Para biriktirmenin yollari

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
part tıme ıs bulabılırsın kardesım

chatluck07

Üye
    Konu Sahibi
ozaman git direk ver helal olsun adama kacirma :D

İyide hocam telefonu bana abim almıştı. Abim yeni telefon alacağımı bilse satarımda söylemiyorum. Bunu beğenmediysen niye bunu aldırdın diye :) Geçen sen bu telefonu almasaydın sana s3 mini alırdım dedi. Kahroldum ya :)

• Beğen
Tepkiler: Joker

chatluck07

Üye
    Konu Sahibi
Aldıktan sonra denir mi bu ama? Haksızmıyım yav :)

x-scarface

x-scarface

Üye
İki el kafana sıksa daha iyiydi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Joker

chatluck07

Üye
    Konu Sahibi
He ya :) Bende 603 ü satıp galaxy ace 2 almayı düşünüyorum :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Evdeki küçük eşyaları ikinci el dükkanlarına sat
sattıgında farkına varılmayacak küçük eşyalardan

creeper

creeper

Üye
(bu yöntem için konserve açacağınızın olmaması gerekmektedir) konserve kutusu şeklinde kumbaralar var, üstünde para atılacak delik var, gün sonunda cebinizdeki bozuklukları atın, 1 yıl sonunda 500 lira çıkardım bu yöntemle.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Parayla yıllık ödev yaz :ok2:

Bir aralar yapiyordum ben bunu :ehe 8. Siniftayken odev basina 20 tl istiyordum bir suru ders var 100 tl falan kazaniyordum genelde pcde yazip veriyordum elle falan yazmiyordum :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Bende boğaz yokta genelde eğlenceye gidiyor paralar gezme tozma kopma :bud:

Benim ikisine birden cok gidiyor iste disardan cok yiyorum geziyorum tozuyorum oyle iste para kalmiyor :ehe eglence dedin de ne zaman gidiyoz diskoya soz verdin ama goturmedin :zzz:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye

Bir aralar yapiyordum ben bunu :ehe 8. Siniftayken odev basina 20 tl istiyordum bir suru ders var 100 tl falan kazaniyordum genelde pcde yazip veriyordum elle falan yazmiyordum :ehe

Aynen bende ne paralar kaldırım hacım özellikle de kızlardan verdikleri paranın üzerinde numara yazanları mı dersin ohooo :kro2:

- - - Eklendi - - -

Benim ikisine birden cok gidiyor iste disardan cok yiyorum geziyorum tozuyorum oyle iste para kalmiyor :ehe eglence dedin de ne zaman gidiyoz diskoya soz verdin ama goturmedin :zzz:
Şekilsin yaa eklendi olmadan yaz bakalım bugünlerde geçer çavuş :ok2: :bud:

Gideriz dediysek gideriz ozican koparız zıplarız :ok2:

chatluck07

Üye
    Konu Sahibi
(bu yöntem için konserve açacağınızın olmaması gerekmektedir) konserve kutusu şeklinde kumbaralar var, üstünde para atılacak delik var, gün sonunda cebinizdeki bozuklukları atın, 1 yıl sonunda 500 lira çıkardım bu yöntemle.

1 yılmı ? :D Yok kardeş ben 1 ay sonra telefon alacğım zaten ne 1 yılı :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Aynen bende ne paralar kaldırım hacım özellikle de kızlardan verdikleri paranın üzerinde numara yazanları mı dersin ohooo :kro2:

- - - Eklendi - - -

Şekilsin yaa eklendi olmadan yaz bakalım bugünlerde geçer çavuş :ok2: :bud:

Gideriz dediysek gideriz ozican koparız zıplarız :ok2:
[/IK]

Capkin :kıskıs: Lisede isler kesat :zzz:

x-scarface

x-scarface

Üye
Kafayı kullanmazsan tabi kesat olur :kro2:

sincarezindan

sincarezindan

Üye
kendine bitane banka kartı çıkart koy kalsın orada

ismail

ismail

Üye
ara yorumları okumadım ama temiz kullandıysan 603ü 250 değil çok çok fazlaya satarsın 400 e belkide üstüne gider

- - - Eklendi - - -

bak sahibinden de ikinci el pazarı 400üstü