Blackmart0.99.2.42_GÜNCEL TÜRKÇE SÜRÜM MARKETTEKI UYGULAMALARI ÜCRETSİZ EDİNME

Sponsorlu Bağlantılar

mudda

Üye
bana kim yardımcı olacak?
program çok güzel çoğu şeyi indiriyor ama herşeyi değil.. şöyle anlatayım:
beautiful widgets pro 77,42KB
spb shell3d 69,46KB
quickoffice pro 37,04KB ... çok saçma 1mb ın çok çok altında olan bu programları ve buna benzer olan herşeyi indiriyor ama açmıyor.. bu durumdan anlayan var mı??????

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
bana kim yardımcı olacak?
program çok güzel çoğu şeyi indiriyor ama herşeyi değil.. şöyle anlatayım:
beautiful widgets pro 77,42KB
spb shell3d 69,46KB
quickoffice pro 37,04KB ... çok saçma 1mb ın çok çok altında olan bu programları ve buna benzer olan herşeyi indiriyor ama açmıyor.. bu durumdan anlayan var mı??????
Arkadaşım onlar mg bayt boyutunda akp ler hepsi çalışır durumda telefondan kaynaklanan bir durum olabilir

mudda

Üye
Arkadaşım onlar mg bayt boyutunda akp ler hepsi çalışır durumda telefondan kaynaklanan bir durum olabilir

sizde çok küçük boyutlu uygulama olarak görünmüyor mu?
biraz incelemeniz mümkün mü?
s3 kullanıyorum sorun olduğunu sanmam!
ayrıca bunların virüs olma ihtimali var mı

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
sizde çok küçük boyutlu uygulama olarak görünmüyor mu?
biraz incelemeniz mümkün mü?
s3 kullanıyorum sorun olduğunu sanmam!
ayrıca bunların virüs olma ihtimali var mı

Denedim bunlar uygulamanının kopya sürümü pro sürüme çeviren anahtar apk ler olabilir ücretsiz sürümü pro sürüme çevirme de olabilir burdaki programlar kullanıcılar tarafından heck lenerek yüklenmektedir virusde olabilir drwep kullanabilirsin

detaay

detaay

Üye
Evet bazı pro.ları açmıyor bazen telefon bile donuyor ;)

kinowa33

Üye
Arkadaşım üst sürüm diye konu açıyorsunuz, paylaştığınız ise "Blackmart 0.99.2.37_992037.apk" düşük sürüm. ?

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım üst sürüm diye konu açıyorsunuz, paylaştığınız ise "Blackmart 0.99.2.37_992037.apk" düşük sürüm. ?
Linkleri mevcuttu silindigi için kaldırdım ilk sürümden güncelleme yapabildigin için yüklemeye gerek duymadım bir teşekkür edebilirsin

Shadow1243

Üye
çok yavaş indiriyordu silmiştim. hala öyle mi?

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
çok yavaş indiriyordu silmiştim. hala öyle mi?

Bu sürümü yükleyip denediysen hız olayı internet baglantısından kaynaklana bilir baglantı kopması varsa kaldıgın verden devam ediyor veriyi kaybetmiyorsun

CyBeRaY

Üye
Yüklediğim uygulamalardan %70'i çalışmıyor. Oyunlar internete bağlanamıyor, gerekli dosyaları indiremiyor. Programların çoğu da telefonu kilitledi / yeniden başlattı.

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğim uygulamalardan %70'i çalışmıyor. Oyunlar internete bağlanamıyor, gerekli dosyaları indiremiyor. Programların çoğu da telefonu kilitledi / yeniden başlattı.

Çalışan apk bulabileceginden eminim dedigim gibi kullancılar tarafından yüklenmiştir istedeğin uygulama varsa yardımcı olmaya çalışırım

davutbabakado

Üye
Kardeşim Reading Trainer (hızlı okuma) v1.2 blackmart ta yok yükler misin ??? V1 i var ama onda türkçe dili yok

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Reading Trainer (hızlı okuma) v1.2 blackmart ta yok yükler misin ??? V1 i var ama onda türkçe dili yok

kusura bakma arkadaşım 2 saatimi bu programa ayırdım ama türkçe versiyonu bulamadım elindeki apk türkçe yapacak arkadaş çıkabilir bi ihtimall

davutbabakado

Üye
kusura bakma arkadaşım 2 saatimi bu programa ayırdım ama türkçe versiyonu bulamadım elindeki apk türkçe yapacak arkadaş çıkabilir bi ihtimall

sağolasın ksrdeş zaten bunun türkçesi sadece google playde var indircem ama kredi kartı yok işte..

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın ksrdeş zaten bunun türkçesi sadece google playde var indircem ama kredi kartı yok işte..

evet ücretli sürümü markette var henüz programı crekleyip sosyal aglara yükleyen olmamış eski sürümüde işini görüyorsa hiç canını sıkmana gerek yok :)

davutbabakado

Üye
evet ücretli sürümü markette var henüz programı crekleyip sosyal aglara yükleyen olmamış eski sürümüde işini görüyorsa hiç canını sıkmana gerek yok :)

görüyor iyi kötü biraz anlıyorum cok sagol +1 :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

wasp180

Üye
eline sağlık

Üst Alt