N. O. T. E. 2
Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Arkadaşım c7 ile kıyasladığın telefonun farkındamısın daha once e7 kullandım 1 sene onceydi telefonu hic kapatmasam donma yuzunden en az gunde 2-3 defa kapatıyordum. Sonra s2 aldım aradaki farkı anlatmaya forum yetmez
hic abartmıyorum kii 2.3 sistemdi simdi ise note 2 aldım. Aldığım telefonla s2 yi dahi kıyaslayamıyorum hız ve akıcılık konusunda. Sen kalkmıssın c7 ile note 2 yi kıyaslıyrsun symbianlar seninde dediğin gibi cok basit bir sistem olmasına rahmen kardesim bir telefon gunde resetlenip ayda bir iki kere formatlanırmı Allah aşkına. Telefonda fazla veride yuklu değildi ha kasılıyordu desem. Bir ust duzey android telefon kullanamdan kesinlikle kıyaslaman yanlıs ben kullandığım icin biliyorum symbianı. Oyun felan nedir ben androidde gordum. Karnel yukleyip symbianı hızlandırabilirsin ama unutmaki note 2 yi rootluyarak hızı 2.0 ın ustune cıkarabiliyorsun.
Arkadaşa demissin 1000 biliyorsan bile 1 bilene danıs diye ama senin yaptığın yorum cok ama cok yalnıs[/SIZE][/COLOR]
msssevim biraz fazla biliyorsun. 1000 bilsende 1 bilene sor demişler. sağolsun madness abi cevaplamiş. flash lite ile çoğu sitede izleyeviliyorsun aslında. sadece ilk çıkan siteler yerine 2. sayfaya da bakmak gerekli. ya da birsürü mobil siteden birini tercih etmek. s^3 te kasma demişsin ancak eğer cfw yani rom kursaydin kasma diyemezdin. ya da yavaşlama. androidden basit ve cok hizli bir arayüze sahip simbian. belli bir nit2 veya s3 olmasa bile benim emektar c7m o kadar hızlıydı ki neredeyse not2 ile yarışacaktı. ki 680mhz 1 cekirdek+256mb ram vs. ileri mimari+1600 mhz+4 çekirdek ve 2gb ramden bahsediyorum burada. aradaki inanılmaz symbian üstünlüğü bu kadar barizken hala kötü derseniz korsunuz. Eğer symbian kerneli tekrar yapılandırılarak 1 den çok çekirdeği ve yüksek ram oranı ni kabulnetseydi şu an insanlar zor da olsa oyun yazardı. sonuçta aşırı derece akıcı bir sistemden bahsediyoruz. simbianin 2 eksiği uygulama yazma sorunu ve eski kernele sahip olması idi. Eğer androidin kernel üzerinde çalışan bir emulator mantığı ile yaşayan sistem olduğunu bilmenizi isterim. ha ayrıca android 4.0 altı sistemler yaklaşık % 60 donanımı anca kullanabiliyor.
Arkadaşım c7 ile kıyasladığın telefonun farkındamısın daha once e7 kullandım 1 sene onceydi telefonu hic kapatmasam donma yuzunden en az gunde 2-3 defa kapatıyordum. Sonra s2 aldım aradaki farkı anlatmaya forum yetmez
hic abartmıyorum kii 2.3 sistemdi simdi ise note 2 aldım. Aldığım telefonla s2 yi dahi kıyaslayamıyorum hız ve akıcılık konusunda. Sen kalkmıssın c7 ile note 2 yi kıyaslıyrsun symbianlar seninde dediğin gibi cok basit bir sistem olmasına rahmen kardesim bir telefon gunde resetlenip ayda bir iki kere formatlanırmı Allah aşkına. Telefonda fazla veride yuklu değildi ha kasılıyordu desem. Bir ust duzey android telefon kullanamdan kesinlikle kıyaslaman yanlıs ben kullandığım icin biliyorum symbianı. Oyun felan nedir ben androidde gordum. Karnel yukleyip symbianı hızlandırabilirsin ama unutmaki note 2 yi rootluyarak hızı 2.0 ın ustune cıkarabiliyorsun. Arkadaşa demissin 1000 biliyorsan bile 1 bilene danıs diye ama senin yaptığın yorum cok ama cok yalnıs[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR]