Galaxy note 2 Google play store acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

drtufan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy note 2 Google play store acılmıyor
Merhaba,
Telefonumda maalesef Google Play Store a tıkladıgımda program daha açılmadan pencere kendiliğinden kapanıyor.Telefonu kapatı açtım, yazılım guncellemeyi denedim fakat en son yazılım zaten yüklü dedi, ayarlar..uygulama yöneticisi..hepsi kısmından google play hizmetlerine girip önbelleği sildim fakat hiçbir değişiklik olmadı.Ne yapmamı önerirsiniz?
Saygılarımla

gcetex

gcetex

Üye
kardeşim aynı sorun bende oldu fabrika ayarına gel düzeliyor ... :(((((

dyk4

Üye
Yardim edecek biri yokmu bende ayni sorunu yasiyorum daha acilmadan kapaniyor yokmu bunun cozumu

necmibilen

Üye
N7100 google play store acilmiyor ysrdim edin lutfen.....

rebenolawo

Üye
bendede acilmiyordu firmwareyi yukledim oldu fabrika ayarlarina elli kere geeri dondum olmamisti ama pcden uygun firmwareyle restore attim odinle cok sulur google playa baglaniyorum artik tek care uygun firmwareyi bulup pcden format atmak baska bildigim yontem yok malesef

kolpaonur

Üye
arkadaslar ilk once ayarlar)uygulama ayrları)hepsine geliyoruz9seçenekler)uygulama tercihlerini sıfırla diyoruz telefonu kapatıp açıyoruz ve birşey kalmıyor

The Shadow

The Shadow

Üye
üzerine rom yükleyin hele bi açılmasın :)

ozelginerdener

Üye
arkadaslar, ayni sorun yeni samsung note 3te de yasanmaktadir. tum telefon korkunc sekilde agirlasmaktadir.
cihazi resetlemeden sabirla cozmenin yolu sudur:
1) ayarlar
2) genel / uygulama y oneticisi
3) hepsi
4) google play store
5) veriyi sil

cihaz bir anda kendine gelecektir, sabirla bu islemi yapmak gerekir.
benim telefonum o kadar agirlasti ki bunu yapmam yaklasik 30 dk aldi ama resetlemek daha cok zaman ve veri kaybina neden olacakti.
herkese kolay gelsin

Davut420042

Davut420042

Üye
Merhaba,
Telefonumda maalesef Google Play Store a tıkladıgımda program daha açılmadan pencere kendiliğinden kapanıyor.Telefonu kapatı açtım, yazılım guncellemeyi denedim fakat en son yazılım zaten yüklü dedi, ayarlar..uygulama yöneticisi..hepsi kısmından google play hizmetlerine girip önbelleği sildim fakat hiçbir değişiklik olmadı.Ne yapmamı önerirsiniz?
Saygılarımla

Google Play Store Hatalı Güncellenmiş Olabilir Şu Adımları Uygula :

1 Ayarlar
2 Uygulamalar
3 Uygulamaları Yönet
4 Google Play Store
5 Kaldır

Eğer Uygulamaları Yönet Bölümünde Google Play Store Yoksa Şu Adımları İzle :

1 Ayarlar
2 Gizlilik
3 Fabrika Ayarlarını Sıfırla

Üst Alt