sehirici minibusunde para buldum...cook

Sponsorlu Bağlantılar

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen bu parayı düşüren senin bindigin duraktan önceki duraklardan birinde inmiştir o taraflarda araştır.

olabilir aslinda belki onceki gundende kalma olabilir minibusun arka koltugunda oturmustum parayi buldugum yer kosedeydi koltugun biraz kenarindaydi ustune basmasam hic goremezdim zaaten.adam bence tam olarak nerde dusurdugunu bilmiyor munibuste dusurdugunu bilse zaten simdiye kadar ana duraga sorardi yani

TheMadness

TheMadness

Üye
kardes aklin warsa biraz bekle baktin cikmadi yok polismis yok camiymis boswer sen git al erzak falan git kendi elinle dagit fakire camiye wersen icin rahat olmaz nereye gittigini bilmiceksin polise wersen bana gore cebe indirir yada dewlwtin kasasina girer gene is sana kaliyo karar senin :-)

Devletin kasasına girsin ne olacak. Polisin alacak hali yok herhalde.

Türk-X

Türk-X

Üye
Belki gazeteye falan ilan vermiştir :hmmm

x-scarface

x-scarface

Üye
3 gün oldu hala vermedin mi veya teslime etmedin mi birine?

(Ara yorumları okumadım)

ılgınbursa

Üye
git harca dilediğince

karayel90

karayel90

Üye
Biraz bekle kardeş belki ana durağa sorabilirler

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardesm harcama camıyede bagşlama sahıbıne ver en ıyısı boyle 850tl bu tamam 20 30tl bulsan dırek gt camıye ver dıyecemde 850tl bı ılan ver bı duyuru yaptır ne bıleym

- - - Eklendi - - -

olmadı 10 20tane a4e yaz fotokopısını çektr kolıbandıyla dolmusa bındıgn yere o cıvarlara vs yapıstr

emreolol

Üye
    Konu Sahibi
kardesm harcama camıyede bagşlama sahıbıne ver en ıyısı boyle 850tl bu tamam 20 30tl bulsan dırek gt camıye ver dıyecemde 850tl bı ılan ver bı duyuru yaptır ne bıleym

- - - Eklendi - - -

olmadı 10 20tane a4e yaz fotokopısını çektr kolıbandıyla dolmusa bındıgn yere o cıvarlara vs yapıstr

en iyi fikirlerden biri tsk fotokopi filan iyi ama gazete ilani versem beni bos bos arayip yok 100 tl 300 500 tl kaybettim diye zirt pirt ararlar fotojopiyi denicem ama saol

mcnpl4

mcnpl4

Üye
minubuscuye numarani birak bi sure bekle donut yoksa ihtiyacin varsa sen kullan yoksa da cami felan degil ihtiyac sahibi birilerine dagit. cami cemaati cami icin biseyler yapar zaten ama yardim alamayan insanlar calisamayacak durumda insanlar var.

Üst Alt