Arkadaşlar iyi bir dosya yöneticisi önerebilir misiniz? (Lumia 620 kullanıyorum)
arkadaşlar lumia 620 de asphalt 7 nin boyutu kaç mb
WP8 için henüz kullanılabilir bir dosya yönetici uygulaması mevcut değil.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasının boyutu 512 MB'tır.
Teşekkürler bir sorum daha olacaktı l620 fullhd video oynatabiliyor mu
Havalar ısındıkca tel iyice ısınmaya başladı.dışardayım şuan bu yazıyı bile yazamaz oldum.dokunmatik zırtbırt gidiyor.tuş kilidi kapa aç yapınca geliyor ve şarjım 10 dakkada yarıya indi
Bi gün de adam gibi telefon kullanayım.paramla rezil oluyorum..off bee.rezil ettin beni yine nokia.servise vereceksin yazılım atıp geri verecekler.servislerde telefonun peşinden koştur dur artık cihaz değişene kadar
- - - Eklendi - - -
Şarjım bitmek üzere.sabah 9da çıkardım.yarım saat internete girmişimdir toplasan
hiç normal değil, abi portico'yu ilk yüklediğimde benimde şarj çok hızlı bir şekilde azalmaya başlamıştı. Daha sonra verdim nokiacare'a atf ile bi flash çaktı cihaz on numara.
Ver servise yeniden yüklesinler yazılımı 2 - 3 saat içinde tekrar alırsın. Tavsiyem demirtepe nokia care'a götür.Havalar ısındıkca tel iyice ısınmaya başladı.dışardayım şuan bu yazıyı bile yazamaz oldum.dokunmatik zırtbırt gidiyor.tuş kilidi kapa aç yapınca geliyor ve şarjım 10 dakkada yarıya indi
Bi gün de adam gibi telefon kullanayım.paramla rezil oluyorum..off bee.rezil ettin beni yine nokia.servise vereceksin yazılım atıp geri verecekler.servislerde telefonun peşinden koştur dur artık cihaz değişene kadar
- - - Eklendi - - -
Şarjım bitmek üzere.sabah 9da çıkardım.yarım saat internete girmişimdir toplasan
Bataryanın sıkıntılı olduğu kesin 3saat sonra şarjdan çekilmiş telefonun yarım saatlik oyunda şarj bitermi normal değilHavalar ısındıkca tel iyice ısınmaya başladı.dışardayım şuan bu yazıyı bile yazamaz oldum.dokunmatik zırtbırt gidiyor.tuş kilidi kapa aç yapınca geliyor ve şarjım 10 dakkada yarıya indi
- - - Eklendi - - -
Bataryanın sıkıntılı olduğu kesin 3saat sonra şarjdan çekilmiş telefonun yarım saatlik oyunda şarj bitermi normal değil
- - - Eklendi - - -
Sabah 6 da şarjdan çıkardım ve öğlen arası 20 dk oyun oynadım (temple run ) ve şuan şarjı %94 gözüküyor

tamamdırLumia 620 siyah kullanıcı listesine ekleyin beni de![]()

arkadaşlar son üç dört gündür aramalarda sesim aralamarda karşıya gitmiyordu bazen. ikinci üçüncü aramada sesimi duyurabiliyordum karşıya. şuan itibariyle sanırım ses tamamen gitti. karşıya ses gitmiyor. bu neyaaaa. hatalı cihazlarımı satmışlar bize hep.

Mikrofonda sorun var gibi duruyor
Galiba servislik![]()
yazılımla alakalı değildir öylemi?
Yazılımla olup olmadığını anlamak için sıfırlamanız gerekebilir.
Eğer sıfırladığınız halde sorun devam ederse donanımsal.
Ama 3.ye aradığınızda net olarak sesinizin gittiğini söylediniz.Şimdi tamamen gitmiyor ise bence donanımsal.
zaten çoğu akıllı telefonların da kronik hastalığıdır ısınmasıtelefonda darbe veya sivi temasi olmadiysa donanimsal bir arizanin cikacagini zannetmiyorum. Yazilimsal olarak da herhangi bir guncelleme veya resetten sonra bu ariza başlamadiysa ilerleyen donemde yine başlamaz. Şebeke le alakali bir durum olmuştur.