Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

poyo34

Üye
baktim yabanci sitede hocam yine türkce dil destegi var degilmi ? 4.11 den ne farki var birde kurduktan sonra teli hic ellemeden restart yazisinin gelmesini bekliyormuyuz

Anil-D

Anil-D

Üye
701 olsa yuklerdim

- - - Eklendi - - -

601 olsa yuklerdim

- - - Eklendi - - -

603 olsa yuklerdim

- - - Eklendi - - -

klavye bozuk ozur dılerimp

djnurhak

Üye
nokia 701 için olanı yokmu bunun çok güzel paşam yinede ellerine saglık

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
baktim yabanci sitede hocam yine türkce dil destegi var degilmi ? 4.11 den ne farki var birde kurduktan sonra teli hic ellemeden restart yazisinin gelmesini bekliyormuyuz

Ilk acilista Restart onayini gorene kadar beklemelisin.

Turkce mevcut.

- - - Eklendi - - -

701 olsa yuklerdim

- - - Eklendi - - -

601 olsa yuklerdim

- - - Eklendi - - -

603 olsa yuklerdim

- - - Eklendi - - -

klavye bozuk ozur dılerimp

Klavyene saglik :)

- - - Eklendi - - -

nokia 701 için olanı yokmu bunun çok güzel paşam yinede ellerine saglık

Oncelikle tesekkur ederim. Maalesef sadece 603'um oldugu icin 701 ve diger modellere yogunlasamadim.

poyo34

Üye
teoman hocam 4.11 e geri döndüm bana daha iyi geldi bu yeşil klasörleri orjinal renge nasıl çevirebiliriz yeşilden sıkıldım mümkünse tekrar flash atmadan xplore ile silinecek bir dosyası varsa onu sileyim klasör yeşilden kendi rengine dönsün

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
teoman hocam 4.11 e geri döndüm bana daha iyi geldi bu yeşil klasörleri orjinal renge nasıl çevirebiliriz yeşilden sıkıldım mümkünse tekrar flash atmadan xplore ile silinecek bir dosyası varsa onu sileyim klasör yeşilden kendi rengine dönsün

Hocam bu kucuk problem icin kusura bakmayin. Elimden geldigince en kisa surede duzeltmeye calisacagim.

Soruna gelince;

Rofs3 icinden resourceIcons isimli klasor ile private\200113dd isimli klasoru silip flashlaman gerekiyor.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
s.a abi.uzun bi zamandan sonra tekrar foruma döndum.malum sinavlar vardi.bu arada pm ye atmissin cfw yi abi cok tesekkur ederim.gecen yukledim.ben boyle hem stabil hem gorsel bi cfw gormedim forumdaki en iyi cfw diyebilirim.ustelik son bikac guncellemeler de yuklu gelmis:)menumatic ozelligi falan hic bi cfw de yok.emeklerine saglik hocam.ama foruma kizginligin neden?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
s.a abi.uzun bi zamandan sonra tekrar foruma döndum.malum sinavlar vardi.bu arada pm ye atmissin cfw yi abi cok tesekkur ederim.gecen yukledim.ben boyle hem stabil hem gorsel bi cfw gormedim forumdaki en iyi cfw diyebilirim.ustelik son bikac guncellemeler de yuklu gelmis:)menumatic ozelligi falan hic bi cfw de yok.emeklerine saglik hocam.ama foruma kizginligin neden?

Kardesim begenmene sevindim. Fakat bazi ufak sikayetler aldigim icin paylasimdan kaldirdim. Su an guncellemeye devam ediyorum. Visualmatic te Effectmatic'i guncelledim(effektler yag gibi akiyor ;))

Birde ilk acilistan sonra uygulama yukleyememekten sikayet edenler oldu. Bu durumuda duzelttim. Senin yasadigin herhangi bir sorun olursa burada bildirebilirsen sevinirim.

Gelelim forumumuzla ilgili soruna;

Symbian ile ilgili duygusalligimdan dolayi yeni duzenleme ile ilgili oyle kizdim, estim, gurledim. Sahsi olarak kimseyle sorunum yok, biraz sakin kafayla dusununce anlamsiz ve hos olmayan bir davranis sergiledigim kararina vardim. Elestirel degildi benim yaklasimim tamamen kendi cimde, kendi kizginligimin Symbiani bahane etmis disa vurumu idi. Bu aralar bazi yetkilerim alindigi icin konumu duzenleyemiyorum.

Yakinda adminlerimiz cevaplarini bildireceklerdir. Bende ona gore forumumuzdaki paylasimlarima devam etmeye calisacagim.

Senin sinavlarin umarim diledigin gibi guzel ve sorunsuzca gecmistir.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
symbian herkesi sinirlendiriyor abi valla :)yetkilerin neden alindi ki sorun mu oldu.bu arada bu cwf gercekten final niteliginde ve hala bunu guncelliyorsan bu senin ustaligindan kaynaklaniyor abi.merak ettim simdi neler yaptigini neler guncelledigini:)sinavlarim cok sukur iyiydi mayisin sonundada finaller var bakalim hayırlısı

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Est. kardesim, ben daha bu isin basindayim. Sadece olabildigince stabil bir CFW icin ugrasiyorum. Ona yakin birseyler olunca finali yapariz :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
al işte mütevazilik işlemiş abicim sana :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
Boyle giderse emeklerinin karşılığını alırsın inşaallah abi

Anil-D

Anil-D

Üye
603 alasım var bu cww icinya

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi cfw sayesinde teli elimden bırakamıyorum gerçekten.603 kendine geldi resmen.en iyisi diyebilirm bu cfw için.üstelik güncellenecekmiş daha ne diyim :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi cfw sayesinde teli elimden bırakamıyorum gerçekten.603 kendine geldi resmen.en iyisi diyebilirm bu cfw için.üstelik güncellenecekmiş daha ne diyim :)

Nokia guncelleme surprizi yapmazsa CFW hazir gibi. :) Bu versiyon cok daha stabil gozukuyor.

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
bekliyorum abi, ne zamana gelecek??

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye

Nasipse 1-7 gun arasina yetistirmeye calisiyorum. Malum badana boya (bahar temizligi) isleri var :)

kolay gelsin abi bana da tam flash zamani yaklasti da ondan sordum telefon donuyo bataryayi cikarmak zorunda kaliyorum falan

Üst Alt