Blackmart0.99.2.42_GÜNCEL TÜRKÇE SÜRÜM MARKETTEKI UYGULAMALARI ÜCRETSİZ EDİNME

Sponsorlu Bağlantılar

fthakan

fthakan

Üye
eski sürümü kullanıyordum ama görsellik olarak daha güzel.tşk

bursa1616

bursa1616

Üye
en kotu yanı en iyi uygulamalar kısmı fln güncellenmiyor

himmgarip

himmgarip

Üye
Yer alan uygulamaların çoğu virüslü malesef

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
eline emegine salik arkadasim:oke:

emreli01

emreli01

Üye
Yer alan uygulamaların çoğu virüslü malesef

evet bende bunun hakkında yorum yapacaktım bu uygulama ile çogu ücretli uygulamaları indirebiliyoruz fakat sanki bu marketten uygulama yükleyince telefonum ağırlaşmış gibi hissediyorum
uygulamaların virüslü olup olmadıgını nerden anlıyorsunuz ben dr.waw mı ne o antivürüs yüklü iken de uygulamaları yükledim virüs bulamadı nerden anlayabiliriz virüslü uygulamaları :hmmm

ve spb 3d shell gibi uygulamaları yükledigimde ***** lenmiş halde yüklenmiyor ve uygulama açılmıyor
sizce çözüm yöntemi ve tavsiyeniz varmıdır ?

kemiksesi

kemiksesi

Üye
bu program yasal mı?Yani marketteki ücretli uygulamaları bedava indiriyorsa manevi yönden haram sayilmazmı?

sen sanki hayatın boyunca kullandığın Her bilgisayara 400 lira verip orjinal windows Aldın Yada Hiç oyun cracklemedin gittin orjinal oyun Aldın 200 liraya Yada sen Hiç cd ciden film almadın ne bu maneviyat muhabbeti dostum ? :-)

sus_turucun

Üye
indirdiğim uygulamalarda japonca dil var. ve açılmıyor.

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
sen sanki hayatın boyunca kullandığın Her bilgisayara 400 lira verip orjinal windows Aldın Yada Hiç oyun cracklemedin gittin orjinal oyun Aldın 200 liraya Yada sen Hiç cd ciden film almadın ne bu maneviyat muhabbeti dostum ? :-)

İnce düşünmek iyidir arkadaşım tabiki buna sanal uygulama dahi olsa cevap vermek zor harammı helalmi

panorama_ömer16

panorama_ömer16

Üye

Tabiki bende bu yoldan geçtim.Bu yaşıma kadar crackli bir sürü program oyun, korsan mp3 gibi bir sürü indirdim ama mesela artık bazı sitelerde çok cüzi miktarda orijinal müzik veya albüm satın alınabileceğini öğrendim yani demek istediğim insanların orijinal ürün satın almasını kolaylaştıran veya yönlendiren etkinlikler var ha oyun veya windows gibi ürünler pahalı doğrudur bir de şimdiye kadar hep crackli windows kullanıyordum şimdi ise laptoplarin altındaki lisans anahtarı ile bir kopya windowsu bile orijinalleştirebildiğimi öğrendim.Bunların gibi belki birçok şey vardır.Mesela bazen mağazalar ürünlerde % 50 indirim yapıyorlar ne güzel işte.

hakan6560

Üye
güzel

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
:tşk:

ZaZuM

ZaZuM

Üye
güncelleme istiyor onceki yüklememde güncelleme yapinca hata vermeye baslamisti ve daha yukleyememistim

ismailozcn

ismailozcn

Üye
:tşk: ama bazı indirdiğim uygulamalar çalışmıyor.

uartuk

uartuk

Üye
teşekkürler...

erkancan443

Üye
çöp bu ugulama

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

comando_legend