartesi elinde olur Allah'ın izniyle :eller: hamaci yaparız :ehe

Yok pc nete guvenemedim satin almayi onaylamaya kadar geldim vaz gectim carsida ayni fiyata buldum taninmis bi pc ciden siparis ettim bekliyorum gelsin win8pro kurcam

avcitalip

avcitalip

Üye

Yok pc nete guvenemedim satin almayi onaylamaya kadar geldim vaz gectim carsida ayni fiyata buldum taninmis bi pc ciden siparis ettim bekliyorum gelsin win8pro kurcam

Bende senin gibi yaptim ama çarşıda 4GB Rami olan modeli 1.300 TL den aşağı bulamadım kimisi 1420 kimisi 1600 TL dedi :zzz: bende kızdım siz Misiniz uçuk fiyat veren almıyorum sizlerden dedim içimden sonra toplamda 1155 TLye pcdepo dan 6GB RAM i bulunan modeli aldım iyi kide pcdepo.com'dan almışım kapali kutu ile bilgisayari teslim aldım :evet:

man20

man20

Üye
bişeyi merak ettim hiç sony'den bahsetmemişsiniz. sony kötümüdür? bazı yorumlar okumuştum internette sony çok sağlam çok iyi bi cihaz die. bende bunun üzerine araştırma yapmıştım sony almak için ve şu model hoşuma gitti nasıl? tavsiye eder misiniz? fiyatı 2.300 ile 2.400 tl arasında.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bişeyi merak ettim hiç sony'den bahsetmemişsiniz. sony kötümüdür? bazı yorumlar okumuştum internette sony çok sağlam çok iyi bi cihaz die. bende bunun üzerine araştırma yapmıştım sony almak için ve şu model hoşuma gitti nasıl? tavsiye eder misiniz? fiyatı 2.300 ile 2.400 tl arasında.
sony kötü değildir iyidir hatta en iyidir bile desek yanlış olmaz. Ancak pahalıdır yani ona verdiğiniz para ile daha iyi donanıma sahip bir pc alabilirsiniz.

man20

man20

Üye

sony kötü değildir iyidir hatta en iyidir bile desek yanlış olmaz. Ancak pahalıdır yani ona verdiğiniz para ile daha iyi donanıma sahip bir pc alabilirsiniz.
hmm anladım. haklısın biraz pahalı. son bişi daha sorcam şimdi benim masaüstü bilgisayarım casper. bende bundan esinlenerek casper'ın laptoplarına baktım ve şunu buldum(link en aşağıda) sony'den farklı; ram, ekran çözünürlüğü ve ekran kartı farklı. sence casper, sony'den daha mı iyi donanım olarak (bu gösterdiğim 2 laptop arasında). casper'ın fiyatıda 1.900 TL.

Uhops

Uhops

Üye

hmm anladım. haklısın biraz pahalı. son bişi daha sorcam şimdi benim masaüstü bilgisayarım casper. bende bundan esinlenerek casper'ın laptoplarına baktım ve şunu buldum(link en aşağıda) sony'den farklı; ram, ekran çözünürlüğü ve ekran kartı farklı. sence casper, sony'den daha mı iyi donanım olarak (bu gösterdiğim 2 laptop arasında). casper'ın fiyatıda 1.900 TL.

2 laptop arasında sony daha iyi ama fakat ona verceğin paraya daha iyi laptop alabilirsin.

man20

man20

Üye
2 laptop arasında sony daha iyi ama fakat ona verceğin paraya daha iyi laptop alabilirsin.
hmm 1. sayfadan 2 tane model beğendim. 2'side lenovo. ''grafik işlemcisi'' sine bakabilir misiniz o kısmı farklı olmuş. hangisinin grafik işlemcisi daha iyi?

Uhops

Uhops

Üye

hmm 1. sayfadan 2 tane model beğendim. 2'side lenovo. ''grafik işlemcisi'' sine bakabilir misiniz o kısmı farklı olmuş. hangisinin grafik işlemcisi daha iyi?

SLI olan daha iyi.
Msi ge60 0nd 454tr yada 459tr modellerine bakmanı öneririm

- - - Eklendi - - -

Şahsen ben lenovoyu sevmem(psıkolojik:D).Donanımı ne kadar iyi olursa olsun.lenovoyu sevmiyorum.tabi alacak olan sensin

- - - Eklendi - - -

Tam bilgim yok ama sli de lag oluyormuş galiba öyle duydum

man20

man20

Üye
SLI olan daha iyi.
Msi ge60 0nd 454tr yada 459tr modellerine bakmanı öneririm

bu fena değilmiş ama bunun işlemcisi kötü ya :/ bişi söliyim mi aynı şekilde bende msi ismini sevmiyorum o yüzden de hiç bakmadan direk elemiştim 1. sayfadaki linklerden :D lenovo şuanlık biraz daha ağır basıo bana. ama araştırmaya devam 3 ay sora alabilirim zaten şimdi alamam. şuan sadece bakıyorum fikir ediniyorum.
-Bu arada benim beğendiğim lenovo'lar tek çekirdekli mi arkadaşlar?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Msi'ın ekran kartı çok iyi oyun canavarı y500'de öyle sli olanı oyun oynayacaksan tavsiyemdir.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

bu fena değilmiş ama bunun işlemcisi kötü ya :/ bişi söliyim mi aynı şekilde bende msi ismini sevmiyorum o yüzden de hiç bakmadan direk elemiştim 1. sayfadaki linklerden :D lenovo şuanlık biraz daha ağır basıo bana. ama araştırmaya devam 3 ay sora alabilirim zaten şimdi alamam. şuan sadece bakıyorum fikir ediniyorum.

İşlemcisi kötü mü?

Uhops

Uhops

Üye

İşlemcisi kötü mü?

gtx660 tek başına yeeter.:D.
İşlemci özelliklerinde çift çekirdek yazısını okudu galiba hepsinde 4 bunda 2 diye düşündü heralde

- - - Eklendi - - -

454tr de aynı çok az daha ucuz ve win8SL var içinde

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Çok güzel bir konu olmuş o kadar uğraşmışsınız :good: Bu arada konu için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

sword_03

Üye
teşekkürler laptop alacaklara öncü bir konu olmuş

Uhops

Uhops

Üye
Bence bu konu üst konu olmalı laptop alacak olan arkadaşlar konuya bakmadan konu açıyor.iyice gözden kaybolmadan üst konu yapılmalı.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
benim leptop asus k55v sence nasıl

Üst Alt