İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar iyi bir dosya yöneticisi önerebilir misiniz? (Lumia 620 kullanıyorum)

abcderhan

Üye
arkadaşlar lumia 620 de asphalt 7 nin boyutu kaç mb

abcderhan

Üye

WP8 için henüz kullanılabilir bir dosya yönetici uygulaması mevcut değil.

- - - Eklendi - - -

uygulamasının boyutu 512 MB'tır.

Teşekkürler bir sorum daha olacaktı l620 fullhd video oynatabiliyor mu

YkPkY

YkPkY

Üye
Havalar ısındıkca tel iyice ısınmaya başladı.dışardayım şuan bu yazıyı bile yazamaz oldum.dokunmatik zırtbırt gidiyor.tuş kilidi kapa aç yapınca geliyor ve şarjım 10 dakkada yarıya indi
Bi gün de adam gibi telefon kullanayım.paramla rezil oluyorum..off bee.rezil ettin beni yine nokia.servise vereceksin yazılım atıp geri verecekler.servislerde telefonun peşinden koştur dur artık cihaz değişene kadar

- - - Eklendi - - -

Şarjım bitmek üzere.sabah 9da çıkardım.yarım saat internete girmişimdir toplasan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Havalar ısındıkca tel iyice ısınmaya başladı.dışardayım şuan bu yazıyı bile yazamaz oldum.dokunmatik zırtbırt gidiyor.tuş kilidi kapa aç yapınca geliyor ve şarjım 10 dakkada yarıya indi
Bi gün de adam gibi telefon kullanayım.paramla rezil oluyorum..off bee.rezil ettin beni yine nokia.servise vereceksin yazılım atıp geri verecekler.servislerde telefonun peşinden koştur dur artık cihaz değişene kadar

- - - Eklendi - - -

Şarjım bitmek üzere.sabah 9da çıkardım.yarım saat internete girmişimdir toplasan
:hmmm hiç normal değil, abi portico'yu ilk yüklediğimde benimde şarj çok hızlı bir şekilde azalmaya başlamıştı. Daha sonra verdim nokiacare'a atf ile bi flash çaktı cihaz on numara. :oke: Ver servise yeniden yüklesinler yazılımı 2 - 3 saat içinde tekrar alırsın. Tavsiyem demirtepe nokia care'a götür.

serinaga

serinaga

Üye

- - - Eklendi - - -

Oooo senin telefon hakikatten servislik olmuş ...

power_24

Üye

- - - Eklendi - - -

Bataryanın sıkıntılı olduğu kesin 3saat sonra şarjdan çekilmiş telefonun yarım saatlik oyunda şarj bitermi normal değil

- - - Eklendi - - -

Sabah 6 da şarjdan çıkardım ve öğlen arası 20 dk oyun oynadım (temple run ) ve şuan şarjı %94 gözüküyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bataryanın sıkıntılı olduğu kesin 3saat sonra şarjdan çekilmiş telefonun yarım saatlik oyunda şarj bitermi normal değil

- - - Eklendi - - -

Sabah 6 da şarjdan çıkardım ve öğlen arası 20 dk oyun oynadım (temple run ) ve şuan şarjı %94 gözüküyor
:nazar:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 siyah kullanıcı listesine ekleyin beni de :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar son üç dört gündür aramalarda sesim aralamarda karşıya gitmiyordu bazen. ikinci üçüncü aramada sesimi duyurabiliyordum karşıya. şuan itibariyle sanırım ses tamamen gitti. karşıya ses gitmiyor. bu neyaaaa. hatalı cihazlarımı satmışlar bize hep.

not: şimdi denedim yine. tamamen gitmemiş ama gün içinde ara ara bu sorunu veriyor.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
arkadaşlar son üç dört gündür aramalarda sesim aralamarda karşıya gitmiyordu bazen. ikinci üçüncü aramada sesimi duyurabiliyordum karşıya. şuan itibariyle sanırım ses tamamen gitti. karşıya ses gitmiyor. bu neyaaaa. hatalı cihazlarımı satmışlar bize hep.

Mikrofonda sorun var gibi duruyor :hmmm

Galiba servislik :evet:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
yazılımla alakalı değildir öylemi?

Yazılımla olup olmadığını anlamak için sıfırlamanız gerekebilir.

Eğer sıfırladığınız halde sorun devam ederse donanımsal.

Ama 3.ye aradığınızda net olarak sesinizin gittiğini söylediniz.Şimdi tamamen gitmiyor ise bence donanımsal.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

Yazılımla olup olmadığını anlamak için sıfırlamanız gerekebilir.

Eğer sıfırladığınız halde sorun devam ederse donanımsal.

Ama 3.ye aradığınızda net olarak sesinizin gittiğini söylediniz.Şimdi tamamen gitmiyor ise bence donanımsal.

bende anlamadım. şimdi gidiyor. yarım saat önce peş peşe 6-7 arama denedik ses gitmedi. ama şimdi gidiyor. ama sinir bozucu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonda darbe veya sivi temasi olmadiysa donanimsal bir arizanin cikacagini zannetmiyorum. Yazilimsal olarak da herhangi bir guncelleme veya resetten sonra bu ariza başlamadiysa ilerleyen donemde yine başlamaz. Şebeke le alakali bir durum olmuştur.

power_24

Üye
arkadaşlar karşılaştığım bir durumu sizlere anlatmak istiyorum.geçen cumartesi öğlen arası arabamlan yola çıktım ve yoldayken telefonumu araç içi telefon tutturucusuna taktım ardından video kamerayı açtım yaklaşık yarım saatlik video kaydetti.ancak telefonu taktıgım yer aracın ön camı ve direk güneş ışığına maruz kalmış bir şekilde duruyor.Sonra telefonum çaldı tam o sıra telefonu alıcaktım ki hem güneş ışığı hemde video kayıt yaparken yaptığı sıcaklıktan olsa gerek bir anda telefonu sıcak oldugundan elimden bırakıp dusurdum o kadar ısınmış ki patladı patlayacak hissi geliyor insanın içine.ancak telefonu alıp menüler arasında geçiş yaptım hatta temple ren oyununu açtım bi takılma veya donma olmadı,hani maksadım o sıra bu kadar sıcakken telefonun kasılıp kasılmadıgını öğrenmek.Yani çok ta ısındığına bakmayın derim arkadaslar kullanın gitsin varsın patlasın sıkıysa :) zaten çoğu akıllı telefonların da kronik hastalığıdır ısınması

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
telefonda darbe veya sivi temasi olmadiysa donanimsal bir arizanin cikacagini zannetmiyorum. Yazilimsal olarak da herhangi bir guncelleme veya resetten sonra bu ariza başlamadiysa ilerleyen donemde yine başlamaz. Şebeke le alakali bir durum olmuştur.

ararken sesimin gitmediği kişilere sordum bugün bu sorunu başkasıyla da yaşıdınızmı diye. sadece sende oldu dediler. geçen hafta bi güncelleme oldu telefon bişeyler yükledi ekranda iki çark dönüyordu. acaba onunla mı alakalı bir durum. telefonun bünyesi güncellemeyi kaldıramadı sanırım :D

Üst Alt