Blackmart0.99.2.42_GÜNCEL TÜRKÇE SÜRÜM MARKETTEKI UYGULAMALARI ÜCRETSİZ EDİNME

Sponsorlu Bağlantılar

kirkayak_23

Üye
Tesekkurler

- - - Eklendi - - -

Tesekkurler

rodinatr

rodinatr

Üye
Teşekkürler :)

79mm79

79mm79

Üye
teşekkürler

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
İyi eğlenceler :)

Superfan

Superfan

Üye
Teşekkürler

baris1975.75

Üye
harika bir site tesekkurler

kirkayak_23

Üye
Sagolun

terminx58

Üye
Marketteki oyunlar da var mı?

kraldost

kraldost

Üye
bununla indirdiğim ücretli programların %80 i hata veriyor lisanlı olarak play storeden indirin diyor buna varmıdır bir çözüm yoksa bir işe yaradığı yok

amelihh

Üye
guya paralı uygulamaları indirmek için bu program.ama içindeki uygulamalarda paralı nadıl iş anlamadım

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
guya paralı uygulamaları indirmek için bu program.ama içindeki uygulamalarda paralı nadıl iş anlamadım

konuda belirtildigi gibi uygulamalar kullanıcılar tarafından yüklenmiştir uygulamaların çogu crak lıdır

madi06

Üye
tesekkurler

ugurmelek

Üye
Paket ayristirma hata var diyor

:-)

bynicky

bynicky

Üye
Tsklr

kederli23

Üye
tsk arkadasim cok guzl tam benim istedigim uygulama market normalde bulamadigim uygulamalari burdan kolaylukla buluyorum sagolasin emegine saglik

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi

ozekes

Üye
Arkadaşlar Htc Desire X kullanıyorum markete girdiğimde dosya yükleniyor ama paket ayrıştırma hatası diye bir hata veriyor neden olabilir? (SD kartım yok ve rootsuz kullanıyorum)

kumsal_16

Üye
emegine saglik

yankee3535

Üye
Kardeş emeğine sağlık ta bak anlamadığın bir şey var bu kadar insanın bi ortak sorusu var uygulamaları google play den lisanlı alın veya paket ayırıştırma hatası veriyor bir çözümün varmı buna sana diyoruz güzel insan bi cevap verebilecek misin

edim1979

edim1979

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş emeğine sağlık ta bak anlamadığın bir şey var bu kadar insanın bi ortak sorusu var uygulamaları google play den lisanlı alın veya paket ayırıştırma hatası veriyor bir çözümün varmı buna sana diyoruz güzel insan bi cevap verebilecek misin

Evet arkadaşım konuda belirtildigi uygulamak kullanıcılar tarafından yüklenmiştir craklenmiş olabilecegi gibi telefon üzerinden yüklenmiş
olabilir

Ayrıştırma ta hatasına gelince bazı uygulamalat 4.0 ve üzeri cihazlar için desteklemektedir ve sizde Android 2.1 cihaz var ise Paket Ayrıştırma hatası ile karşılaşabilirsiniz. Veya bu uygulamanın aynı modelde telefonun birinde çalışıp diyerin çalışmadıgı gözlemlenmiştir bu yine uygulam ile alakalı olmadı tespitine vardım nedenleri telefon izinleri uygulsmanın eski versiyonun codex kalıtıları olbilir telin versiyonun düşük olması bir çok sebebi olabilir bozuk ve eksik uygulama hiç bir şekilde kurulamaz

Üst Alt