Hangi ülke galaxy s3 alınmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Hangi ülke galaxy s3 alınmalı?
Beyler nette gezerken aklıma takıldı, adamın birisi konu açmış cihazının kore malı oldugunu ve orjinal olmadıgını filan iddia ediyordu.
Benim s3 de kore malı.Kore, Çin, Vietnam, Dubai, By Samsung,Abd üretimli s3 lerden hangisi en kalitelidir?Hangisi alınmalıdır?En kaliteliden kalitesize sıralayabilirmisiniz?

TheMadness

TheMadness

Üye
Sıralayamam ama Güney Kore olması lazım GT-I9300 kod adlı cihazların

PriZm

PriZm

Üye
Benim telde Made in Vietnam diyor.Madness nasıl sence iyimi? :D

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
PriZm

PriZm

Üye
Kardeş Vietnam nasıl?Donanımsal bi problemi filan yok değil mi?
Hiçbir sorunu yok.Telefonu alalı 1.5 ay gibi bir zaman geçti halen tıkır tıkır.

Telefon 2 kere düştü şu ana kadar.Biri arkadaşım saolsun incelerken elinde tutamadı düşürdü (:vur)
diğeride usb ile pc ye bağlıyken yanlışlıkla usb kablosunu çektim telefon baya sert şekilde yan olarak yere düştü.Yan plakalar,arka kapak,ekran dahil olmak üzere hiçbir yerinde çizik vs yok maşallah :D

Artles

Artles

Üye
Nerden bakıyoruz memleketine :D

Artles

Artles

Üye
Seninkinin memleketi nere kardeş? :)

Valla cıkarmadım kardesım ya zaten sarjdaydı cıhaz bıde kapagı bu sefer tam oturttum bazen ufak bosluklar kalıyo canımı sıkıyo ondan risk alamadım bide :D

N. O. T. E. 2

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Samsung telefonları bir yerde değil bir cok yerde uretiyor hepsi aynı kalite viyetnamda olsa kore de olsa. Note 2 lerin bir cogu viyetnam malı s3 bilmiyorum s2 geneli cinde uretiliyor samsungun en buyuk firması cinde alt duzey samsung telefonlarının hangisinin arkasına baktıysam hepsi madein china by samsung yazıyor s3 e hic bakmadım ama icin rahat olsun kardes hepsi aynı kalite[/SIZE][/COLOR]

muratvemine

muratvemine

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için tşkler

bashland

bashland

Üye
Samsung gibi bir şirketin ürettiği cihazların üretim yerine göre kalitesi değişmez imkansız bence.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

Üst Alt