Nokia'dan şarj sorununa çözüm:DC16

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'dan şarj sorununa çözüm:DC16
DC16 AKSESUAR İNCELEME​

Sık seyahat eden birisiniz veya telefonunuz günlük yogun kullanımınızda şarjının bitmesinden dolayı size eşlik edemiyor. Dert etmenize gerek yok. Bu sorunun çözümü için uygun fiyatlı pratik bir önerimiz var:Nokia DC16 taşınabilir portatif şarj cihazı.

Gunlük hayatta kolayca kullanacabileceginiz bu aksesuar 2200mAh gücünde. İster şarj aletinizle isterseniz de bilgisayarınızdan şarj edebilirsiniz. Şarj suresi 3 saat. 500 şarj adediyle tam performansını koruyan DC16 istediginiz yerde istediginiz anda telefonunuzu şarj etme imkanı sunuyor. DC 16 Lumia cihazlarıyla uyumlu renk seceneklerine sahip. Siyah,Beyaz,sarı,Kırmızı,Mavi ve Pembe renklere sahip. Üzerinde 4 adet led seviye göstergesi var. Ledlerin her biri %25 şarj seviyesini işaret ediyor. Kutu iceriginde adet kablosu bulunuyor. Micro Usb&Usb şeklinde iki sokete sahip. Kabloyu hem telefonu şarj etmek icin hem DC16'yı şarj etmek icin kullanabilirsiniz.

Gelelim fiyata! Dün MediaMarkt'da 69.90TL fiyat etiketine sahipti. Ayrıca sitesinde de 79.90TL fiyata bulmak mümkün.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
alikemal bende bunu aldım bak 4000MA

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hasan senin aldigin da guzel ama DC16 Lumialarla uyumlu orjinal aksesuar.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
valla bılmıyorum kardeşim ama ben memnunum cıhazdan orjınalı 1 kere sarj edıcen bununla 2 kere ama 4 saate doluyor cıhaz :)

alical33

alical33

Üye
çorum da vatanda 100liraydı bu pahalı satıyorlar

omerk88

omerk88

Üye
Bende lumia aldığım günden beri kullanıyorum dc-16 çokta memnunum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum, güzel bir cihaza benziyor. :oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Hımm..Uzun yolculuklara çıkanlar için süper Ama ben her yerde kolaylıkla şarj edebiliyorum :=).İphone larda kılıflı olanları var çokta güzel oluyor.Samsung dada tabi ki inşallah bizede çıkar :)Ama kaba durur.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
benim htc nin şarj sorununu böyle bir aletle çözmeyi uygun bulmuştum. Ne zamandır arayış içindeyim aklımda newwave diye bir marka var Teknosa da satılıyor 3000 mah ve 6000 mah çeşitleri var. Fiyatlar da 89 129 arası değişiyor. Ben 3000 mah olanı almayı düşünüyorum o daha kibar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
daha ucuz :DAlacaklar buraya bakmadan almasın.65 TL.DiğerRenk seçenekleri ayrı bir ürünmüş gibi yayınlanmış

serinaga

serinaga

Üye
hasan senin aldigin da guzel ama DC16 Lumialarla uyumlu orjinal aksesuar.

Bende de önceden Sony'nin aynı DC16'ya benzer bir şarj kiti vardı. Birkaç defa denedim ama tam verim alamadım. Yani çok geç sürede şarj ediyor ve kit aşırı ısınıyor. Eski telefonlar için almıştım, onlarda süper hızlı şarj ediyor, ama Lumia 'da :allalla:

alical33

alical33

Üye
Hımm..Uzun yolculuklara çıkanlar için süper Ama ben her yerde kolaylıkla şarj edebiliyorum :=).İphone larda kılıflı olanları var çokta güzel oluyor.Samsung dada tabi ki inşallah bizede çıkar :)Ama kaba durur.
kılıf batarya zaten var ama çok kaba görünüyor yabancı bir sitede 15 dolara bulmuştum ama resimlerde çok kaba göründü almadım açıkçası pek ihtiyacımda yok benm kullanımıma göre 1.5 gün şarjım gidiyor :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Daha önce bu siteden aışveriş yapmadım ama fiyat uygun .50TL

bayon

Üye
almayı çok isterdim ama pek işime yaramaz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende electroworld'de görmüştüm, ucuzdu ama ihtiyaç duymadım.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Migros ta 59TL'ye satıyor

alical33

alical33

Üye
bu fiyatlar neden böyle her yerde farklı ki hele ki çorum vatan mağazasında 100 ira nedir ki bide bu alet 2200 mah tı galiba anca bikere şarj eder 3300 mah kılıf bataryalar var onu almak daha mantıklı ama oda çok kaba işte

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu fiyatlar neden böyle her yerde farklı ki hele ki çorum vatan mağazasında 100 ira nedir ki bide bu alet 2200 mah tı galiba anca bikere şarj eder 3300 mah kılıf bataryalar var onu almak daha mantıklı ama oda çok kaba işte

zaten bunun guzelligi kullanişliliginda. Hem taşimasi kolay hem de telefon ve bu cihazi tek kabloyla ayni anda şarj edebiliyorsunuz. Fiyatlarin farkli olmasinin nedeni de cihaz resmi olarak ulkemize gelmedi. Bu cihazlar ithalat yoluyla getirilip satiliyor. Bu yuzden kim kaca tutturursa satiyor:ehe

alical33

alical33

Üye

zaten bunun guzelligi kullanişliliginda. Hem taşimasi kolay hem de telefon ve bu cihazi tek kabloyla ayni anda şarj edebiliyorsunuz. Fiyatlarin farkli olmasinin nedeni de cihaz resmi olarak ulkemize gelmedi. Bu cihazlar ithalat yoluyla getirilip satiliyor. Bu yuzden kim kaca tutturursa satiyor:ehe

karaborsada ozaman fiyatlar kim kaça denk getirirse :kıskıs:

Üst Alt