sehirici minibusunde para buldum...cook

Sponsorlu Bağlantılar

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
sehirici minibusunde para buldum...cook
bugun bindim en arka koltuga oturdum yerde gozume carpan bol miktarda para vardi ilk once sahte filandir dedim.saydim ne demisler yerde gorsen sayacaksin ne kadar diye soracaksaniz 850 tl rulo seklinde sariliydi neyapiyim simdi.sordum bi kackisiye yok kaybetmedim diyorlar.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Kısmet ayagına gelmiş işte güle güle harca

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben olsam harcardim cuzdan olsa goturursun karakola bulunur ama bu parayi dusuren kolay kolay bulunamaz

x-scarface

x-scarface

Üye
Ne yapılır bilemedim :bilmm

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
dogru diyonuz ama yinede gunahmis bende bi htc one almayi dusunmedim degil yani:)

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]kardeşim sakın harcıyım felan deme haram paradır bil ki harcasanda bi gün senden çıkar düşüren adam illaki minüsçülere durumu anlatmıştır ana durağa git sor soruştur yine de bulamazsan camiye adamın adına bağışla şahsen ben altın kolye buldum sahibini de bulamayınca direk camiye bağışladım yapacak başka bişi yok[/SIZE][/COLOR]

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]kardeşim sakın harcıyım felan deme haram paradır bil ki harcasanda bi gün senden çıkar düşüren adam illaki minüsçülere durumu anlatmıştır ana durağa git sor soruştur yine de bulamazsan camiye adamın adına bağışla şahsen ben altın kolye buldum sahibini de bulamayınca direk camiye bağışladım yapacak başka bişi yok[/SIZE]

çok doğru :oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
minibüste güvenlik kamaresi varsa paranın sahibi buluna bilir

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Kardeş eğer inançlı biriysen o parayı harcama.Haram para olabilir,çok ihtiyacı olan birinin olabilir...En iyisi polise ver o parayı.Yalnız karakol amiri ile görüş.Teşkilat artık çok bozuldu.Bankadan çekildi ise bulunur.Veya kaybeden kişi polise başvurursa.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
850 degil HTC ONE :P
Biraz koy üstüne :P

besim.farhan

besim.farhan

Üye
bugun bindim en arka koltuga oturdum yerde gozume carpan bol miktarda para vardi ilk once sahte filandir dedim.saydim ne demisler yerde gorsen sayacaksin ne kadar diye soracaksaniz 850 tl rulo seklinde sariliydi neyapiyim simdi.sordum bi kackisiye yok kaybetmedim diyorlar.

bence harcama. düşünsene senin ailen kaybetmiş. hem zengin olsa rulo yapar mi ki :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Artik vicdanina kalmis bir sey eger parayi harcarsan ve vicdanin rahat etmezse cok kotu o yuzden iyi dusun;)

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]kardeşim sakın harcıyım felan deme haram paradır bil ki harcasanda bi gün senden çıkar düşüren adam illaki minüsçülere durumu anlatmıştır ana durağa git sor soruştur yine de bulamazsan camiye adamın adına bağışla şahsen ben altın kolye buldum sahibini de bulamayınca direk camiye bağışladım yapacak başka bişi yok[/SIZE][/COLOR]

ana duraga bugun ugradim onlara soyledim hatta '"sen parayi ver sahibi gelirse veririz" dediler ama guvenmedim yarinda ugricam bakalim para buyuk miktar sayilir cikar elbet biri aileme bahsetmedim zaten

- - - Eklendi - - -

Artik vicdanina kalmis bir sey eger parayi harcarsan ve vicdanin rahat etmezse cok kotu o yuzden iyi dusun;)

etmicegini biliyorum yoksa harcamistim simdi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
O zaman karakola git veya bir yere bagisla

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
10 20tl bulsam harcarım sahsen ama 850tl bu bı adamın 1aylk çalışma karşılıgında emegı duraga gt mınıbusu gorursen sor bu mınıbus kımın dye anlat durumu dusuren adamın elıne ver bulamazsanda karakola gıt bı amır bı komser kım rast gelırse durumu ızah et derım htc one alsan bıle o paraya o telden hayr gelmez.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
ben olsam hiç dokunmazdım adam sonra gelip otobüse bakar diye ben alıp uğraşcağıma başkası alsın uğraşsın

Legendary.

Legendary.

Üye
Git emniyete anlat olayı onlar sahibine iletir :oke: Açıkçası ben bulsam şöföre vermezdim :hmmm

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence sahibini ara

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Git emniyete anlat olayı onlar sahibine iletir :oke: Açıkçası ben bulsam şöföre vermezdim :hmmm

adam otobüse yakınlarda ise parayı sorcağı ilk kişi şöför olurdu bu olaydan şöföründe haberi olması lazım

Üst Alt