İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar geçen hafta telefon ekranına "yeni güncelleme var" gibi bişey belirdi. bende yükle dedim. sonra ekran kapanıp iki tane çark dönmeye başladı. bir süre öyle yükleme yaptı. şimdi beklediğimiz güncelleme gelmiş mi oldu? herşey aynı ama. yani hangi konularda iyileştirme yapmışlar anlayamadım. hatta telefon güncellemeden hemen sonra bir süre kasar gibi de oldu.

• Beğen
Tepkiler: kazakcı
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ayarlar, Hakkında, Daha Fazla Bilgi, Ürün yazılımı nedir?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
İS sürümü: 8.0.10211.204
Ürün yazılım düzeltme numarası: 1232.5957.1308.0001

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:no:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Nokia global günlerdir facebook sayfasından İstanbul ile ilgili yukarıdaki gibi resimler paylaşıyor.yanlış hatırlamıyorsam bu 3. veya 4. resim.

a10m6t

Üye
Telefonu aldığım günden beri ilk defa güncelleme bildirimi aldım , bing translator ben uygulamaya girmeden Live tile de bulunan günün kelimesini güncelledi , bunlar olunca ben Bi şaşırdım Bi sevindim inşallah devamı gelir

PureFood

PureFood

Üye

Nokia global günlerdir facebook sayfasından İstanbul ile ilgili yukarıdaki gibi resimler paylaşıyor.yanlış hatırlamıyorsam bu 3. veya 4. resim.

bende sürekli görüyorum. Sonuncuyu gördüğümde yok artık dedim içimden. Hadi hayırlısı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bende sürekli görüyorum. Sonuncuyu gördüğümde yok artık dedim içimden. Hadi hayırlısı

Lumia satışlarının Türkiye'de iyi olması dikkatlerini çekti herhalde.şöyle bogazda yeni bir amiraal gemi lansmanı ne güzel olurdu :dondum:

IVI-Elia

Üye

Lumia satışlarının Türkiye'de iyi olması dikkatlerini çekti herhalde.şöyle bogazda yeni bir amiraal gemi lansmanı ne güzel olurdu :dondum:

offffff be... Ama gittiler Londrada yapıtlar :(

- - - Eklendi - - -

Bu arada Lumia satışları Türkiye de ne kadar iyi?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Hakketen boğazda böyle bir şey yapsalar süper olurdu :)

YkPkY

YkPkY

Üye
ebaydan bunu nasıl alabiliriz arkadaşlar.bende mavisi var.vatandan almıştım.ama en çok aradığım bu.cc-1043 kodu.diğer renkleride çıkmış ama türkiyede yok

- - - Eklendi - - -

lumia mikrodalga :D

- - - Eklendi - - -

bu hangi uygulama acaba

- - - Eklendi - - -

Peki baraj kapakları bir çift daha @ evleaks sayesinde, beyaz 928 vermektedir burada, açılmıştır. Ben sadece sadece arkasında bu ikinci mikrofon fark ettik, belki de bu Pureview iyilik ile birlikte gitmek için bazı zengin kayıt var?

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: power_24
YkPkY

YkPkY

Üye
Windows ne ise heryerde odur.
çine lumia 720 yazılımı bile yeni gönderilmiş.yani Çin bile microsoftu beklemekte.bilakis okudum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yapmayın arkadaşlar. Bunları daha gecen hafta paylaştim. :ah

bunların birisi ki o birisi Çin dediginiz cihaz konsept bir cihaz digeri de beyaz lumia928.

Lumiance

Lumiance

Üye

bu tasarım size de tanıdık geldi mi?? :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt