Blackmart0.99.2.42_GÜNCEL TÜRKÇE SÜRÜM MARKETTEKI UYGULAMALARI ÜCRETSİZ EDİNME

Sponsorlu Bağlantılar

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim iyi eğlenceler arkadaşlar

yeauw

yeauw

Üye
teşekkürler :))

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyona güncellendi

sinsisalih

sinsisalih

Üye
Sağolasın.

amın feryadı

Üye
telefon modelim galaxy wonder ama calismiyor

stuffalp

Üye
:tşk:

zirve39

Üye
Guzel uygulama fakat cok agir calisiyor program indirmek olum :)

gungor17

Üye
Uygulama çok güzel görünüyor ama yavaş yada internete bağlanamıyor birsey aramaya kalktigimda yükleniyor deyip öylece dönüyor çalışmadı galiba :what::(

seven1

Üye
Teşekkürler

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama çok güzel görünüyor ama yavaş yada internete bağlanamıyor birsey aramaya kalktigimda yükleniyor deyip öylece dönüyor çalışmadı galiba :what::(

Selam internet baglantısındanda olabilir 2 tane sürüm var deniye bilirsin programda herhangi bir kasma yok büyük ihtimal internet baglantısı veya telefonla alakalı bir sorun

• Beğen
Tepkiler: gungor17

gungor17

Üye
Internet yavaş ayrıca uygulama yüklerken teli kasıyor kapanıyor belkide benim telde bir sorun vardır

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
Internet yavaş ayrıca uygulama yüklerken teli kasıyor kapanıyor belkide benim telde bir sorun vardır

Telefonun versiyonu düşükse ondan kaynaklan bir sorun olabilir yada ram yeter sizligi ve kullandıgın telefon bu programı çalıştıracak sisteme sahipmi bunlar önemli

• Beğen
Tepkiler: gungor17

gungor17

Üye
Galaxy gt s 5570 :) ilkini yukleyince idare ediyor ama güncelleme var onu guncellersem çok kasıyor ve kapanıyor idare ediyoruz canım bunada şükür :)

• Beğen
Tepkiler: edim1979

fatal2

Üye
arkadaşlar ben android işinde yeniyimde normal google play markette 1.5gb görünen oyun black markette 15 mb görünüyor bu normal mi 15 mb indirdikten sonra geri kalanı indirecek mi yoksa buna benzer uygulamalar virüslü kandırıcı tarzda uygulamalar mıdır google playdeki buyutuyla black marketteki boyutu aynı mı olmalı

gungor17

Üye
Büyük ihtimalle google playdeki free blackmart taki ful olduğundan dır

gungor17

Üye
Blackmart taki oyunun sd sini ayrı indiriliyor da olabilir

BİDENEM35

Üye
Programı indiremiyorum üzerine tıklıyorum ama indirme başlamıyor yardımcı olur musunuz lütfen.

Takipçi Satın Al

Üst Alt