YkPkY
Üye
hiç normal değil, abi portico'yu ilk yüklediğimde benimde şarj çok hızlı bir şekilde azalmaya başlamıştı. Daha sonra verdim nokiacare'a atf ile bi flash çaktı cihaz on numara.
Ver servise yeniden yüklesinler yazılımı 2 - 3 saat içinde tekrar alırsın. Tavsiyem demirtepe nokia care'a götür.
anladım abim lakin benimki ısınınca ekranda donuyor şarjda hızlı gidiyor.bugün 9da çıkardım 12de enerji tasarrufuna geçti.kullanılmaz hale geldi iice.
bide bende flashı atayım.sonuçta aynı yazılım değilmi.sanada en sonki yazılımı attılar şuan kullandığımız.ben hem portigodan kullamadım,flashlamıştım.şimdi atacak tekrar bakalım nolucak
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar karşılaştığım bir durumu sizlere anlatmak istiyorum.geçen cumartesi öğlen arası arabamlan yola çıktım ve yoldayken telefonumu araç içi telefon tutturucusuna taktım ardından video kamerayı açtım yaklaşık yarım saatlik video kaydetti.ancak telefonu taktıgım yer aracın ön camı ve direk güneş ışığına maruz kalmış bir şekilde duruyor.Sonra telefonum çaldı tam o sıra telefonu alıcaktım ki hem güneş ışığı hemde video kayıt yaparken yaptığı sıcaklıktan olsa gerek bir anda telefonu sıcak oldugundan elimden bırakıp dusurdum o kadar ısınmış ki patladı patlayacak hissi geliyor insanın içine.ancak telefonu alıp menüler arasında geçiş yaptım hatta temple ren oyununu açtım bi takılma veya donma olmadı,hani maksadım o sıra bu kadar sıcakken telefonun kasılıp kasılmadıgını öğrenmek.Yani çok ta ısındığına bakmayın derim arkadaslar kullanın gitsin varsın patlasın sıkıysazaten çoğu akıllı telefonların da kronik hastalığıdır ısınması
keşke tek ısınmayla yetinse,şarjda bile yanıyor telefon ve dokunmatik gidiyor kardeşim
- - - Eklendi - - -
Ve bu çok sıklaştı iki dakkada bir donuyor
hiç normal değil, abi portico'yu ilk yüklediğimde benimde şarj çok hızlı bir şekilde azalmaya başlamıştı. Daha sonra verdim nokiacare'a atf ile bi flash çaktı cihaz on numara.
Ver servise yeniden yüklesinler yazılımı 2 - 3 saat içinde tekrar alırsın. Tavsiyem demirtepe nokia care'a götür.
zaten çoğu akıllı telefonların da kronik hastalığıdır ısınması